Gustaf Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 @kral083jj, pohoda...já jí nechám letos dojezdit tu 24 a příští rok asi zdědí 26 po segre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Myslím, že odrazky jsou povinnou výbavou kola na silnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Ještě jdu chlapi s prosbou o radu … 2 přilby, MTB, cenově podobne, jedna lepší výbavou, novější model, IMHO hezčí, sedí tak na 95% druhá logicky trochu horší, lehčí a sedí jak ulitá. Na hlavě jsem měl leccos a tyhle 2 to vyhrály (asi mám sisatou hlavu) jen teď kterou. Mám je teď obě doma na zkoušku a nedovedu se rozhodnout. Giro Montero Mips II Giro Radix Mips Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Odrazky jsou nesmysl. Kdyztak uz plaste s reflexnim pruhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 před 7 hodinami, kral083 napsal: @Gustaf @AfricanAfri a k čemu že sou dobrý odrazky u dítěte? My tady okolo po vesnicích máme hafo akcí z kterých se často vracíme za tmy, takže cokoliv na kole co v noci svítí je bonus. Sedláci tady jezdí po večerech ožratý jak prasata, takže čím více jsi vidět, tím lépe. On ten boční pohled je v noci hodně zrádný a ty odrazky opravdu fungují velice dobře, takže takto je to u nás...must be a to mají děcka i reflexní prvky na svém oblečení. Měl bych to klidně i na svém, ale z nějakého důvodu se tam neudrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Dobré ráno, jedeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 ..bez odrazek v kolech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Dobré skoropoledne.... jedeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 před 22 hodinami, Andrew napsal: Ještě jdu chlapi s prosbou o radu … 2 přilby, MTB, cenově podobne, jedna lepší výbavou, novější model, IMHO hezčí, sedí tak na 95% druhá logicky trochu horší, lehčí a sedí jak ulitá. Na hlavě jsem měl leccos a tyhle 2 to vyhrály (asi mám sisatou hlavu) jen teď kterou. Mám je teď obě doma na zkoušku a nedovedu se rozhodnout. Giro Montero Mips II Giro Radix Mips A zkoušel sis je jen "nasucho" doma nebo i na kole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 ...a pssssssenice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Dnes s divošima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 před 1 hodinou, Duke650 napsal: A zkoušel sis je jen "nasucho" doma nebo i na kole? Samozrejme jen “na sucho” ale za to asi hodinu v ni sedím na gauči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 před 4 hodinami, Murphy97 napsal: ..bez odrazek v kolech? Jsem rebel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Dneska to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Taky si nestěžuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 @redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Dneska to šlo... Ta barevná kombinace je úplně luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 před 2 minutami, African napsal: Ta barevná kombinace je úplně luxusní Díky...jj, je to pecka, jak z každého pohledu má bajk jinou barvu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se