KFL Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2024 Jsem po letech dělal přiznání k dani z nemovitosti a musím teda potěšeně konstatovat, že to daňová správa hezky předělala do onlinu a celý to trvalo jen asi 8 minut. Když si vzpomenu na stejnej proces 13 let zpátky, kdy jsem volal na úřad a dohledával koeficienty, ceny atd., je to nebe a dudy. Hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2024 Ještě aby to fungovalo jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2024 Stejná zkušenost, potřeboval jsme udělat jen dílčí - to on-line nejde. Takže celé znovu - přes portál předpřipraveno, proces trval opravdu jen pár minut. Takto si představuji digitální svět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Nevim jestli potesilo, ale pobavilo urcite. O mrtvych jen dobre, ale jestli chcete vedet jak se resi koupe auta tak ve videu 53 minuta https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zemrela-ceska-kartarka-jana-demeterova-ostatni-vestce-to-prekvapilo-40458907#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=4DBr5XSTGtw-202401301209&dop_id=40458907 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 před 4 hodinami, Vasa_H napsal: Nevim jestli potesilo, ale pobavilo urcite. O mrtvych jen dobre, ale jestli chcete vedet jak se resi koupe auta tak ve videu 53 minuta https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zemrela-ceska-kartarka-jana-demeterova-ostatni-vestce-to-prekvapilo-40458907#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=4DBr5XSTGtw-202401301209&dop_id=40458907 Levnejsi jak cebia, nenechali-li dlouho cekat. Vysledek asi stejnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 náledí není tak hrozné, jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 před 21 hodinami, Vasa_H napsal: Nevim jestli potesilo, ale pobavilo urcite. O mrtvych jen dobre, ale jestli chcete vedet jak se resi koupe auta tak ve videu 53 minuta https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zemrela-ceska-kartarka-jana-demeterova-ostatni-vestce-to-prekvapilo-40458907#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=4DBr5XSTGtw-202401301209&dop_id=40458907 Tak aspoň že věděla kdy přesně zemře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Dorazili "Losíci" ;-). Az bude Mobydick hotovy, s losikama bude Top! ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 (upraveno) Po dvou hodinách boje jsem úspěšně zprovoznil novou funkci na sheetu v Excelu! Kdo někdy s tímhle programem dělal, tak ví, jakej porod to může být. Zvlášť když se snažíte rozběhat něco, co neumíte a studujete dokumentaci a návody, přičemž máte představu, co by to tak zhruba mělo dělat, ale tabulka tvrdí něco jinýho . Chyby syntaxe, nesmyslný hodnoty, chybový hlášky. Rozčilování, testování, rvaní si vlasů.. Ale dobrý, dal jsem to! Už dlouho mi neudělalo nic podobnou radost. A přitom taková blbost . Upraveno 1. února 2024 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Moskva má společnici... https://x.com/IvoZelinka/status/1753017848513933427?s=20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 před 3 hodinami, KFL napsal: Po dvou hodinách boje jsem úspěšně zprovoznil novou funkci na sheetu v Excelu! Kdo někdy s tímhle programem dělal, tak ví, jakej porod to může být. Zvlášť když se snažíte rozběhat něco, co neumíte a studujete dokumentaci a návody, přičemž máte představu, co by to tak zhruba mělo dělat, ale tabulka tvrdí něco jinýho . Chyby syntaxe, nesmyslný hodnoty, chybový hlášky. Rozčilování, testování, rvaní si vlasů.. Ale dobrý, dal jsem to! Už dlouho mi neudělalo nic podobnou radost. A přitom taková blbost . Karle, Evangelisto, copak i do tak přímočaré věci jako uživatelská funkce VBA použitá jako vzorec v tabulce nám indiáni dokázali schovat něco podobně nepochopitelného, jako bývalo "F2 Ctrl+Shift+Enter" u funkcí s maticovým výstupem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 6 minutes ago, Radek124 said: Karle, Evangelisto, copak i do tak přímočaré věci jako uživatelská funkce VBA použitá jako vzorec v tabulce nám indiáni dokázali schovat něco podobně nepochopitelného, jako bývalo "F2 Ctrl+Shift+Enter" u funkcí s maticovým výstupem? Já používal standardní funkce Excelu. Ale takový, který jsem nikdy předtím nepoužil. Nějaký vlastní věci a makra, fuj, k tomu mě nikdy nikdo nedostane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Na výletě do ZOO se mi při zvedání synka roztrhly parádně gatě (naštěstí ke konci prohlídky), tak jsem mazal odtamtud rychle koupit nový. Osud mi přistrčil jako první obchod s Leviskama a pánové, to byl servis... Paní si mě očíhla, na první dobrou dala velikost, kterou jsem se sice pokoušel uhrát o číslo menší, ale sakryš, ty Vánoce pořád shazuju. Troje kalhoty jsem si vzal a jsou to sakra ty nejlíp padnoucí co jsem v životě měl. Trochu teda průvan v měšci, ale pohodlíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Po mnoha letech se to konečně podařilo, zatím je velikosti potápek a máme z něj/ní velikou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Velka gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Gratuluji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Gratuluji! Ať se jí/jemu i mamince daří . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Díky moc, mamince se daří tak, že se bojím aby neměla před porodem 100 kilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Gratuluji! Přeji ať vše dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se