nizkotucnytvaroh Odesláno 4. května 2024 Nahlásit Odesláno 4. května 2024 před 45 minutami, African napsal: Taky potřebuji nové rukavice, děkuji za připomenutí Ja hlavně asi i gripy a jinak samozřejmě, rádo se stalo!
Žigi Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Odesláno 7. května 2024 Tak jsem po spoustě let zase nandal spdčka a vrátil se do sedla:) Byla to zábava i na mým muzejním kousku. Tak snad se mi podaří najít čas na pravidelnější ježdění jako za mlada:)
runner Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Odesláno 7. května 2024 před 7 minutami, Žigi napsal: Tak jsem po spoustě let zase nandal spdčka a vrátil se do sedla:) Byla to zábava i na mým muzejním kousku. Tak snad se mi podaří najít čas na pravidelnější ježdění jako za mlada:) Šjooo...bomber
Žigi Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Odesláno 7. května 2024 před 5 minutami, runner napsal: Šjooo...bomber Na tuhle marzočku jsem tenkrát šetřil dloooouho:))) Jiná doba.
runner Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Odesláno 7. května 2024 před 9 minutami, Žigi napsal: Na tuhle marzočku jsem tenkrát šetřil dloooouho:))) Jiná doba. Me too myslím že ještě pořád někde jezdí
Bert Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 Experti, prosím o radu. Začal jsem trochu rehabilitovat. Bohužel, poškození mých kolen je asymetrické, a tak šlapu docela "našišato", tedy hlavně nesouměrně. Pomůže korekce přes wattmetr. Zatím mám na spd vybrané toto: Favero Assioma DUO-SHI. Někdo něco proti, nebo rada na výrazně lepší produkt? Díky.
redd Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 Za me dobra volba, sam mam jednostrannou verzi. Nevim, co presne chces sledovat…
Bert Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 Potřebuji oboustrannou. Potřebuji vedet, jak moc rozdílně šlape pravá a levá noha. No, a pak to skrze hlavu a pokyny nohám srovnat. Dlouhodobá záležitost.
redd Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 Ze obe nohy je mi jasny. Uz to moc nesleduju, ale garmin pedaly driv vyhodnocovaly i slapani do kruhu, resp. kde a kolik danoou nohou tlacis pri kruhovym pohybu. Jinak urcite odchylky mezi L a P nohou jsou normalni
Jarett Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 před 5 hodinami, Bert napsal: Potřebuji oboustrannou. Potřebuji vedet, jak moc rozdílně šlape pravá a levá noha. No, a pak to skrze hlavu a pokyny nohám srovnat. Dlouhodobá záležitost. Berte, Favero mám v silniční variantě několik let, po operaci kolene jsem řešil rozdíl v tlaku na pedál také. Rozhodně neuděláš chybu
Bert Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 Pánové, moc děkuji za rady. Půjdu do toho.
Z. Paul Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 Taky teď hledám oboustranný wattmetr .. jen se pořád nedokážu dostat přes cenu ale k rehabilitaci rozumim, že je to až podřadné … dej pak vědět jak šlape a jak si spokojený
redd Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 Ted jsou uz ceny v pohode. Ja za prvni oboustranny pedaly powertap daval pres tisic euro. A to mely penize jinou hodnotu nez dnes.
Duke650 Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 Dnes slunečno a chladno, ale 70 km se dalo
African Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Odesláno 10. května 2024 Testuji přes Verticaly nějaké nové trasy, GPS chodí na metr přesně, držák Suunto na kolo drží jak sviňa a solár dnes dobíjí jedna báseň, happy Budou nové výzvy a konečně trefím domů
Duke650 Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Odesláno 10. května 2024 U nás ve Vysočina aréně to bude za dva týdny masakr, už dnes tam bylo lidí jak na Václaváku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se