mAra_ Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Je to tak, barák hlídá tchán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 (upraveno) Takže, barák střeží tchán a hafani mají vlastně taky dofču,jo .. Upraveno 6. června 2022 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Spíš tchán má dovču od tchýně, dělá jen krmiče s zvěře a domu vládne kunak:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Takže c.2 již také splněno a odskrtnuto. C.3 bude peklo ( to učivo základní školy nějak nedávám ). Takže radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Nekdy staci cloveku malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 před 21 minutami, warann napsal: Nekdy staci cloveku malo Meh, to pivo vypada divne teda ale, ja par dni zpatky .. a to jsem v aute uz hodne dlouho jen tak nezastavil abych si neco vyfotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 @kuncák7- . Ted uz jen samy socialni jistoty a svetly zitrky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Konečně vezeme karavan na moje milované místo k Milevsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Když vám hodinky ukážou 4000, pak se rozsvítí zelený světýlko a vy musíte jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Při večerních uspavávacích procházkách s kočárkem jsem se kromě pročítání chronomagu konečně dostal i k něčemu užitečnému...a naučil se na stará kolena skládat rubikovu kostku jednoruč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Ja chodil uspavat do Ancka, takze jsem se naucil taky…ale neco uplne jineho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 před 3 minutami, nickolas napsal: Ja chodil uspavat do Ancka, takze jsem se naucil taky…ale neco uplne jineho U Antona jsem párkrát uspal sebe před časem jsme se naštěstí odstěhovali o kus dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Já zas o kousek blíž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Nevím jestli už je to par dni nebo se to zlomilo dneska, ale v DE teď N95 za stejnou cenu jako Tank ONO Jaké vlákno těžko říct, asi dle potřeb každého soudruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Při večerních uspavávacích procházkách s kočárkem jsem se kromě pročítání chronomagu konečně dostal i k něčemu užitečnému...a naučil se na stará kolena skládat rubikovu kostku jednoruč Ta kostka vypadá zajímavě. Takovou jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Je to zakladni beználepkova kostka. Není magnetická. žádná speedcubingova vychytavka. Vždycky jsem si myslel, že jsou jen takove ty klasické černé s barevnými nalepkami, jak jsem znal z dětství. Až syn ze školy dotáhl tohle. Tak jsem v tom začal trochu pátrat. A je to dnes už dost vychytane.běžné jsou už právě magnetické kostky, s automatickou dotáčivostí a ochranou proti přetočení. Navíc s nastavitelnou tuhostí. Určené právě pro řešení na rychlost. Různé typy povrchu kvůli úchopu apod. Fakt mazec. Profi kostky stojí klidně 3K. Jde o to, že nejde jen o to správně a rychle vyřešit kostku, ale mít u toho i dobrý pocit, příjemný dotykový vjem. Tohle tato obyc kostka nezajistí. Tihle cubeři jsou taky dost zajímavá sektička. Něco jako lidi tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Tak tak, sekta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Nesnáším tyhle starý hračky - vrací se mi traumata z dětství, že jsem nebyl schopen složit ani toho hada, natož rubikovku ( a ježka v kleci jsem dostal ven jen podfukem ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 ... dal se mu vyšroubovat jeden trn, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 před 3 hodinami, Tom4 napsal: Tak tak, sekta. No to je super kostka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se