Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spominam si na slova pani docentky z Univerzity veterinarneho lekarstva (uz je teda v dochodku), niekedy v priebehu druheho koronoveho roku. Ze by veterinarom, ktorí o chvilu skoncia skolu nenechala svojho psa ani ostrihat, nie ze este operovat. 

Odesláno
před 2 hodinami, warann napsal:

Já....teda ještě víc kdysi ... dělal jen běžnou VŠ zkoušku z AJ a borec, když už byl ve dveřích, tak se na mě otočil a s vytřeštěnejma vočima se zeptal: jak se anglicky řekne "byl jsem v Londýně"?

ještě v Přelouči na gymplu jsme měli taky experta na němčinu...

učitel: "Wie spricht man in der Schweiz?"
kolega: "Ženeva"
u: "Honzo, wie spricht man in der Schweiz???"

k: "Curych!"
u: "Honzo, jak se mluví ve Švýcarsku!!!"
k: "Aha, tak to nevim..."

podotýkám, že se jednalo o maturitní seminář z němčiny :D 

• Haha 7
Odesláno
před 1 minutou, vanderB. napsal:

Wow. My zrovna meli sraz. Stav zatim minus 2. O ucitelich, co nas meli, ani nemluve. 

• Sad 1
Odesláno
před 17 minutami, vanderB. napsal:

legendární Lejsal vs. Čuřil...ich habe gesagt :lol2:

• Haha 2
Odesláno

Pánové, když jsme u těch školních úspěchů. Já kdysi dostal na gymplu z chemie za 6. Nikdy jsem nebyl přírodovědný typ😀 

Odesláno

Když jsme něčím opravdu naštvali na průmce profesora, který mne opravdu naučil praktickou geodézii (nějakou totální neznalostí nebo naprosto nesmyslným a hloupým řešením), bylo to za 15, 3x5.

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 7 hodinami, Kotlick napsal:

Švagrová učí na nejmenované lékařské fakultě a řeší stejný problém. Vedení stojí za studenty, hlavně nevyhazovat. Studenti toho samozřejmě zneužívají. 

Mám trochu obavu, kdo nás bude za pár let léčit.

No těsně po promoci by každý měl nosit na zádech kopii  dopravní značky pozor   nebezpečí, O něco lepší na tom byli dříve pánové, protože měli rok vojenské služby a protože voják něco vydrží podařilo se jim většinou během toho roku  na útvaru eliminovat z repertoáru alespoň ty život ohrožující postupy.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Na průmce při praktických cvičeních v chemické laboratoři mě pan profesor při sestavování rovnice před vlastním pokusem označil za ďábla - doslova tenkrát zvolal: Člověče, vy jste ďábel! Moc jsem tu chemii nedával ...

Při praktických cvičeních v mikrobiologické laboratoři zase pan profesor chodil za námi s notýskem a tužkou v ruce a sledoval, jak si vedeme při práci s mikroskopem - prohlížení preparátu na sklíčku s najetím objektivu do imerze na sklíčku -seděli jsme tři vedle sebe, byli jsme všichni tři klucí šikovní a tak bylo slyšet po chvíli první rupnutí sklíčka, pak druhé a třetí a šéf si zapisoval 5,5 a 5 ....

Při provádění sterilního nanášení nějakého substrátu očkovací jehlou na misky s agarem mně potom v termostatu na misce někdy vyrostlo bujné "houští", které odklopilo i víčko a moje hodnocení opět nebylo dobré. Profesor byl nelítostný kat a mně se vždycky ze stresu z něj klepaly ruce .... :D

Nepřišlo vám taky, že tihle lidé ten svůj předmět-obor moc žerou a pak podle toho jednají s okolím? :default_biggrin: 

• Haha 1
Odesláno

Před nějakou dobou jsem si zřídil datovku na fyzickou osobu.  Ani jsem o ní nevěděl až do té doby, než žena začala jezdit mým autem. Během měsíce druhá pokuta za rychlost😤 Já ji snad správnímu orgánu napráskám!!!

• Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, nickolas napsal:

jeden můj učitel říkával, píšu 5/8...máš 5, ale zasloužíš 8!

Matikář na gymplu (dej mu Pámbů kafe s rumem) zas jednou ohodnotil spolužáka slovy: "Abych byl spravedlivej, máš 4 za výkon a 5 za znalosti."

• Haha 1
Odesláno

Dlouho jsem tu nebyl. Ke studijním " uspechum" - jako slávista a silnicar jsem byl při suplovani vždy úspěšný kandidát na zkoušení ( profesor sparťan a zeleznicar) , takže jeho oblíbená otázka zněla na nějakou železniční trať a vyjmenovat vždy po sobě jdoucí zastavky- vždy za 5 a za prohrané derby tam byla vždy druhá 5 ( nastesti to bylo v době, kdy ta Slavie často nevyhrála), ale i ta jedna se opravoval dost špatně. 

A co poslední dobou štve mě? Už cca 15 let jsem tohle neřekl, ale má nejbližší nadrizena je opravdu blbka, co jsem dlouho nevidel. Šéfuje mi rok a hloupejsiho, sebestrednejsiho a linejsiho blba na jakékoli sefovske funkci jsem nezažil. Plně vystihuje hlasku- dej blbci funkci a vymysli lejstro ( stezovani dalším je zbytecne- další v řadě je zavalenej práci a neví kde mu hlava stojí a nikdy nebyl na manažerské řešení problémů a nejvyšší sef práci bohužel nerozumi a toho si obmotala kolem prstu). Tak jsem si postěžoval a vzhůru do čekárny v nemocnici, vezu maminku manzelky do nemocnice na kontrolu a uz jsem tu 3,5 hodiny.

Odesláno

Děláš dobře s tím stěžováním zde, asi jde o klasiku - ještě větší blbec než jsme doufali. Jinak samo sdílená radost je dvojnásobná, sdílený žal nebo vztek se dá naředit sdělením druhým i třeba tady v hodinkárně. Nepříjemnost se rozdělí a jde to překlenout. 🍻 Drž se OK. 🤠

Odesláno

No jo. Od autobusu šutr jak ořech a mám to tam. Tak řeším pojišťovnu.

Za týden odlet na dovolenou a termín v servisu až 25.6. 

• Sad 1
Odesláno
V 31. 5. 2025 v 14:50, FantasticFabio napsal:

Ty komenty jsou opravdu……k zblití! 

Na Novinkách musíš sekci Komentáře vždy zásadně přeskočit, pokud se nechceš zbytečně nervovat :)

Odesláno

Tak sme v naší "Lhotě" chtěli na slavnostní večeři,že dcera dodělal 2. ročník na VŠ, přišli jsme do fakt drahý restaurace v 19:03, mrknu na servírku, aby si mě všimla, sedli jsme si v zimní zahradě, asi za 1min přišla, dala nám všem nápojáky, což bylo asi 19:04, tak chvíli čekám a když se nic neděje, tak na ní přátelský zahalekám: "My jsme přišli na jídlo! a ona mi s v klidu odpoěvděla, vaříme do 7, tvl jako co??? Prázdná restaurace, a ano zavírá ve 20, ale 4 večeže s pitím by byly tak za 1700 minimálne, jako asi tam perou prachy, jinak si to nedokážu vysvětlit, takovejhle "prozákaznickej" přístup

Budu hoodně přemejšlet jestli jim dám šanci

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...