safi Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Souhlas. Člověk si tu a tam může vyzkoušet 4x4 na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 (upraveno) Byli jsme na výletě a na kraji jedné obce velká rezidence, garáže, hospodářské budovy a rozlehlý pozemek s jezírkem. Jdeme a koukáme, že v jezírku je něco černého. Přijdeme blíž a vidíme psa, jak se přidržuje ledu, šlape vodu a mele z posledního, ani štěkat už nemohl. Honem zvoníme na majitele, že se jim topí pes. Vyběhnul starší kníratý pán v teplákách, vlezl do jezírka (vody po stehna), psa - buldočka vytáhl a utíkal s ním dovnitř. Moc nám děkoval, no měl proč, být tam ještě 15 minut, tak je po buldočkovi. To bylo fakt štěstí, že jsme šli zrovna kolem, hnusně, zataženo, padal trochu sníh, nikde nikdo a tohle byl poslední barák v obci. Ale aspoň jsme si mohli v denním úkolníčku odškrtnout dobrý skutek. Upraveno 11. prosince 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Ve správný čas na správném místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 (upraveno) před 5 hodinami, Muffik napsal: Byli jsme na výletě a na kraji jedné obce velká rezidence, garáže, hospodářské budovy a rozlehlý pozemek s jezírkem. Jdeme a koukáme, že v jezírku je něco černého. Přijdeme blíž a vidíme psa, jak se přidržuje ledu, šlape vodu a mele z posledního, ani štěkat už nemohl. Honem zvoníme na majitele, že se jim topí pes. Vyběhnul starší kníratý pán v teplákách, vlezl do jezírka (vody po stehna), psa - buldočka vytáhl a utíkal s ním dovnitř. Moc nám děkoval, no měl proč, být tam ještě 15 minut, tak je po buldočkovi. To bylo fakt štěstí, že jsme šli zrovna kolem, hnusně, zataženo, padal trochu sníh, nikde nikdo a tohle byl poslední barák v obci. Ale aspoň jsme si mohli v denním úkolníčku odškrtnout dobrý skutek. Takle jsem jednou v lednu zachraňoval psa me bejvalky. Šli jsme na procházku a on vlezl na malo zamrzlý rybník na vsi za kachnama, co plavaly uprostřed. Jak chtěl zabrzdit na ledu, tak to nedal a zblunknul do vody. Jak byl led tenký, už se nemohl dostat nahoru. Tak jsem si zahrál na hrdinu, po břiše jsem se plazil k díře. Psa jsem chytil a propadnul se také. Naštěstí hloubka po prsa. Tak jsem nás prosekal ke břehu. No taková zimní koupačka nic moc, ale byl jsem na vsi za hrdinu....a to hřálo u srdíčka Upraveno 11. prosince 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 (upraveno) Jo jo, buldočci s netěsnící držkou... to mi kdysi líčila kamarádka, jak jim ta jejich prdlá střela hupsla do polozamrzlého zahradního jezírka, stála tam hlavou pod ledem a z huby jí šly bubliny, takže kdyby holčina okamžitě neshodila bundu a nevylovila si to jelito s rukama až po ramena z vody, během chvilky by se jí v té směšné kaluži utopilo. Odnesla to tehdy zápalem plic, ale aspoň na to konto přestala hulit - teda kamarádka, ne ta její uslintaná slinta. Takže gratulace za hrdinství Gustovi - a tomu pánovi taky přeju brzké uzdravení Upraveno 12. prosince 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Krásně zasněžená Praha. Čistá, voňavá a na pondělní ráno krásně plynulý provoz(Praha - Praha). Jinak samozřejmě soustrast přespolním, kteří trčí před Prahou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Před hodinou, safi napsal: Krásně zasněžená Praha. Čistá, voňavá a na pondělní ráno krásně plynulý provoz(Praha - Praha). Jinak samozřejmě soustrast přespolním, kteří trčí před Prahou. U nás také nádhera a upřímně jsem rád, že nikam autem nemusím, protože jako každý rok, silničáři široko daleko nikde. Přijel mě s PPL pro balíky a za celé dopoledne neviděl jediného, vesnice okolo vynechává protože se to prý nedá...se mi líbí ty keci každý rok jak jsou připravený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Naštěstí v Praze pořád ještě sněží, tak bych mohl s mrňaty sjet nějaký ten kopec na bobech. U nás je spíše prašan, ale pár sjetí kopce na kombinaci sníh / zmrzlé bahno a kamení udělá dětem více radosti, než nový set Lega Akorát mrňous nechce chodit po sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Pošta... mám rád ty Rolex bulletiny, halda zajímavého čtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 @African to je vždy hezké počtení, Kupuješ na Ebay nebo máš dobrý kontakt u AD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 před 27 minutami, exell napsal: @African to je vždy hezké počtení, Kupuješ na Ebay nebo máš dobrý kontakt u AD? Chodí mi pravidelně z Carollina kde jsem Roulexky kupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 před 15 minutami, African napsal: Chodí mi pravidelně z Carollina kde jsem Roulexky kupoval Já dostal počteníčko u Bechyněho při zápisu. Akorát udělali soudruzi někde chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Po dlouhé, ale opravdu dlouhé době debata s jedním místním členem o dopravě a tak. Sice jen po telefonu, ale neskutečně potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 preventivka a tlak 120/70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 18 hodinami, horal napsal: preventivka a tlak 120/70 To vždycky potěší. Mě asi potěšila takhle story. Před pár lety jsme byli s kámošema v USA na motorkách. Pak jsem o tom sepsal nějakej článek, kterej kdesi na netu vyšel. A samozřejmě tam i byly fotky, mj. v jednom mětečku kdesi u Route 66, fotka odstavené Babetty supreme, která tam sloužila jako taková venkovní dekorace. No a někdy letos se mi ozval týpek, že četl ten článek a narazil na tu Babettu a že je sbírá a jestli bych mu neřekl, kde přesně to bylo. Tak jsme před google maps našli ten podnik a zbytek jsem nechal na něm. No, a on se teďka ozval, že děkuje a Babettu fakt vykoupil, dopravil do ČR a připojil do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Vykašlal jsem se na chvíli na práci a už s mrňousem sjíždíme kopec na bobech:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Asi nemusím nic dodávat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 V 13. 12. 2022 v 12:39, warann napsal: To vždycky potěší. Mě asi potěšila takhle story. Před pár lety jsme byli s kámošema v USA na motorkách. Pak jsem o tom sepsal nějakej článek, kterej kdesi na netu vyšel. A samozřejmě tam i byly fotky, mj. v jednom mětečku kdesi u Route 66, fotka odstavené Babetty supreme, která tam sloužila jako taková venkovní dekorace. No a někdy letos se mi ozval týpek, že četl ten článek a narazil na tu Babettu a že je sbírá a jestli bych mu neřekl, kde přesně to bylo. Tak jsme před google maps našli ten podnik a zbytek jsem nechal na něm. No, a on se teďka ozval, že děkuje a Babettu fakt vykoupil, dopravil do ČR a připojil do sbírky. dobrej nadšenec! i storka mimochodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Nečekanej úspěch, kterýho se u dětí dočkala výměna rybek v akvárku za bílý axolotly. Od rána si je fotí, sdílí a hlavně si k nim googlujou informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se