African Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května před 1 hodinou, Frantik napsal: Ja vcera reklamoval duplicitni platby u KB. Protoze jsem platil za 180,- parkovani a najednou koukam rano, ze tam odeslo trikrat to same. A rikam, si "tak to neeee, me nikdo okradat nebude". Tak KB se tim zabejvala a nakonec poslali, ze bylo vse OK a ze jsem to skutecne zaplatil a ja si uvedomil, ze to byly tri rundy piv vecer na hokeji v O2 arene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Sem zapomel ze dvě pivka na hokeji stojí taky 180,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Tož jsem se podíval do vlákna “Hodinky a Fauna” očekávaje roztomilé pejsky a kočičky. Ale zrada - obrovský pavouk na hodinkách. Až jsem si z toho leknutí nalil kafe do klávesnice…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května (upraveno) Ještě k těm reklamacím neprovedených transakcí na kartě, kartami platím 30 let hodně a po internetech obzvlášť, dost často vysoké částky za letenky v řádech statisíců apod...Za tu dobu mně 3x někde u obchodníka, či z nějaké nabourané databáze(hotely Best Western) naklonovali kreditní kartu. Škoda vždy okolo 100 tisíc, většinou je zastavil až limit, jednou jsem si transakcí všimnul hned sám, když byla karta vyčerpaná, dvakrát se ozvala sama banka. Šlo 2x o Unicredit a 1x Českou Spořitelnu. Reklamace vždy probíhala stejně, neoprávněné platby bylo potřeba nechat zaúčtovat, poté reklamovat, jednou to bylo zrovna na konci účetního období, takže i zaplatit, ale vždy tak do 2-3 týdnů bylo vše do poslední koruny bankou vráceno zpět. Ty transakce proběhly vždy na druhé straně světa, než kde jsem se zrovna pohyboval, Jižní Amerika a USA, když jsem je podle výpisu zkoumal, šlo o sportovní vstupenky, jindy zase o nákupy v brazilské verzi Hornbachu a podobně Upraveno 24. května uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Zajímá mě, jak se to pak řeší na straně třeba ty Brazílie, když tam někdo něco koupil na tvoji kartu, odnesl zboží a pak tvoje banka tu transakci stornuje jako neoprávněnou. To ať si tam ten obchod řeší sám, nebo jak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Co si pamatuji, když jsem se ptal v bance, tak podle míry "zavinění" platí obchodník nebo banka, minimálně banky na to mají pojistky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Díky všem, speciální poděkování patří @Patrik, který mě nasměroval po SZ. Dnes mi Česká spořitelna vrátila peníze zpět a já za to dceři objednal novou helmu na kolo. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května před 5 hodinami, shewcza napsal: Díky všem, speciální poděkování patří @Patrik, který mě nasměroval po SZ. Dnes mi Česká spořitelna vrátila peníze zpět a já za to dceři objednal novou helmu na kolo. Díky! Tak to dopadlo super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Paráda.... dobré to dopadlo. Ještě že tu @Patrikje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Právě jsem se vrátil z Globusu v Plzni a jsem nasr...naštvaný doteď. Dávám tašku do kufru na parkovišti, urovnávám věci a najednou vedle mě zastaví Oktávka kombi. Z otevřeného okýnka chlap tak okolo třiceti na mě - Zemplínská Šírava zdraví Čechy! Kudy se dostaneme na Klatovy? Já blbec mu to začal vysvětlovat, on začal žvanit nějaké kraviny, vystoupil z auta a než jsem se nadál, už mně cpal plno nějakých balíčků - ani nevím co to bylo, jen řekl, že ho vyhodili z práce, jedou přes hranice a musí se toho zbavit - končilo to sadou nářadí a mobilním telefonem .... Zmohl jsem se jen, že to nepotřebuji a nechci to a ten blb nakonec, že potřebují nějakou hotovost na cestu . Povídám, že hotovost nemám, že platím kartou - hned začal věci brát zpátky s tím, tak že to nic .... Přejeli o kus dál k dalšímu samotnému chlápkovi a začalo to nanovo - Zemplínská..... Kudy se dostaneme na Prahu? Dobytek