Frantik Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Jo, to byli taky exoti Ja jel samozrejme metrem a ted na ne koukam z kanclu, ale jen kroutim hlavou. Tak snad jim to prinese stesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Jo, to je fakt, jestli se nepletu, tak nad 3,5t je vjezd zakázán do centra, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Před hodinou, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole A ještě každýmu od cesty jedny Festiny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Moty, je to tam, ale,..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 13 minutami, Gustaf napsal: A ještě každýmu od cesty jedny Festiny.... ....do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 1 hodinou, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole Lidé, co pracují v rostlinné a živočišné výrobě vytváří hodnoty. I pro tebe. Na rozdíl od těch týpků, co se lepí na silnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Nevytváří.... když jezdí Zetorem po Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Pro me tim, ze blokujou Prahu a vykrikujou, ze chteji odejit z EU, zrusit GD a "pryč se židozednáři" urcite zadne hodnoty nevytvari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Presne! Ja navrhuju, aby to bylo jako kdysi, lide z vesnic si budou pestovat kazdy svoje a lidi z mest budou jezdit na vesnice si nakupovat! Zrusit zemedelce uplne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Aha. Takže blbý sedláci. Proč dělá má poli, když může koupit v krámě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 3 hodinami, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole jako vážně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Na cloveka teda dopada silenej zmar jak to asi musi vypadat, kdyz dva relativne normalni a fajn reditele ktere si i zamestnanci chvali. To musi vypadat fakt jeste hure nez se rika a nez clovek vi. https://denikn.cz/1357058/policie-zadrzela-reditele-ustecke-a-jihlavske-nemocnice-vysetruje-podezreni-z-ovlivnovani-zakazek-a-korupce/?ref=tit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února A na druhý straně jakože zelená elektromobilita. K popukání. Celá EU je k smíchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Před hodinou, elloco napsal: Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované... Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Pokračování tohoto tématu možné již jen v Žumpě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Právě jsem se dovedel, ze mi umřel spoluzak z dopravky, smisek třídy. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 56 minutami, Leviathann napsal: Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. Nic co by nešlo rozleštit/vyřešit ... taky se mi před pár lety zadařilo. Přeji brzké uzdravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 10 hodinami, Leviathann napsal: Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. Je to jen o zvyku A pravačka má taky něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se