Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Frantik napsal:

Ja vcera reklamoval duplicitni platby u KB. Protoze jsem platil za 180,- parkovani a najednou koukam rano, ze tam odeslo trikrat to same. A rikam, si "tak to neeee, me nikdo okradat nebude". Tak KB se tim zabejvala a nakonec poslali, ze bylo vse OK a ze jsem to skutecne zaplatil a ja si uvedomil, ze to byly tri rundy piv vecer na hokeji v O2 arene 🙂 

😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k těm reklamacím neprovedených transakcí na kartě, kartami platím 30 let hodně a po internetech obzvlášť, dost často vysoké částky za letenky v řádech statisíců apod...Za tu dobu mně 3x někde u obchodníka, či z nějaké nabourané databáze(hotely Best Western) naklonovali kreditní kartu. Škoda vždy okolo 100 tisíc, většinou je zastavil až limit, jednou jsem si transakcí všimnul hned sám, když byla karta vyčerpaná, dvakrát se ozvala sama banka. Šlo 2x o Unicredit a 1x Českou Spořitelnu. Reklamace vždy probíhala stejně, neoprávněné platby bylo potřeba nechat zaúčtovat, poté reklamovat, jednou to bylo zrovna na konci účetního období, takže i zaplatit, ale vždy tak do 2-3 týdnů bylo vše do poslední koruny bankou vráceno zpět. 

Ty transakce proběhly vždy na druhé straně světa, než kde jsem se zrovna pohyboval, Jižní Amerika a USA, když jsem je podle výpisu zkoumal, šlo o sportovní vstupenky, jindy zase o nákupy v brazilské verzi Hornbachu a podobně:)

Upraveno uživatelem neuromancer
Odkaz ke komentáři

Právě jsem se vrátil z Globusu v Plzni a jsem nasr...naštvaný doteď. Dávám tašku do kufru na parkovišti, urovnávám věci a najednou vedle mě zastaví Oktávka kombi. Z otevřeného okýnka chlap tak okolo třiceti na mě - Zemplínská Šírava zdraví Čechy! Kudy se dostaneme na Klatovy? Já blbec mu to začal vysvětlovat, on začal žvanit nějaké kraviny, vystoupil z auta a než jsem se nadál, už mně cpal plno nějakých balíčků - ani nevím co to bylo, jen řekl, že ho vyhodili z práce, jedou přes hranice a musí se toho zbavit 🙄 - končilo to sadou nářadí a mobilním telefonem .... Zmohl jsem se jen, že to nepotřebuji a nechci to a ten blb nakonec, že potřebují nějakou hotovost na cestu 😲. Povídám, že hotovost nemám, že platím kartou - hned začal věci brát zpátky s tím, tak že to nic .... Přejeli o kus dál k dalšímu samotnému chlápkovi a začalo to nanovo - Zemplínská..... Kudy se dostaneme na Prahu? Dobytek jeden, mám vztek, že jsem opět v krizové situaci selhal a nezachoval se jinak. Auto bylo starší šedá Oktávka kombi a mělo RZ s písmenem H.
Nesetkali jste se s nimi někdo?

Odkaz ke komentáři

Něco podobnýho jsem zažil asi před 15 lety na parkovišti před Kauflandem, řekl jsem, že mu nic nedám, tak mi hodil otevřeným okýnkem dovnitř krabičku od holiciho strojku (co v ní bylo nevím) a ještě něco (už nevím co). Když viděl že vylezam z auta a hodlám zamykat a jít do obchodu, obkroužil parkoviště a vrátil se pro to 😅

Odkaz ke komentáři

Naštvalo mě vlastně jen to, že si vybrali zrovna mě 😀 - já jsem magnet na takové ty problémové situace a většinou je řeším dost nešikovně, jako že když se pak doma zmíním, tak dostanu ťafku - no jó, to seš celej ty, prostě pitomec....

Už mně nabízeli před časem na parkovišti super swiss made hodinky, pro mě i pro manželku, to bylo k zasmání, co to bylo za šunty, před mnoha lety voňavky - ty jsem koupil a manželka mě s nima vyrazila a ať koukám přivézt zpátky peníze - ženské, co mně je prodala, jsem pak vyhrožoval vším možným, až mně nakonec peníze vrátila ...

Ale je fakt, že tentokrát to vlastně zase dopadlo dobře, o peníze jsem nepřišel a ani jsem nedostal po hubě.

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, milomac napsal:

Naštvalo mě vlastně jen to, že si vybrali zrovna mě 😀 - já jsem magnet na takové ty problémové situace a většinou je řeším dost nešikovně, jako že když se pak doma zmíním, tak dostanu ťafku - no jó, to seš celej ty, prostě pitomec....

Už mně nabízeli před časem na parkovišti super swiss made hodinky, pro mě i pro manželku, to bylo k zasmání, co to bylo za šunty, před mnoha lety voňavky - ty jsem koupil a manželka mě s nima vyrazila a ať koukám přivézt zpátky peníze - ženské, co mně je prodala, jsem pak vyhrožoval vším možným, až mně nakonec peníze vrátila ...

Ale je fakt, že tentokrát to vlastně zase dopadlo dobře, o peníze jsem nepřišel a ani jsem nedostal po hubě.

Klid, na mě tohle zkusili ti samí týpci minulou středu před Penny v Kobylisích. Taky jsem byl naštěstí při smyslech, tak dopadlo dobře. U mě začal tím, že mám pěkné rolexky.😀

Odkaz ke komentáři

Takhle pred par lety nas stavbyvedouci koupil pred Hornbachem vrtaci kladivo "Hilti". Za 2tis a zbytek ve stravenkach ;)))  samolepka Hilti upadla jako prvni, ale kupodivu to udelalo dost prace

Odkaz ke komentáři

Vzpomínám si, jak mi slečna naháněčka v centru na Chodově nabízela nějaké voňavky.

Když slevila 1/2 na dvojku a já slušně "Ne, děkuji", ptala se "Chápete, co vám teď nabízím" ? 🙂

Odkaz ke komentáři

Jako ne ze naštvalo, ale vyděsilo. Po letech jsem zapnul TV a bez varovani uvidel reklamu Dove na nejděsivější ženský podpaží :D tvl před kdejakým filmem nebo zpravodajstvím myslím dávaj varováni pro citlivý povahy, a tuhle reklamu tam šlehnou jen tak :D

Odkaz ke komentáři

před 27 minutami, martar napsal:

Jako ne ze naštvalo, ale vyděsilo. Po letech jsem zapnul TV a bez varovani uvidel reklamu Dove na nejděsivější ženský podpaží :D tvl před kdejakým filmem nebo zpravodajstvím myslím dávaj varováni pro citlivý povahy, a tuhle reklamu tam šlehnou jen tak :D

To je inkluze vole, to teď tak musí bejt. Ty velký firmy to tak musí dělat, no 🙂 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...