safi Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Ty RLX a CItizeny vypadají velmi dobře. Rozhodně neprodávat ale nosit je. Zbytek - bude asi běžná konfekce bez reálné ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 40 minutami, safi napsal: Ty RLX a CItizeny vypadají velmi dobře. Rozhodně neprodávat. Ať se propadnu do západního Německa, jestli jsou ty rolády echt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Mně se taky nezdají. Fyzicky jsem je neviděl. Ono je mi to asi jedno, synek je bude mít jako památku na strejdu ať jsou pravé či levé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 (upraveno) před 17 minutami, filo-boxer napsal: Ať se propadnu do západního Německa, jestli jsou ty rolády echt. Nad tím jsem neuvažoval..... Myslíš, že jsou fake? EDIT: teď jsem se ještě jednou podíval - kyklop a datum mi přijdou divné. Upraveno 11. února 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Já se v R moc nevyznám. Ale trochu se vyznám v lidech. Představa člověka, co si opatří skutečné rolády a pak je začlení do téhle "sbírky" je... no řekněme málo pravděpodobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 50 minutami, vzduch napsal: Ono je mi to asi jedno, synek je bude mít jako památku na strejdu ať jsou pravé či levé No, ještě to uvaž. Pokud jsou levý (což předpokládám), jestli je to vhodná připomínka. Řekl bych, že ty Citizeny budou pro tenhle účel vhodnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 31 minutami, Americkej napsal: Já se v R moc nevyznám. Ale trochu se vyznám v lidech. Představa člověka, co si opatří skutečné rolády a pak je začlení do téhle "sbírky" je... no řekněme málo pravděpodobná. Pravdu máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 On byl strejda divný pavouk. Nevylučuji, že mohou být pravé, ale i levé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Aha, takže z přízně Schrodingera Tak se pak pochlub, až zjistíš skutečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Takže do Pelhřimova se už nemusíme jezdit dívat jen na krematorium ▶ Les sloupků, chaos a klaksony. Provizorní křižovatka dává řidičům zabrat - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Jezdím tamtudy prakticky každej tejden a nikdy jsem tam žádnej problém nezaznamenal. Zrovna tohle mi přijde úplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Mě právě trochu jo. Semafor je tam cca rok a zkoušet tohle? Takhle provizorně dělanej kruháč je matoucí ( navíc tam píšou, že na místě jsou max tukance ), tímhle se trochu bojím o ty chodce. Jinak se přiznám, že místo znám jen letmo ( jel jsem tam max dvakrát ) a asi budeš blíž pravdě. Jen mě to ale trochu rozesmálo ( profesní deformace ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Chudinky novináři, nemaj asi o čem psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 34 minutes ago, kuncák7 said: Mě právě trochu jo. Semafor je tam cca rok a zkoušet tohle? Takhle provizorně dělanej kruháč je matoucí ( navíc tam píšou, že na místě jsou max tukance ), tímhle se trochu bojím o ty chodce. Jinak se přiznám, že místo znám jen letmo ( jel jsem tam max dvakrát ) a asi budeš blíž pravdě. Jen mě to ale trochu rozesmálo ( profesní deformace ). Jo, to chápu. Ale značený je v zásadě dobře, je tam zúžení ze dvou do jednoho pruhu před tím samotným uspořádáním. Ten kruhák je samozřejmě z těch panduláků poměrně nevýraznej, ale je tam cedule. Obecně je spíš problém v tom, že lidi na Vysočině jezdí jak ponocný (čest výjimkám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Takovejhle bordel je mezi Kyjema a Satalicema už asi půl roku. Ale až na pár blbů co dávají blbě přednost to jenom příšerně vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 (upraveno) Tak ty Rolexy jsou levé Upraveno 19. února 2023 uživatelem vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Dneska krásný padlovani, sjezd Větší Vltavice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Tak ty Rolexy jsou levéTo je videt hned, napr. podle ty lupy… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Krásné být zpátky v kopcích, právě nám s klukem začíná pánská jízda a počasí jedním slovem luxus, snad nám to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 wow, snehu je dost? Uzivejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se