gorlo Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Já to měl povinně jako prázdninové radovánky, když jsem byl dítě. Nevím co na tom vidíte. Zase na druhou stranu, zvuk sečení trávy kosou zbožňuji. Je to jiná kultůra, než uřvanej křovinořez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Taky to nechápu, ale sekáče obdivuju. Sám bych skončil jako ve filmu -Jak utopit doktora Mráčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jó kosení, toho jsem si užil coby nejmladší ucho na cvičáku, tehdy Svazarm... kde jsou ty časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Mě dnes potěšilo, že se okolo poledne trochu rozestoupila oblačnost, takže jsem viděl dílčí zatmění slunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 V 8. 6. 2021 v 20:52, gorlo napsal: Já to měl povinně jako prázdninové radovánky, když jsem byl dítě. Nevím co na tom vidíte. Zase na druhou stranu, zvuk sečení trávy kosou zbožňuji. Je to jiná kultůra, než uřvanej křovinořez. Máš recht, pokud ležíš v lehátku a máš v ruce sklenku krásně se to poslouchá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Nejkrásnější pohled je na lidi co pracujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 2 hodinami, Bert napsal: Mě dnes potěšilo, že se okolo poledne trochu rozestoupila oblačnost, takže jsem viděl dílčí zatmění slunce. U nás rovnako. O 10.15 h sa rozostúpili mraky, všetci sme sa prestriedali a popozerali maximum (61 %), o desať minút neskôr sa zasa zatiahlo a rozpršalo. Ale to už sme boli spokojní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Hezká fotka byla dnes v jedné Jihlavské skupině na FB, autorem je pan Petr Lemberk, tak snad to nebude vadit. Foceno nad kostelem svatého Jakuba v Jihlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 2 hodinami, Ajaj napsal: Nejkrásnější pohled je na lidi co pracujou A obzvláště pokud to umí a jde jim to od ruky. To je jak koukat na umělecký představení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 (upraveno) před 19 hodinami, ohrenstein napsal: A obzvláště pokud to umí a jde jim to od ruky. To je jak koukat na umělecký představení. Myslíš, že by se daly prodávat vstupenky? Jen by se to nesměla domáknout OSA... Upraveno 11. června 2021 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Tak já to procvičim a pozvu vás na "Sólo pro kosu a carborundum"... děti, vojáci, důchodci a chronomagoři za polovic Licence bude volná a bude to autorský přednes, tak to by nemuselo osu zajímat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 8 minutami, vanderB. napsal: .. Licence bude volná a bude to autorský přednes, tak to by nemuselo osu zajímat, ne? Oni jsou to takovy curaci, ze byli schopny kasirovat zavreny hotely za radia a telky, takze zdravej rozum bych do toho netahal. Bud radeji vopatrnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Že Dny NATO letos budou a přiletí italská F-35, sice jen na statiku, nicméně aspoň tak ... https://www.natodays.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 22 hodinami, ohrenstein napsal: A obzvláště pokud to umí a jde jim to od ruky. To je jak koukat na umělecký představení. Aaaa to mě je jedno. Mě stačí, že musí pracovat a já se můžu jen koukat. To do mě vždycky vstoupí takovej klid a mír… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 4 hodinami, vanderB. napsal: Tak já to procvičim a pozvu vás na "Sólo pro kosu a carborundum"... děti, vojáci, důchodci a chronomagoři za polovic Licence bude volná a bude to autorský přednes, tak to by nemuselo osu zajímat, ne? Vzhledem k tomu, Janda s Vondráčkovou maj doma taky trávník a mohli by s tím zacházet, půjdou po Tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Pomáda teď na Prima Max - auta, hudba, holky, amerika snů mého dospívání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Bára Krejčíková super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Konec dobrý, všechno dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Protože Vašemu tyranovi je dnes 40, eeee, trochu víc, tedy 50 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se