horal Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 V 18. 2. 2021 v 8:24, mAra_ napsal: Lesníci mi za plotem dělali dřevo poslední dva týdny... A potěšilo mě, že mi hromádku nechali v podstatě za tašku brambor. Takže už vím, co budu dělat v létě Uvaž k tomu psa, jinak po neděli nebude nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Ale uvaž ho k tomu nepokácenýmu! S těma špalíčkama by odběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 5 hodinami, gunman napsal: AFRI - stojany jsou z OBI - regál na víno L je to 5-ti metrovej sklep z betonových segmentů, cihly jsou obklad Tak jsem dva kousky taky objednal, to by mělo mým potřebám stačit Díky, příští týden si začnu hrát v mé tajné komůrce, je tam příjemné klima, tak se snad vínu bude dařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Hlavně opatrně Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 (upraveno) V deseti letech ten dvoulitr zvládá úplně bravurně. Holt po tatínkovi no Akorát se teda musí naučit správně držet volant a zatacet přes ručku, ale na první pokus luksus Upraveno 20. února 2021 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Dnešna jazda...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Před Vánoci jsem šel pro jmelí a zlomily se mi teleskopický nůžky od Fiskarsu Na rukojeti ještě samolepka Mall.cz, datum výroby 2016, záruka 5 let, píšu na Mall že nemám účtenku, a v zákaznickém účtu jdou vidět jen 2 roky zpět, co a jak s tím. No, vemte to na prodejnu ale potřebujete účet. Mno, vždyť píšu že nemám, ale prokázat nákup umím, jen chci aby se koukli do archivu. Nelze odarchivovat. Aha. Tak díky. Vzal jsem to na prodejnu, převzali, za dva týdny volají že jim nejde odarchivovat účet. Říkám a co jako, zboží tam je, datum výroby je menší než 5 let, číslo objednávky vidíte, prokazatelně kupováno u Vás, tak na co pořád doprdele chcete účet? Ok, tak já to ňák něco něco. Za další čas, no víte, my řešíme jen reklamace v zákonné lhůtě, pak už je to na výrobci. Aha? No tak píšu do Fiskarsu jestli jako kecaj nebo nekecaj. Kecaj, tedy "prodejce si to ulehčuje" no a rovnou navrhují že to u Mall zařídí oni, nebo mi pošlou tu stříhací hlavu novou rovnou ke mě. Takže Fiskars klobouk dolů, tohle je první cajk co se mi pokazil to za a, za b, druhej den PPL u dveří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Kdo si hraje, nezlobí a můžu pěkně začít plnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Tak to byla rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Doma to máme rozdělený regál jedna - k tomu se ani nepřibližujte regál dva - sekty, berte z horních dvou pater regál tři - morava a čechy, berte z horních dvou pater regál čtyři - svět a konzumní víno, berte si co chcete regál pět - nesahat, uložený přebytky z kavárny na další sezónu tak ať se ti to plní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 15 minutami, nickolas napsal: Tak to byla rychlost Oh yes, jak jde o chlast Navíc se v práci střídáme po týdnu, tak je čas udělat dost věcí které se dlouho odkládají. A tady můj poklad, který asi přenechám další generaci, je mi to líto otevřít. Párkrát jsme nad ní pod párou stáli a dumali zda-li koštnout, ale vždycky se nějakým zázrakem zase uklidila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Jo jo aj u nás v práci občas někdo donesl starou echt super kořalku a taky kolikrát došlo na moje slova.... Pokud je kořalka dobrá, bude dobrá za rok, dva, pět nebo padesát....to je jedno. Pokud je hnusná nepomůže když ju zavřeš a necháš odloženou ani sto let. Ale to napětí, je vždy super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Se Ti to odpaří, než to příští generace vychlašče Jinak ty regály mám taky, teď sou teda na druhym baráku, ale půjdou tady ke mě do sklípku pěkně. Ještě tam mám výklenky, takže tam budu dělat vyloženě klícky právě na ty "poklady", který když by někdo otevřel, přerazim mu hňápu Tož na plné regále! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 @African jak jde o chlast, to my se umime hecnout Jinak k tem starym koralkam...rika se, ze v te flasce se uz s koralkou nic dobreho nedeje, naopak po nekolika letech to muze byt spis na skodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Jak píše guzmic, jde o napětí a chvíli překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 15x2 metry. Slušnej oddíl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Uz ho maj A tak se chopili iniciativy dalsi a napsali to vsude mozne na chodniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Koncík live na ČT D... aspoň něco, už se kur.a těšim na koncerty, festáky a kulturu, chybí to moc... shit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 3 hodinami, Bert napsal: 15x2 metry. Slušnej oddíl! V Třebíči na legal graffiti spots je asi na 20m: BABIŠ JE ZM!D v pátek jsme jeli kolem z práce a pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 10 hodinami, tikzot napsal: Koncík live na ČT D... aspoň něco, už se kur.a těšim na koncerty, festáky a kulturu, chybí to moc... shit. Hezky to bylo (a ty dva moderatory vem cert ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se