Karussell Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Supr díl a svatá pravda Keep pushing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Trů trů trů, super! A jak jsi si víc a víc jistej před kamerou, tak to dostává slušný vary a těšim se jak se to bude dál vyvíjet.;-)) Díky moc!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Paráda Matouši, líbilo se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Tak to je hodně nadčasový video.. Předchozí díly byly jako taky zábavný, tenhle ale fakt pobavil, dík za super rozjezd víkendu, jdu rovnou shánět tu plzeň.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Hodně pěkný, těším se na každej novej díl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 30. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Díky všem, radost to číst! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Já se přidám s velmi kladným hodnocením, Matouši. Odpoledne u nás padá sníh, tak jsem šel na procházku se psem do lesa, vrátil se, udělal si kafe a na noťasu si pustil několik dílů Ruce a ručičky a byl to moc fajn relax . Líbí se mi, že si občas odskočíš slovem a krátkým záběrem od hodinek třeba k oblékání, stylu obecně, apod.. Hezky udělané, určitě budu sledovat dále a fandím ti! Radek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Ty prostřihy na notoricky známé scénky jsou taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Hned jsem to shareoval kamosovi, co se poohlizi po prvnich poradnych hodinkach.Vyborne siris osvetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Perfektní, zábavný a i dle mého nejpovedenější díl. Jediný co mi úplně nesedí a to je můj problém, že jsem trochu konzerva, je používání těch anglickejch výrazů. Vždycky mě to trochu vyruší z poslouchání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Bylo to fajn. Trošku jsem čekal, že tam někde na konci zazní "koza", nebo alespoň "kabelka". To by myslím bylo super, pro nás zasvěcený Ale neva, dobrý to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 jj, bylo to zábavný a to se mi líbí, a zlepšení díl od dílu, fórky a tak, prostě paráda, ale chtělo by toho být víc:-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Já bych raději vsadil na kvalitu, než kvantitu a klidně si 14 dní počkám na další zajímavý a hodnotný díl, než mít za každou cenu každý týden tlachání o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Matouši dobrý. Přeju hodně neotřelých nápadů a už teď se těším na další téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Chcem sa Ti poďakovať, sedím zavretý v corona hoteli a pomedzi prácu púštam Tvoje diely, zlepšil si mi deň. Skvelé! ĎAKUJEM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Tak tak, nechci tlacit na pilu a tocit, jenom aby toho bylo co nejvic. Takze proste kdyz to nepujde, tak to nepujde. Napady a elan jsou, jediny s tim casem, no. A v blizky dobe nam doma jeste prituhne, tak uvidime. kazdopadne diky vsem moc a zkusim davat bacha na ten jazyk. Kdyz vono mi to tak vzdycky nejak padne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Při sledování posledního dílu si vedle mě manželka četla knihu. Po skončení prohlásila "To bylo dobrý.". Musím se přiznat, že už jsem taky párkrát kontroloval vlákno, zda už náhodou není další díl. Je to pecka. Hltat youtube channel o hodinkách v mateřském jazyce, s českýma jokama, to je prostě boží. Držím palce a těším se na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Mno, já si trochu (ale fakt jen trochu) rejpnu... tenhle díl asi nebyl pro "nás". Tím myslím, že ten, kdo tě sleduje, tak už asi nepotřebuje vysvětlit důvody, proč nosit hodinky. Já bych byl raději pro směrování k videím přímo o hodinkách... tohle je jen omáčka pro "Mudly" a žádný knedlík Díly o Alpinist a Khaki jsou supeeer – je to o hodinkách, je tam i povídání o historii... Vyhlášení hodinek 2020 bylo taky super, to mě bavilo, díl je prostě pro "nás" co máme rádi hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Jasně, rozumim. Já nad tim ale přemejšlim tak, že kdybych dělal obsah jenom "pro nás", tak tam bude 200 subscriberů a nikam jinam se nikdy nedostanu. Mám reakce od lidí, který hodinky zatim vůbec neberou, že se koukaj, protože je to něco novýho a snad iobčas vtipnýho. To je ta cesta, kudy bych chtěl jít. Dělat obsah, ze kterýho se chronolidi nic moc novýhonedozvědí, ale přijde jim to vtipný. Ale taky obsah, kterej bude obsahově mimo chápání běžnejch lidí, ale taky jim tam přijde něco vtipnýho. Recenzí a všemožnejch pohledů na hodinky je na YT bambilion a dělat další tisícej unboxing dělat nechci. Chci do toho dávat nějakej autorskej rozměr. Jinak jsem teď časově v pekle, tak nedokážu vůbec říct, kdy bude další díl. Témat mám připravenejch víc, ale valí se to teď na mě doma i v práci. Znáte to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Musím se přidat k pochvale, koukat na kanál o hodinách v čestině je pecka, ještě s tak super moderatorem Dokonce i přítelkyni se to moc líbilo, asi vidí že nejsem jedinej kdo furt mluví o hodinkách Jediné co mě mrzí je frekvence ikdyž samozřejmě chápu že vždy není např. čas. Jen konstatuju že už mě nebaví (nebo vlastně baví) koukat na ty stejné videa po osmé (jako jo některý videa jsem tak osmkrát viděl ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se