kuncák7 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Znal jsem ho osobně, odešel další silenec (v dobrém) a pacient :-(.
spineshank Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Je to smutné ,bohužel se to nečte dobře dpočívej v pokoji
tikzot Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října to je mi opravdu moc líto odpočívej v pokoji a ať to dál tiká i tam někde v hodinkovém nebíčku Upřímnou soustrast celé rodině
gerhard Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Veľmi smutné, odpočívaj v pokoji. Veľa síl rodine prajem.
Zdenek1307 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října To je smutné. Nedávno jsem prohlížel jeho inzerát. Odpočívej v pokoji.
asus Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Je mi to moc líto. R.I.P. Upřímnou soustrast celé rodině.
African Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října (upraveno) Aj, to jsou velmi smutné zprávy R.I.P baza Upraveno 3. října uživatelem African
Gustaf Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Odpočívej v pokoji... ať ti to nahoře tiká i nadále
Pivas Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Tak už ten obchod nedotáhneme Vašku. Odpočívej v pokoji.
AndyAaron Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Smutne zpravy. Sice jsem ho neznal, ale skoda kazdeho chronomagora. Uprimnou soustrast rodine.
Radek124 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Smutná zpráva - jsem rád že jsem měl Vaška příležitost potkat, vzpomínka na něj mi dnes bude tikat na ruce
bobi Odesláno neděle v 10:13 Nahlásit Odesláno neděle v 10:13 To mně je moc líto (znal jsem ho osobně) Odpočívej v pokoji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se