Americkej Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Včera jsme zapíjeli s kamarádem opožděně Karla Lopraise. Skvělýho chlapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 A čo bolí ťa hlava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Chcel by som podporit tento krok (samostatne vlakno RIP) nakolko umiestnovat prispevky o tom ze niekto nas opustil do vlakna "co ma prave nastvalo" mi pripada nevhodne. Samostatne vlakno si taka vec urcite zasluzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Ivan Kučírek, mistr světa v cyklistice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Mark Lanegan, 57 let, kurvadopiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Další smutná zpráva, zemřel bubeník od Ladislava Štaidla, Honza Žižka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Při práci v lese tragicky zahynul Martin Komárek český reprezentant v dřevorubeckém sportu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 paní Eva Zaoralová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Jarda Wykrent. Spi dobře a díky za vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 (upraveno) Bývalas Agnes...... Upraveno 12. března 2022 uživatelem bohus76 odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Zemřel Emil Kintzl, propagátor Šumavy. Jeho přednášky v Srní jsem miloval. Po úrazu na lyžích zemřel propagátor Šumavy a autor knih Emil Kintzl - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Dnes československý herec Ľúbo Roman. Mal tak super hlas, od detstva mi ostal znieť vo mne z rozprávok v TV, divadla,.. bol výborný. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Madeleine Albright https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/madeleine-albrightova.A220323_194125_zahranicni_akp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 No jo, 84 let, krásný věk. Tak ať je Madam nahoře dobře. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 před 5 hodinami, nickolas napsal: No jo, 84 let, krásný věk. Tak ať je Madam nahoře dobře. R.I.P. Nahoře? politiku bych sem netahal, paní zemřela, tečka. Glorifikovat politiky je věc ošemetná… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Myslím, že ta paní udělal pro Československo hodně, ale politiku v podstatě nesleduju, takže proč jí sem nedat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 V 14. 3. 2022 v 14:46, kuncák7 napsal: Zemřel Emil Kintzl, propagátor Šumavy. Jeho přednášky v Srní jsem miloval. Po úrazu na lyžích zemřel propagátor Šumavy a autor knih Emil Kintzl - iDNES.cz jojo, Kintzl tou Šumavou skutečně žil...,dík. Připojuji se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 před 50 minutami, Moty napsal: Myslím, že ta paní udělal pro Československo hodně, ale politiku v podstatě nesleduju, takže proč jí sem nedat Tak to se rovnou bez mučeni přiznám, ze co udělala pro CSR mi uniká…ale možná jsem jen neznalej… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se