Tom4 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Mraky pryč, tak konečně taky můžu kouknout na kometu. I obyčejným dalekohledem paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) U nás mraky taky pryč a kometa nikde. Měla by být pod velkým vozem, anebo? Edit: Áha, tak jsem donesl ze sklepa Bushnella a už ji mám taky, super Upraveno 22. července 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 10 hodinami, Geodet napsal: Ty to dřevo skládáš skoro jako Kuncák. Ale mě nespadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Dnes dorazila výhra. Potešili.F91w nebudú samé v kategórii lowplastcost Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 (upraveno) Včera večer, na tři broky, bez brejlí a to ještě dva vožungři se po střelnici motali a houpalo to. Upraveno 25. července 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Pěkná. Sem taky střílel na pouti na Sázavě a borka vytáhla nějaký Fáčko stříkací a prej: "chcete to navonět?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 ty vůně jsou uplně nejhorší to nesmíš dopustit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 V 23. 7. 2020 v 8:56, potapec napsal: Ale mě nespadne @kuncák7 @potapec toto by mohlo být něco pro vás kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Není to chata Kuncáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 (upraveno) ne ne... @kuncák7 se nenudí....buď chodí po Praze nebo skládá dřevo....takže na nějaký ornamenty nemůže ani pomyslet Upraveno 28. července 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Konečně jsem se rozhoupal a udělal si radost novou mašinou na kafe. Zatím bojuju s nastavením aby z toho teklo espresso dle mých představ. Ale i na tohle laborování jsem se těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 před 5 hodinami, Liqid napsal: Není to chata Kuncáka? před 5 hodinami, Gustaf napsal: ne ne... @kuncák7 se nenudí....buď chodí po Praze nebo skládá dřevo....takže na nějaký ornamenty nemůže ani pomyslet Wolove, tohle bych skládal asi tak hodinu. Pak bych to rozsekal a hodil že skály. Nejsem estet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Zkusili jsme skautům ze Slaného vyrobit na tábor trkač a povedlo se. Dává skoro 3 metry. Má ještě mouchy, ale víme kudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 to je jen tak na spádu potoka nebo tam je hráz? Každopádně super nápad. Znám lidi co bydlí u potoka a nadávají že nemají vodu na zalívání. V konvi to tahat je práce a čerpadlo se tam nedá použít protože tam skoro nic v létě neteče. Už jsem jednomu i přinesl plánek na trkač, to by si tam krásně mohlo pomaličku čvachtat a plnit nádrž aniž by tím potůček nějak utrpěl. Jenže to by tak někdo musel udělat a namontovat a chodit kontrolovat a opravovat a poslouchat nářky že už to zas nejde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 PepaSFI: přesně, je o to výškovém rozdílu dvou různých vodních hladin. Přehrada ke koupání je cca 10m proti proudu nad trkačem a pro tento účel výhodou. Trkač se vyrábí i průmyslově, ale tady zvítězila zvědavost zda se to povede doma v dílně. Vodní trkač: 1. Přívod - přívodní potrubí 2. Výtokový otvor 3. Odtok - výtlačné potrubí 4. Trkací ventil 5. Výtlačný ventil (zpětná klapka) 6. Tlaková nádoba - starý hasící přístroj, třeba zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Vodní_trkač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 V 20. 7. 2020 v 7:58, mAra_ napsal: Ježíši Kriste, já jsem debil ... Ehm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 No pěkná trofej na novej domek....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 . dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Před hodinou, mAra_ napsal: Ehm... Tvl. Good luck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se