Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, roura74 napsal:

Borec mě z protisměru vytlačil v zatáčce do bordelu na krajnici kde se mi při brždění bloklo a ujelo přední kolo. No a pak už jen nějakej parakotoul či co, rána rameno, hlava a spousta dalších míst. Jel jsem z kopce mohl jsem tam mít po přibrždění tak 40kmh, takže docela šlupka. Kolo taky udělalo salto do křáků ve škarpě. Ani nevím pořádně co to bylo za auto, protože debil ujel.

Ntvl! Pech jak čert! Dej se do kupy, aspoň na ty lyže! Na kole už si letos stejně najel dost... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jaře jsem měl podobnej incident. Mladej floutek v Audi A3 v nepřehledné zatáčce předjížděl druhý auto. A najednou jsme byli na cestě v zatáčce všichni tři. Já jel naštěstí sám na celopéru, tak jsem to poslal přes škarpu do pole. Ale mladej v Audi se mě tak lekl, že strhnul řízení, dostal smyk a poslal to do úhledně srovnané fůry dřeva za krajnicí. Naštěstí se nikomu nic nestalo... Jen Audi měla pouze tři kola a proraženou olejovou vanu. Prostě KARMA !!!

Odkaz ke komentáři

Já dnes byl na kontrolním RTG, plus vyšetření, převazy atd. a paní doktorka se mě pak ptá: Jak se vám dýchá? Říkám, že jsem dnes šel na byt do čtvrtého patra a funěl jsem jak lokomotiva. Prý, to se nedivím, kolega v neděli přehlédnul dvě zlomená žebra. Tak jsem zůstal docela perplex. Jestli ty nálezy budou jak seriál, tak do vánoc asi zaklepu bačkorama.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, roura74 napsal:

Já dnes byl na kontrolním RTG, plus vyšetření, převazy atd. a paní doktorka se mě pak ptá: Jak se vám dýchá? Říkám, že jsem dnes šel na byt do čtvrtého patra a funěl jsem jak lokomotiva. Prý, to se nedivím, kolega v neděli přehlédnul dvě zlomená žebra. Tak jsem zůstal docela perplex. Jestli ty nálezy budou jak seriál, tak do vánoc asi zaklepu bačkorama. emoji23.png

:lol2: drž se ty chuligáne.... :cheers:

Odkaz ke komentáři

Trojský přívoz, skoro dokončená nová lávka, večerní Vltava a můj třiadvacetiletý veterán :)

159228474_Trojskalavka.thumb.jpg.a343c0b219acbb1d340e34e81b859605.jpg

Jinak info pro ty, kteří jezdí i po Praze: lávka by měla být podle dělníků otevřena 25.10., jízdní řád přívozu je do 28.10., tak snad vše klapne. Už se jen lakují konstrukce a dodělávají chodníčky a parkové úpravy v okolí nové lávky. Přívoz je zdarma.

Odkaz ke komentáři

O dva příspěvky výš to máš - samozřejmě se ovšem může leccos změnit.

Edit: jinak ten pŕívoz je fajn, jezdí 3x za hodinu, ve špičkách i každých 10 minut, je zadara a dají se tam fotit "lodní" wristshoty. No a jak Stromovka, tak pravý břeh se zoologickou i botanickou zahradou, kajakářskou loděnicí i kanálem a Drahaňskou roklí jsou taky prima na mikrovýlet :)

Resized_20201001_110514_1230.thumb.jpeg.eb8304a3d77a05a0f4aebbc07bcb9a06.jpeg

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Máte někdo zkušenost s tímtohle světlem od Fenixu? https://www.alza.cz/sport/fenix-bc25r-d5464108.htm

Dny se krátí 🙂  Měl jsem něco z číny co mělo cca 400 lumen a dalo se s tím i mimo silnici. Teď bych chtěl něco kvalitnějšího co vydrží  a co jsem koukal na youtube a tak se mi zdá tohle jako rozumná volba. Nebo ne? 🙂

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Klabrdon napsal:

Máte někdo zkušenost s tímtohle světlem od Fenixu? https://www.alza.cz/sport/fenix-bc25r-d5464108.htm

Dny se krátí 🙂  Měl jsem něco z číny co mělo cca 400 lumen a dalo se s tím i mimo silnici. Teď bych chtěl něco kvalitnějšího co vydrží  a co jsem koukal na youtube a tak se mi zdá tohle jako rozumná volba. Nebo ne? 🙂

Přesně tohle vozím už 3. rok a jsem moc spokojenej.

Upraveno uživatelem Tom4
Typo
Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, filltos napsal:

Má to nějakou vodotěsnost? Jak širokej kužel to má?

Koupat jsem ho nekoupal, ale v dešti nebo při sněžení pohoda...nebo když je zapraseny, tak do vezmu vlhkým hadrem. Jak sirokej kužel nevím, ale v pohodě krásně osvětlí cestu a okolí

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Už jsem to sem dával....vem tohle a budeš spokojenej https://www.cyklomania.cz/prodej/Svetlo-predni-SMART-BL-188-WT-Touch-USB-800-Lumen mám ho dlouho, výdrž super a svit 800lm taky....

UI mi príde pekne debilné. Ako pohodlne sa to ovláda, v rukaviciach a tak?

Odkaz ke komentáři

Chalani, potrebuju pro tátu (78) řešení na zimu. Mam mu vzit trenazer místo zadního kola nebo co doporučite? Nema zadnej chytrej telefon, takze mozna neco s displejem aby mu to hlásilo kolik ujel?

Diky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...