Micey Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Nadhera ten Ritchey. Ja mam taky novyho mazlika.. teda, hned na prvni dobrou me lehoucce nasral zaprve gumama - jako balony dobry, ale je to kolo do terenu, proc to nema trochu vzorek - a zadruhe ten bezdratovej Force zatim takhle pred barakem radi lehce.. rozpacite, snad si to sedne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 18 hodinami, Moty napsal: Jedete někdo? https://www.letapeczech.cz/trasa-zavodu/ No my z východu asi ani né. Tedy mluvím za sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Paráda ten Ritchey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Paráda ten Ritchey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Nadhera ten Ritchey. Ja mam taky novyho mazlika.. teda, hned na prvni dobrou me lehoucce nasral zaprve gumama - jako balony dobry, ale je to kolo do terenu, proc to nema trochu vzorek - a zadruhe ten bezdratovej Force zatim takhle pred barakem radi lehce.. rozpacite, snad si to sedne. Pěkný ten Giant. Jo výrobce tam nacpe hladší plášť, ať se to dobře odvaluje na asfaltu a předpokládá, že do terénu si majitel pořídí plášť jiný, s hrubším vzorkem. Jinak ten Force si sedne. Trochu se potřebuje ojet řetěz a obrousit pastorky na kazetě. Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Jojo, dík. Jdu špekulovat nad pláštěma.. akorát ty karbonový ráfky maj nějakej ten "hookless" systém, takže tam prej taky úplně nesedí všechno. Prodejcem mi bylo řečeno, že se to holt musí zkoušet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Micey: teď jsem brouzdal na FB v Gravel bike v příspěvku o pláštích a mi se zamlouvají Pirelli Cinturato™ Gravel H... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Jo.. tak ty jsou zrovna jedny z mála, který Giant vyloženě nedoporučuje, že to neprošlo nějakym jejich testem, s těma hookless ráfkama:) Tedy, v silniční šířce. https://www.giant-bicycles.com/global/hookless-technology Mně se zamlouvá Terra Trail od Continentalu, ikdyž přesně nevim, proč:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Parádní ocelák, sympatická značka. Taky jsem dostal před pár týdny chutě na ocelák s US kořeny, bál jsem se dostupnosti ale prý má dovozce něco na cestě, minulý týden jsem to kontroloval, kontejner je snad už v Hamburku, tak uvidíme. Doufám, že to klapne i včetně velikosti, bude to low-end, takový kolo na chatu, ale fakt se těším. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 6 hodinami, Micey napsal: Nadhera ten Ritchey. Ja mam taky novyho mazlika.. teda, hned na prvni dobrou me lehoucce nasral zaprve gumama - jako balony dobry, ale je to kolo do terenu, proc to nema trochu vzorek - a zadruhe ten bezdratovej Force zatim takhle pred barakem radi lehce.. rozpacite, snad si to sedne. před 5 hodinami, Happy88 napsal: Paráda ten Ritchey Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kluci, díky, mám z něj radost. před 2 hodinami, kloubik napsal: Parádní ocelák, sympatická značka. Taky jsem dostal před pár týdny chutě na ocelák s US kořeny, bál jsem se dostupnosti ale prý má dovozce něco na cestě, minulý týden jsem to kontroloval, kontejner je snad už v Hamburku, tak uvidíme. Doufám, že to klapne i včetně velikosti, bude to low-end, takový kolo na chatu, ale fakt se těším. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak snad to nebude tenhle Schwinn z Repacku Jinak na tenhle Ritchey rám se celkem čeká, já hlídal web docela dlouho... v jednu chvíli se objevily a do pár hodin už byly zase out of stock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Nechal jsem se zase zlákat sluníčkem. Nakonec jsem byl rád za kuklu a teplý rukavice. Jediný co jsem podcenil byla absence návleků na tretry. Jinak v lese vůbec nikdo, jen pár zajíců. Paráda! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 To sluníčko klame, zima byla pořádná, ve stínu zmzlý, jinak bahno, už aby to trošku vyschlo, ale na začátek března krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Zrovna jsem chtěl napsat něco v podobném stylu, pivo bylo dneska moc studené a chvilku jsem musel i tlačit na ledu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Jak vám závidím. Snad jsem už za kulminací covidu. V izolaci si připadám jak v kriminále, tak jsem si aspoň umyl kolo Biku zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Tak jsem po delší době opustil sklep/trenažér a musím uznat, že to má venku něco do sebe jenom teplo si představuji trochu jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Není v lese jako v lese. Včera u nás. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 @tm80- dik za motivační foto. Jdu zpátky do sklepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 V lese je nej. Kasli na sklep Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 (upraveno) Pánové, neměl by někdo nějaký tip na držák na dvě kola na zeď (za rámovou trubku?) Je to do bytu, na strop nic nepřidělám, tam je sádrošová konstrukce. Řidítka na obou kolech 780 mm běžné dostupné sklopné držáky co jsem našel mají to sklopné rameno max. 50 cm a to podle mě nemůže stačit. Když mně stoji kola u zdi, napasovaná na sebe co to jde, tak ode zdi k rámu druhého kola je to něco přes 60 čísel. Díky za případné nápady. Upraveno 7. března 2021 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 (upraveno) V 5. 3. 2021 v 10:39, Micey napsal: Nadhera ten Ritchey. Ja mam taky novyho mazlika.. teda, hned na prvni dobrou me lehoucce nasral zaprve gumama - jako balony dobry, ale je to kolo do terenu, proc to nema trochu vzorek - a zadruhe ten bezdratovej Force zatim takhle pred barakem radi lehce.. rozpacite, snad si to sedne. Na tento Giant som mal tiez povodne zalusk, ale nenasiel som v dostupnej velkosti, tak som nakoniec skoncil s tymto. Nestazujem si zatial, len bolo potrebne vymenit predstavec a riaditka s kratsim reachom, kedze to ma dost dlhy ram. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2021 uživatelem strong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se