Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ještě jdu chlapi s prosbou o radu … 2 přilby, MTB, cenově podobne, jedna lepší výbavou, novější model, IMHO hezčí, sedí tak na 95% druhá logicky trochu horší, lehčí a sedí jak ulitá. Na hlavě jsem měl leccos a tyhle 2 to vyhrály (asi mám sisatou hlavu) jen teď kterou. Mám je teď obě doma na zkoušku a nedovedu se rozhodnout.

Giro Montero Mips II 

Giro Radix Mips 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, kral083 napsal:

@Gustaf

@AfricanAfri a k čemu že sou dobrý odrazky u dítěte? 

My tady okolo po vesnicích máme hafo akcí z kterých se často vracíme za tmy, takže cokoliv na kole co v noci svítí je bonus. Sedláci tady jezdí po večerech ožratý jak prasata, takže čím více jsi vidět, tím lépe. On ten boční pohled je v noci hodně zrádný a ty odrazky opravdu fungují velice dobře, takže takto je to u nás...must be a to mají děcka i reflexní prvky na svém oblečení. Měl bych to klidně i na svém, ale z nějakého důvodu se tam neudrží 😆

DSC_6428.JPG

DSC_6429.JPG

DSC_6430.JPG

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, Andrew napsal:

Ještě jdu chlapi s prosbou o radu … 2 přilby, MTB, cenově podobne, jedna lepší výbavou, novější model, IMHO hezčí, sedí tak na 95% druhá logicky trochu horší, lehčí a sedí jak ulitá. Na hlavě jsem měl leccos a tyhle 2 to vyhrály (asi mám sisatou hlavu) jen teď kterou. Mám je teď obě doma na zkoušku a nedovedu se rozhodnout.

Giro Montero Mips II 

Giro Radix Mips 

A zkoušel sis je jen "nasucho" doma nebo i na kole?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...