ADIkov Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 2 hodinami, Bert napsal: Fade, minimálně z poloviny s Tebou souhlasím. Ono autoritativní vedení má ale trochu výhod: Absence antivaxerů (a že jich tady bylo) Absence ruských švábů (a že jsem SZ dostal hafo) Minimalizace průserů a podvodů při prodejích (statisticky 1,5 do roka) Ale nyní k tomu hlavnímu. Kluci přece nedostali po koulích za to, co udělali tady (mimochodem, všichni se tady chovali skvěle), ale za to, co udělali jinde. Děláš pro A? Nelez do B. Zdůrazňuji slovo DĚLÁŠ. Antivaxery a rusky svaby? Toto forum uz vobec neni o tom o com bol a hlavane je uplne zbytocne sa tocit okolo toho ze sa sem nesmie tahat ani polityka ani nic take co nie je spolocne s hodinkami aleaspon nie taka temata co vyvolava konflikty. Uz sa to deje nejaku dobu, zial… Berte, prosim ta neodpovedaj, ja na toto reagovat uz nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Mrzí mě, kam až se to tady dostalo.. Berte, když už jsi jim zakázal přístup, tak by bylo správné, abys smazal jejich příspěvky, ale to hádám, že neuděláš, protože by se tím zbořila konzistence příspěvků. Čili to beru pouze jako silácké gesto z pohledu tvé moci, které se nemůžou dotyční ani ostatní členové pokud se ti jakkoliv znelíbí bránit. Takhle by to přeci vypadat nemělo. Bojím se, že tím fórum dovedeš do zániku, protože právě členové a komunita jsou ti, co ti tady dělají obsah. Těmito kroky, ale všechny pouze odháníš. Doslechl jsem se, že vzniká nové nebo lépe řečeno další fórum a rozesílají se postupně pozvánky.. až ji dostanu rád se tam podívám a určitě se podívají i ostatní. V tvé situaci bych se osobně bál toho, že direktivní přístup bez diskuze jen umocní to, že se lidi na Chronomag přestanou vracet a postupně přesídlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Prisel jsem nastvany z Avatara. Nic nepil a ted, ze si pustime debatu na CT. A pici hru k tomu. Pokazde, kdyz Babis rekne "valka", "kampan", "petikoalice" = panak. Misty jsem to tady mel rad, tohle je asi muj posledni den na tehle zemi. Jsme v 10 minute a mam v sobe 13 panaku ani to nestihame nalivat. Takze ja si dam dnes permanentni ban sam na zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Dobré ráno @vojta1. Žiješ, nebo jsi na JIP s brutální otravou alkoholem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Neodpovídá, vypadá to na JIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Doufám, že přežije, protože jeho komentáře k politické situaci patří mezi ty nejlepší, co jsem kdy četl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 10 hodinami, vojta1 napsal: Prisel jsem nastvany z Avatara. Nic nepil a ted, ze si pustime debatu na CT. A pici hru k tomu. Pokazde, kdyz Babis rekne "valka", "kampan", "petikoalice" = panak. Misty jsem to tady mel rad, tohle je asi muj posledni den na tehle zemi. Jsme v 10 minute a mam v sobe 13 panaku ani to nestihame nalivat. Takze ja si dam dnes permanentni ban sam na zdravi! No ty vole Zijes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 No řekněme, že jsem něco jako naživu ještě, že mu do toho vstupoval moderátor. Jinak mě ten člověk zabije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 vojto vole, dycky kdyz te potkam v hospode, tak jsi na vode a tvrdis, ze nepijes. ale pak tady ctu, jak ses zase zrubal. beru si to osobne, ze nechces pit se mnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 @Bert Za mě díky, vážím si toho, zejména Karlovy příspěvky by mi dost chyběly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 (upraveno) před 12 minutami, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Díky za info, a respekt! Tohle totiž nutně potřebovalo větší koule, než je předtím vyhodit. Upraveno 23. ledna 2023 uživatelem san.cho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 tvůj postoj (včera prezentovaný) chápu, ale dnešní rozhodnutí chválím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 udělat chybu umí každý. přiznat chybu jen silní jedinci. dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 18 minutami, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Díky a klobouk dolů. To se v dnešní době jen tak nevidí. Každopádně pořád vnímám, že je to Tvoje "hospoda" a tudíž si v ní můžeš dělat, co chceš a vyhazovat koho chceš. O to víc si tohoto kroku cením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 @BertRespect! Vážím si zpětné vazby i schopnosti promyslet vlastní rozhodnutí a změnit je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 @BertDíky, super zpráva ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 @Bert +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 (upraveno) Berte …..Dobře TY 1* Upraveno 23. ledna 2023 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 FB už je dnes víceméně jen žumpa, proto mi to celé přišlo dost nešťastné takhle zbytečně kolem sebe kopat. Vážím si tvého rozhodnutí, udělal jsi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se