Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Frantik napsal:

Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole 

Lidé, co pracují v rostlinné a živočišné výrobě vytváří hodnoty. I pro tebe. Na rozdíl od těch týpků, co se lepí na silnice...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Frantik napsal:

Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole 

jako vážně ?

Odkaz ke komentáři

Na cloveka teda dopada silenej zmar jak to asi musi vypadat, kdyz dva relativne normalni a fajn reditele ktere si i zamestnanci chvali. To musi vypadat fakt jeste hure nez se rika a nez clovek vi. https://denikn.cz/1357058/policie-zadrzela-reditele-ustecke-a-jihlavske-nemocnice-vysetruje-podezreni-z-ovlivnovani-zakazek-a-korupce/?ref=tit

Odkaz ke komentáři

Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované...

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, elloco napsal:

Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované...

Souhlas 👍

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. 

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, Leviathann napsal:

Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. 

Nic co by nešlo rozleštit/vyřešit ;)... taky se mi před pár lety zadařilo. Přeji brzké uzdravení :cheers:

post-32685-0-70056100-1499522281.jpg

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Leviathann napsal:

Je to jen o zvyku 😀 A pravačka má taky něco do sebe 😂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...