Radimk Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Jsem naprosto překvapen. Naše "malà" dnes slaví 17. Už to mě naprosto rozhodilo. A to je ta mladší.... Koupili jsme ( na přání) takovou malou věcu.. JBL Flip 5. Menší než půllitr a hudba skvělà. Fakt su překvapený, co z takové malé věci dokáže vylézt. Jedině mínus je, že s màmou asi fakt stárnem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 JBL repráčky jsou super. Mám už 2 roky Flip 3 a hraje fakt pěkně. A navíc jsou i celkem odolný. Pokud ho dcera někde neztratí, bude s ním spokojená dlouho.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 (upraveno) Sem viděl ze Kbel startovat Mi-24. To je prostě nádhernej stroj. Ještě edit... zaguglil jsem si Prim Hind zde na fóru a mj. na mě vypadl blog člena Petr_P. Kurva to byly časy... Upraveno 11. června 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Hele, kolik nás v těch Kbelích vlastně je? Půlka pražské sekce? Mi-24 jsem prošvihl, zato tady často vídávám Mi-17, L 410, Airbus "CZ Air Force One", párkrát jakýsi malý Jak a nějaký nákladní čtyřvrtulák, na který jsem se ještě nepodíval, co to je... A radost mně i mámě dělá synek ve školce. Před rokem z něj žena brečela a chodili jsme na konzultace, byl agresivní na všechny kolem sebe a nevěděli jsme, co s ním, přitom doma u nás nic takového neviděl - museli jsme se trochu dovzdělat, potrénovat a jít na něj jinak. Dnes nám učitelka ve školce řekla, že je sama překvapená, malý je hodný, v pohodě, milý na všechny okolo, spolupracuje s ostatními dětmi; když jsou s třídou na zahradě, utrhne pár kytek a každé učitelce jednu dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 V patek mne udelalo radost PPL, decka si furt stavi lego, tak to du zkusit taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Zahájení výstavy v nové žatecké galerii o leteckém mostě Žatec - Ekron, na které jsem spolupracoval. Jedna tematická - mezek Avia S199 na čestném místě v expozici muzea Izraelského letectva na základně Hatzerim v Negevu u města Beer-Sheva:: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david11 Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Paráda, ja tiež kocky. Dva dni intenzívnej radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Musím říct, že mě v poslední době začíná bavit odpovídat na dotazy ohledně ZPS. Lidé a dotazy začínaj být opravdu fundovanější a propracovanější, což mě nutí hodně trénovat mozek ( a hodně se při odpovědích už i zapotím ), což beru jako výzvu. Začíná mě to bavit. Myslím to smrtelně vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Asi o ty humorné zkazky nepřijdu nikdy. Napsala velice rozlobená paní, co si dovolujeme do její ulice instalovat zpomalovací práh, proč tam je, kdo a proč ho povolil. No tak jsem se tam dnes došel podívat a ejhle, je to překop pro havárii vody ( jinak to vyřešit nešlo ) překrytej na přejezdu trámkem. Zpomalovací práh :-)))), já běhal po celé ulici s tím, kde to může být a ono tohle. Teď ještě sesmolit duchaplnou odpověď a neurazit jí. Prostě pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/odposlechy-nagyova-necasova-nezakonne.A200618_135501_domaci_remy Potěšilo mě, že jako vždy, pravda a láska vítězí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Holy cow, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Potesilo me krasnych devet Plznicek, vcera vecer. A pro jeste krasnejsi uzavreni vecera, hospoda nezavrela uderem 23:00, takze nas prijel rozehnat policejni anton. A nejkrasnejsi na tom celem je, ze se hospoda jmenuje U Antona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 To jako fakt prudili? U nas prisli asi ve 23.45, servirka nam zrovna nesla zaverecny panaky, tak se spokojili se sdelenim, ze nas za chvi vychodi a zase vypadli. Takze vlastne proti tvymu zazitku tezka nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Neee, bylo to uplne v pohode. Taky jen lehka domluva. Zazitek byl, ze jsme prave vychazeli ze zahradky, kdyz tam ten anton prirazil. Vypadalo to jak presne natajmovany na muj odchod. Hospodsky rychle zhasl, za vterinu se s nima domluvil a odjeli...pak asi zas roznul a jelo se dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Říká se rozsvítil, pitcho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 (upraveno) Gde vole? Edit: ale je pravda, ze jsem se nad tim zamyslel. Ale rikal jsem si, ze se zichr ozve nejaky prazak a s tym chuj s nim... Upraveno 20. června 2020 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 před 19 hodinami, nickolas napsal: Potesilo me krasnych devet Plznicek, vcera vecer. A pro jeste krasnejsi uzavreni vecera, hospoda nezavrela uderem 23:00, takze nas prijel rozehnat policejni anton. A nejkrasnejsi na tom celem je, ze se hospoda jmenuje U Antona Jakože u Antona ve vOpavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Jiny Anton neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Horalek mám plný zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Po 5ti letech jsem dal klíče od bytu jiné ženě než neterim :-))). Včera jsem místo klidného sledování fotbalu do 22 hod suroval (ještě že při Luxovani se dá sledovat na mobilu přenos), dnes jsem opravoval třetí zámek na dveřích (nefunguje už cca 7 let), skříňku v koupelně a připojoval pračku, kterou jsem včera koupil a dnes dovezl). Ale na oplátku slyšel, jakej jsem šikulka (a to tónem, který to myslel vážně a ne tím-už jsem ti to říkala před měsícem, no konečně). A ač tyhle práce přímo nesnáším, tak kdyby řekla, jdu montovat skříně. Jo, chybělo mi to. Leze to do peněz, ale chybělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se