jeden, mám vztek, že jsem opět v krizové situaci selhal a nezachoval se jinak. Auto bylo starší šedá Oktávka kombi a mělo RZ s písmenem H. Nesetkali jste se s nimi někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května A co Tě vlastně naštvalo? Zkusil Tě stáhnout o nějaký prachy a Ty ses nenechal. Než jsi ho prokoukl, stálo Tě to chvíli času. Cikánskej přístup, taky jsem to zažil loni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Něco podobnýho jsem zažil asi před 15 lety na parkovišti před Kauflandem, řekl jsem, že mu nic nedám, tak mi hodil otevřeným okýnkem dovnitř krabičku od holiciho strojku (co v ní bylo nevím) a ještě něco (už nevím co). Když viděl že vylezam z auta a hodlám zamykat a jít do obchodu, obkroužil parkoviště a vrátil se pro to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Tahle mě cpali do super oblečení z veletrhu v Miláně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Naštvalo mě vlastně jen to, že si vybrali zrovna mě - já jsem magnet na takové ty problémové situace a většinou je řeším dost nešikovně, jako že když se pak doma zmíním, tak dostanu ťafku - no jó, to seš celej ty, prostě pitomec.... Už mně nabízeli před časem na parkovišti super swiss made hodinky, pro mě i pro manželku, to bylo k zasmání, co to bylo za šunty, před mnoha lety voňavky - ty jsem koupil a manželka mě s nima vyrazila a ať koukám přivézt zpátky peníze - ženské, co mně je prodala, jsem pak vyhrožoval vším možným, až mně nakonec peníze vrátila ... Ale je fakt, že tentokrát to vlastně zase dopadlo dobře, o peníze jsem nepřišel a ani jsem nedostal po hubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 46 minutami, milomac napsal: Naštvalo mě vlastně jen to, že si vybrali zrovna mě - já jsem magnet na takové ty problémové situace a většinou je řeším dost nešikovně, jako že když se pak doma zmíním, tak dostanu ťafku - no jó, to seš celej ty, prostě pitomec.... Už mně nabízeli před časem na parkovišti super swiss made hodinky, pro mě i pro manželku, to bylo k zasmání, co to bylo za šunty, před mnoha lety voňavky - ty jsem koupil a manželka mě s nima vyrazila a ať koukám přivézt zpátky peníze - ženské, co mně je prodala, jsem pak vyhrožoval vším možným, až mně nakonec peníze vrátila ... Ale je fakt, že tentokrát to vlastně zase dopadlo dobře, o peníze jsem nepřišel a ani jsem nedostal po hubě. Klid, na mě tohle zkusili ti samí týpci minulou středu před Penny v Kobylisích. Taky jsem byl naštěstí při smyslech, tak dopadlo dobře. U mě začal tím, že mám pěkné rolexky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Takhle pred par lety nas stavbyvedouci koupil pred Hornbachem vrtaci kladivo "Hilti". Za 2tis a zbytek ve stravenkach ;))) samolepka Hilti upadla jako prvni, ale kupodivu to udelalo dost prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Vzpomínám si, jak mi slečna naháněčka v centru na Chodově nabízela nějaké voňavky. Když slevila 1/2 na dvojku a já slušně "Ne, děkuji", ptala se "Chápete, co vám teď nabízím" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Jako ne ze naštvalo, ale vyděsilo. Po letech jsem zapnul TV a bez varovani uvidel reklamu Dove na nejděsivější ženský podpaží tvl před kdejakým filmem nebo zpravodajstvím myslím dávaj varováni pro citlivý povahy, a tuhle reklamu tam šlehnou jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května před 27 minutami, martar napsal: Jako ne ze naštvalo, ale vyděsilo. Po letech jsem zapnul TV a bez varovani uvidel reklamu Dove na nejděsivější ženský podpaží tvl před kdejakým filmem nebo zpravodajstvím myslím dávaj varováni pro citlivý povahy, a tuhle reklamu tam šlehnou jen tak To je inkluze vole, to teď tak musí bejt. Ty velký firmy to tak musí dělat, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Prostě to už nebudu zapínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se