Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 45 minutami, African napsal:

Taky potřebuji nové rukavice, děkuji za připomenutí 😂

Ja hlavně asi i gripy😄 a jinak samozřejmě, rádo se stalo! 😅

Odesláno

Tak jsem po spoustě let zase nandal spdčka a vrátil se do sedla:) Byla to zábava i na mým muzejním kousku. Tak snad se mi podaří najít čas na pravidelnější ježdění jako za mlada:) 

IMG_3500.jpeg

Odesláno
před 7 minutami, Žigi napsal:

Tak jsem po spoustě let zase nandal spdčka a vrátil se do sedla:) Byla to zábava i na mým muzejním kousku. Tak snad se mi podaří najít čas na pravidelnější ježdění jako za mlada:) 

IMG_3500.jpeg

Šjooo...bomber👍😀

Odesláno
před 9 minutami, Žigi napsal:

Na tuhle marzočku jsem tenkrát šetřil dloooouho:))) Jiná doba. 

Me too😁 myslím že ještě pořád někde jezdí 

Odesláno

Experti, prosím o radu. Začal jsem trochu rehabilitovat. Bohužel, poškození mých kolen je asymetrické, a tak šlapu docela "našišato", tedy hlavně nesouměrně. Pomůže korekce přes wattmetr. Zatím mám na spd vybrané toto: Favero Assioma DUO-SHI. Někdo něco proti, nebo rada na výrazně lepší produkt? Díky.

Odesláno

Potřebuji oboustrannou. Potřebuji vedet, jak moc rozdílně šlape pravá a levá noha. No, a pak to skrze hlavu a pokyny nohám srovnat. Dlouhodobá záležitost.

Odesláno

Ze obe nohy je mi jasny. Uz to moc nesleduju, ale garmin pedaly driv vyhodnocovaly i slapani do kruhu, resp. kde a kolik danoou nohou tlacis pri kruhovym pohybu. Jinak urcite odchylky mezi L a P nohou jsou normalni :)

Odesláno
před 5 hodinami, Bert napsal:

Potřebuji oboustrannou. Potřebuji vedet, jak moc rozdílně šlape pravá a levá noha. No, a pak to skrze hlavu a pokyny nohám srovnat. Dlouhodobá záležitost.

Berte, Favero mám v silniční variantě několik let, po operaci kolene jsem řešil rozdíl v tlaku na pedál také. Rozhodně neuděláš chybu :)

Odesláno

Taky teď hledám oboustranný wattmetr .. jen se pořád nedokážu dostat přes cenu :( ale k rehabilitaci rozumim, že je to až podřadné … dej pak vědět jak šlape a jak si spokojený 💪

Odesláno

Testuji přes Verticaly nějaké nové trasy, GPS chodí na metr přesně, držák Suunto na kolo drží jak sviňa a solár dnes dobíjí jedna báseň, happy 🤙 Budou nové výzvy a konečně trefím domů 😂

DSC_6483~2.JPG

DSC_6478~2.JPG

DSC_6481.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...