moco Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 před 10 hodinami, Kamil.K napsal: moco: ta cenovka je luxusní před 10 hodinami, filltos napsal: Myslím, že dilema vyřešeno - vidím vyprodáno edit: pokud teda moco nevzal poslední kus Mám poslední stříbrné L objednané, dva dny rozmýšlím, zda to zaplatím Ale asi to vezmu, zkusím, jestli přeskočí jiskra, když ne, tak to pošlu zpět. Bojím se, že když to stornuju, tak budu na jaře kupovat za "dvojnásobek" to samé v horší výbavě, tak jak to poslední roky praktikují výrobci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Tak mi to nedalo, nové šlapky tak jsem musel vyjet...noha zase drží jak přibytá Rodina mě odlétá já budu dělat hlídacího pejska, tak přemýšlím co ze sebou a napadli mě na víkend Trutnov trails, byl jste tam už někdo? Slyšel jsem samá pozitiva.... https://www.trutnovtrails.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Trutnov je fajn, takovej prirodni.. uz tim, ze si to musis vyjet za vlastni. A todle se zda byt celkem vyzvou (nejel jsem), i na videu to vypada prisne, natoz asi nazivo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 (upraveno) Afri, určitě ano. Se spíš divím, že si tam ještě nebyl, když to máš takovej kousek Upraveno 3. září 2023 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 2 hodinami, Micey napsal: Trutnov je fajn, takovej prirodni.. uz tim, ze si to musis vyjet za vlastni. A todle se zda byt celkem vyzvou (nejel jsem), i na videu to vypada prisne, natoz asi nazivo:) Díky, vypadá to fajnově a některé traily už teď vím, že asi obejdu Škoda že tam půjčují ty elektrokola, ale lidi jsou lenoši a chápu že potřebují vydělat nějaký prašule. To Filltos: Je to tak, ale bohužel mám málo času.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Nejlepší Lego, co jsem kdy viděl rámová sada Scott Spark ST 900 tuned + RockShox Pike Ultimate 140 mm + kola Syncros Silverton 1.0 + sada GX AXS Transmission + pár dalších drobností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Duke650: Sroubecky, maticky, .... To bude spise jak Merkur ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Ježíšek v září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 V 3. 9. 2023 v 13:50, African napsal: Tak mi to nedalo, nové šlapky tak jsem musel vyjet...noha zase drží jak přibytá Rodina mě odlétá já budu dělat hlídacího pejska, tak přemýšlím co ze sebou a napadli mě na víkend Trutnov trails, byl jste tam už někdo? Slyšel jsem samá pozitiva.... https://www.trutnovtrails.cz/ Padnul mi plán na víkend, tak přemýšlím o náhradě. Trutnov bych zkusil, ale z beskyd trochou z ruky. Tak možná zase rychleby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 před 4 hodinami, Duke650 napsal: Nejlepší Lego, co jsem kdy viděl rámová sada Scott Spark ST 900 tuned + RockShox Pike Ultimate 140 mm + kola Syncros Silverton 1.0 + sada GX AXS Transmission + pár dalších drobností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 O víkendu jsme zase pojezdili na Chřibech. Až na Bunč to bylo super. Na Bunči super oběd, pak rozhledna Salaš a pak se to začalo kazit. Dva hodně blbé kopce s cestama zapadanýma větvema, které nešly jet. Nakonec mně manželka na druhém kopci řekla, že jestli jí příště neodpřísáhnu, že to bude po cyklostezkách, tak už se mnou jezdit nebude. Chudák já, budu muset věnovat plánování tras zvýšenou péči! Ale jinak moc fajn výlet, z mojeho pohledu teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Dneska to šlo.... @Duke650 tak přeci jen změna? A zase černoušek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Zůstávám u Scotta, akorát místo Genius 900SL to bude Spark 900ST... celočerný rám jsem nesehnal, ta přední řepková žlutozelená část se dá přežít a jak tak koukám, přeběhl jsem dobu (joke)... totiž můj starý Genius měl geometrii v určitých aspektech velmi podobnou nebo skoro stejnou jako nový Spark (alespoň v této verzi s vidlicí 140 mm, ne v těch verzích se zdvihy 120 a 130 mm) .. jinými slovy dnešní cross country nebo down countyr bike má geometrii skoro jako trailový bike před lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Jj, je to tak. Orbea, stejně jako Scott už dávají na XC bajky 120/120. Ji, teď koukám, že tam máš nějakou barvičku vepředu jsem zvědavěj na transmissiona.... jestli pocítíš nějaký rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 To určitě, teď mám na jednom kole mechaniku GX 2x11 a na druhém XT 1x12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 No tak to jo....já myslel, že už máš Axs na nějakým bajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Začátek roku začal na 14" a prakticky neujel ani metr. V dubnu přesedlal na 16" a najednou to šlo. V neděli dostal 20" a zdá se, že největší problém bude, že ještě nepozná všechny čísla do osmičky,aby věděl,co tam má na gripsiftu poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Včera odpoledne Malé Karpaty, počasí luxus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Kde to konkrétně jsi? Malé Karpaty mám v hledáčku, ale nikdy jsem tam nebyl. Od nás ze Zlína to není až tak daleko. Díky za inspiraci. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se