African Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Kurz EUR, konečně se nám to začalo trochu hejbat k lepšímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 To na tom musej bejt sousedi sakra blbe, kdyz v dobe rozkladu CZ statu a jeho ekonomiky nase mena vuci ecku posiluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 32 minutami, honza71 napsal: To na tom musej bejt sousedi sakra blbe, kdyz v dobe rozkladu CZ statu a jeho ekonomiky nase mena vuci ecku posiluje Upřímně to také nechápu, Babiš prostě umí Měním u kluků původem z bambusového lesa středem ČNB a zrovna při nákupu hodinek to potěší, takový malý ježíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Lesníci mi za plotem dělali dřevo poslední dva týdny... A potěšilo mě, že mi hromádku nechali v podstatě za tašku brambor. Takže už vím, co budu dělat v létě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Jaký v létě, to je tak na jednu, maximálně na dvě soboty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Vím o někom, kdo má know-how i se skládáním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 10 minutami, filltos napsal: Vím o někom, kdo má know-how i se skládáním... Zásadně své know-how nevyzrazuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 musim má to nejdřív udělat místo v dřevníku... Takže to chvíli zabere... A o kuncakovi samozřejmě vím, je to moje eso v rukávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 2 hodinami, mAra_ napsal: musim má to nejdřív udělat místo v dřevníku... Takže to chvíli zabere... A o kuncakovi samozřejmě vím, je to moje eso v rukávu... Kuncak ti to po poskladani aj profesionalne nafoti. Ja by som nevahal ani sekundu. Ty si za ten cas mozes vybrat nejake nove vkusne parozie... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 V 15. 2. 2021 v 12:49, Lion napsal: Já mám hodně 5l od levného italského vína... Jinak když byla nouze tak v pivních lahvích a plastová zátka od vína, opakovaně recyklovatelné a v kastlu je 10 L... Taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Z ty druhy zprava trochu ucucavas, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 6 minutami, Murphy97 napsal: Z ty druhy zprava trochu ucucavas, vid? Tam už dostal sedmičku jeden úředník, úplatky nebrat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Na Lockdown jsem taky pripravenej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 5 minutami, Thomas napsal: Na Lockdown jsem taky pripravenej:-) Krásný to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 9 minutami, African napsal: Krásný to máš Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Taková zásobička se vždycky hodí, já tomu říkám 4. důchodový pilíř Kořalka focená po přivezení z palírny, teď už je ve skle a v regálech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 9 minutami, gunman napsal: Taková zásobička se vždycky hodí, já tomu říkám 4. důchodový pilíř Kořalka focená po přivezení z palírny, teď už je ve skle a v regálech. No ty vogo, to jsme tedy pěkný Béčka. Tu vinárničku máš pěknou, já mám taky nevyužitou pěknou chladnou kamennou místnost ve sklepě, tak stále uvažuji. Asi se na to o dlouhých zimních večerech ještě před létem vrhnu Stojany ti dělal někdo na zakázku, nebo se někde dají koupit? To asi jop, dnes se dá vlastně koupit všechno, mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 @Thomas @African Je mi do toho prd, ale ty 5L skleněné demižony mají fakt echt tenké sklo.... já bych do toho nedal ani tu vyháněcí kořalku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 AFRI - stojany jsou z OBI - regál na víno L je to 5-ti metrovej sklep z betonových segmentů, cihly jsou obklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 17 minutami, gunman napsal: AFRI - stojany jsou z OBI - regál na víno L je to 5-ti metrovej sklep z betonových segmentů, cihly jsou obklad Děkuji moc za tip, vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se