kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Tu první brzo zapíchnu do někoho, kdo to zase bude chtít někam osadit a tou druhou ho dodělám. Ty balisety jsou jen tahání peněz z lidí a institucí, naprosto k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 @kuncák7 potřeboval bych zákazovou značku B 20a Nejvyšší dovolená rychlost. ve variantách 40, 50, 60, 70, 80, 90. Dáváme to na plot oslavencům, ale kundy to nevracej. Kdybys se ti to tam štosovalo, tak si pošlu kurýra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Kluci pražský, kdybyste někdo narazil na Doxy v titanu, tak mi dejte zprávu. Kamarád byl o víkendu v Praze a v metru mu je někdo sundal z ruky, byly pár týdnů po servisu v Onyxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 před 2 hodinami, Kapo napsal: Kluci pražský, kdybyste někdo narazil na Doxy v titanu, tak mi dejte zprávu. Kamarád byl o víkendu v Praze a v metru mu je někdo sundal z ruky, byly pár týdnů po servisu v Onyxu. Jako kdyz pospaval nebo za plneho vedomi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Byl mírně společensky unaven. (ožralý jak hovado) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Stačí si přečíst etiketu Nejnovější hit kdysi slavného masokombinátu v Kostelci u Jihlavy (nyní Agrofert pana expremiéra) se jmenuje BUŘTY. Pokud si pod tímto pojmem představujete tu chuť špekáčku opečeného nad ohněm v lese, zapomeňte na to. Asi jako první si dáme složení: kuřecí maso strojně oddělené 60 %, vepřové sádlo, vepřové kůže, pitná voda, bramborový škrob, jedlá sůl, stabilizátory E250, E451, antioxidant E316, česnek, dextróza, extrakty koření, aroma, vepřové střívko. Normy hovořily jasnou řečí Pro úplnost si můžeme připomenout normu pro složení špekáčku z roku 2011: Závazná receptura zahrnuje 38,5 % hovězího masa s obsahem tuku do 30 %, 17,5 % vepřového masa s obsahem tuku do 50 %, 27 % vepřové slaniny, 23 % vody (ledu) a 2,5 % bramborového škrobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suflik Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 To ale není fér srovnávat buřty a špekáčky. Špekáčky dělají asi celkem normálně https://www.kosik.cz/p422059-kostelecke-uzeniny-spekacky-1#productDescription Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Globus o neco lepsi (ty mi i chutnaj) Špekáčky Globus Složení: vepřové maso 33%, vepřové syrové sádlo 30%, hovězí maso 22%, pitná voda, přírodní střívko, solící směs(jedlá sůl,konzervant E250,jód), směs koření, česnek, dextroza, glukozový sirup, antioxidant E300, stabilizátor E450, extrakty koření, aroma. Bez lepku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 před 2 hodinami, suflik napsal: To ale není fér srovnávat buřty a špekáčky. Špekáčky dělají asi celkem normálně https://www.kosik.cz/p422059-kostelecke-uzeniny-spekacky-1#productDescription Máš pravdu jako porovnání to bylo blbé jen mě udivilo jakej hnus se dá vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 A hlavně prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 před 56 minutami, geometr napsal: A hlavně prodat. Máš recht, není problém vyrobit dědečkovu nebo zbojnickou klobásu za 50 kč za kilo jak říkal můj tatínek každá věc si najde svého blbce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 https://blog.chronoshop.cz/dnes-v-noci-vykradeny-chronoshop/?fbclid=IwAR3br-Otniui_WxVk8TLvWQ2UE0II5tSm3_Sjwy4BbF3e-dN8XUTPeV60N8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 před 36 minutami, Diamondking napsal: https://blog.chronoshop.cz/dnes-v-noci-vykradeny-chronoshop/?fbclid=IwAR3br-Otniui_WxVk8TLvWQ2UE0II5tSm3_Sjwy4BbF3e-dN8XUTPeV60N8 No tý krávo, to je strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 To je hnus,šmejdi zasr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Tak to je rána. Kdyby ty lumpy tak chytili... Tohle asi nebyl jeden zloděj... Já nechápu to s tou pojistkou. To je běžné, že pojišťovna kryje jen trezorové věci nebo špatná pojistka? Nevšiml jsem si, že by podobné obchody na noc vše poklízely z prodejny. A pokud je to běžné, to ma prodejce denně strávit hodiny vystavováním a poklízením a minimálně dvakrát denně riskovat poškození všeho při manipulaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Zrovna s tím sem jdu. strasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Zmrdi. Vypadá to plánované, organizované. Ten lup musí někde udat. Snad se policie má čeho chytit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Kurvy, nahnat je makat do lomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 To je strašný! Kubo, držte se… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 No páne jo. Když jsem tu krutou zprávu začal číst, tak jsem si říkal, že určitě je to pojištěný, takže škoda by mohla být z velké části pokryta. Konec článku mě z vyvedl z omylu. Je to zlé. Držím palce, ať to ustojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se