DavidLC Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Lovec, teda zážitků určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Sou tam snad žena ocení můj břitký smysl pro humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Náhodou,nevypadá to vůbec špatně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 před 7 minutami, mAra_ napsal: Sou tam snad žena ocení můj břitký smysl pro humor... Parada. Ja som to myslel tak ze este jedne dokup, na dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 saláte, já myslel, že je dáš nad vchod do domu...tohle je hovno. Sem se to celkem hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 před 55 minutami, Gustaf napsal: saláte, já myslel, že je dáš nad vchod do domu...tohle je hovno. Sem se to celkem hodí +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 před 56 minutami, Gustaf napsal: saláte, já myslel, že je dáš nad vchod do domu...tohle je hovno. Sem se to celkem hodí Hajný Robátko a jeho jelen Větrník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Dneska mě potěšil výlet do Glashutte. V Čechách všude davy, tady úplně mrtvo. Muzeum sice bylo zavřené, ale měl jsem domluvenou exkurzi do Tutimy a to bylo super . Každopadně si po loňském Schaffhausenu odškrtávám další hodinářskou destinaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Tak nakonec nefunkční chrono na mých iwc bude k něčemu dobrý, udělá se servis a hodinky budou jak nové. Nosím je nejvíc, tak je to potřeba a já mám po starosti. Komunikace super. Děkuji tu všem, od kterých jsem dostal doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 před 1 hodinou, prischera napsal: Dneska mě potěšil výlet do Glashutte. V Čechách všude davy, tady úplně mrtvo. Muzeum sice bylo zavřené, ale měl jsem domluvenou exkurzi do Tutimy a to bylo super . Každopadně si po loňském Schaffhausenu odškrtávám další hodinářskou destinaci Muzeum je perfektní , stojí za to, ještě neškrtej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Sou tam snad žena ocení můj břitký smysl pro humor...Tož to je hrůza. Promiň. Podle mě nevkus nejvyššího kalibru. Opakuji, podle mě, takže možná je všechno jinak. Toho Forestera bych bral hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Dva negativní korona testy a můžu z karanténní nory ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 21 hodinami, Hasňa napsal: Tož to je hrůza. Promiň. Podle mě nevkus nejvyššího kalibru. Opakuji, podle mě, takže možná je všechno jinak. Toho Forestera bych bral hned. Já vím, že je to hrůza poridil jsem to opilý jako vtip, že s tím nastvu ženu :-D. To byl právě účel, aby to vypadalo co nejnevkusněji. . Nemám v plánu to tam mít dlouhodobě... ale za tu prču mi to stalo. a Forester je dobrý. Žena na to nedá dopustit, mám to jako auto na psy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Potěšilo mě, že konečně znám někoho, kdo se osobně potkal s někým, kdo má tu koronu. Zas ale bohužel je to brácha, takže tím se to všechno maže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flay Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 cesty korony19 jsou nevyzpytatelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Dovozová technická v Písku, kde jsou běžně dvou a více hodinový fronty. Dneska dopo jsem tam přifrčel, nikde ani noha. Za čtvrt hoďky jsem si to mastil na ouřad pro značky. Luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Žena dnes porodila přirozeně krásná zdravá dvojčátka! Je to moje hrdinka a já večer budu blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Jardo , moc gratuluji . Ať jsou všichni hodně zdrávi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Blahozelam a vsetkym trom vela zdravia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 A moc nechlastej,ať neblinkáš Zapít se to ale samozřejmě muší,to joo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se