Honza.manta Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Mně to už smrdí politikou, pojďme změnit téma. Mně dneska potěšiko, když mi došlo, že letos bude tichá noc sivestrovská. Ono je i na tom stanném právu něco pozitivního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Myslim ze nebude v lidlu to predavali a odpalit sa to niekde musi, do dalsieho roka si to urcite stastni majtelia schovavat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 1 hodinou, Honza.manta napsal: Mně to už smrdí politikou, pojďme změnit téma. Mně dneska potěšiko, když mi došlo, že letos bude tichá noc sivestrovská. Ono je i na tom stanném právu něco pozitivního. A tohle už zavání humorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 No pár lidí z nějakého důvodu vidělo ideální příležitost k odpálení ohňostroje v podvečer na štědrý den. Vím, jeden takový bydli hned vedle. . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Dnes testy a celá rodinka negativní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 6 minutami, Gustaf napsal: Dnes testy a celá rodinka negativní... Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 2 minutami, African napsal: Super Jj, díky sem si hned nakoupil se sousedem... přijelo babický, dědové...pivo, rum...a do toho začlo sněžit... máme štědrej den a Vánoce začínají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Právě teď, Gustaf napsal: Jj, díky sem si hned nakoupil se sousedem... přijelo babický, dědové...pivo, rum...a do toho začlo sněžit... máme štědrej den a Vánoce začínají No výborně, přesně tak bych to oslavil i já Čert vem Covid, už mě to také séře, dnes jsem zrušil hory s rodinou, děcka smutný a já furt jenom něco slibuji a nic se neděje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 @African sem to sice nepatri, ale kdyz te vidim - sorry za audio - a co je blby, do Orlickych se ted v tom lednu nepodivam Vsechno mrtvy, zakazany, vcerne nasi “skorosoukromy” chalupy. Nelajsnou si nas tam nechat, kdyz bude v celych Orlickych mrtvo a rozumim tomu. Ale sere to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 16 minutami, nickolas napsal: @African sem to sice nepatri, ale kdyz te vidim - sorry za audio - a co je blby, do Orlickych se ted v tom lednu nepodivam Vsechno mrtvy, zakazany, vcerne nasi “skorosoukromy” chalupy. Nelajsnou si nas tam nechat, kdyz bude v celych Orlickych mrtvo a rozumim tomu. Ale sere to. Jasný, tak třeba někdy příště Já bych ti stejně teď nestíhal, mám strašně velký břicho po těch vánocích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Dnes testy a celá rodinka negativní... Tak to gratuluji, u nás přesně obráceně a to jsme ještě v prvním trimestru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ty ses baba? Ja dycky myslel, ze borec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 ... a navíc si myká .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Nebo je to pár těhotných lesbiček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Na svátky si dycky kupuju basu Plzně, ale letos to mi nějak nejela. Tak sem jí dochrup a že si ještě do konce roku koupim nějaký pivko a pak vod Novýhoho roku zase delší půst bez piva. Dneska sem koupil v Bille v akci Bakaláře za studena chmelenýho ležáka v plechu a tvl to je lahůdka... Tak to mi dneska kuci udělalo radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Já mám radost, že všechny pivní Plzně co jsem letos rozdal pod stromeček udělaly radost nejbližším a hlavně jim chutnaly.... (vychlazené na správném schodku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 21 hodinami, sch7 napsal: Tak to gratuluji, u nás přesně obráceně a to jsme ještě v prvním trimestru Ok ale alespoň jsem vás pobavil. Ale není to vážně sranda. A nebojte, moje přítelkyně už nemá horečky. Tak všechno je vlastně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Vypadá to že si po tom našem Míšovi Davidovi budeme mít možnost si na Silvestra trochu spravit chuť https://www.novinky.cz/kultura/clanek/jean-michel-jarre-odehraje-novorocni-koncert-ve-virtualnim-notre-damu-40346522#dop_ab_variant=440131&dop_req_id=Uqg8FzQmp4F-202012301655&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Synek dnes přijel s přítelkyní na návštěvu a oznámili, že budu dědek. Vnouček to bude. A taky mám radost, že budoucí snacha je Slovenka. Mám pro Slovensko slabost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 V Kauflandu je 30 % sleva na alkohol. Tak jsem si udělal zásobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se