bohus76 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Vypadá parádně, nám pokud to klapne,tak zítra, ještě jednou namnožit kvásek a půjdeme do toho.
Tom4 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Broskvová.Jako budoucí.Za pár měsíců. A prasátková.Za pár hodin.A taky s medvědím česnekem a pár je zvěřinových.Hezké Velikonoce
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Dnesk koprovka. Akorat je trochu hneda, protoze @Martar vykoupil vsechnu mouku a zbyla jen celozrna :-D Co s tema 300kg chce delat? :-D Jinak koprovku spousta lidi nesnasi, ja bych se potom utlouk. Je teda pravda, ze ta skolni atd mi taky nikdy nechutnala. Delaji to hrozne do sladka. Ja delam lehce nakyslou a cukru minimum. No delal jsem to poprve, ale snazil jsem se dochutit podle babicky. Celkem se to povedlo. Mnam :-) Sent from my SM-G950F using Tapatalk
bohus76 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Tak konečně první domácí pšenično-žitný chléb ,těsta bylo 300+300gr ,takže spíš minichlebíček . Děcka se na to vrhly jak kobylky a kdy prý bude další ,tak kvásek jede na plný plyn znovu :-)
bohus76 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Na začátek jsem si vzal jen 3+3kg mouky a žena říkala,že už teď je to málo Mladá ,že si dá ještě dva krajíčky chleba,mě klepne Jinak pomazánka tvarohovo- česneková. Jdu si dát pivo navrch :-)
Moty Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 a jak děláš kvásek? Takhle?https://www.skrblik.cz/navod/jak-udelat-kvasek/
bohus76 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Jen chlebová žitná mouka a voda,ale první kvásek jsem měl od paní že Starého Města ( kvaskova mapa- pecempecen) a jen jsem přikrmoval.
JoyStick Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Normalne to sezeru a nenafotim, ale dneska sem nak zazracne mel po ruce mobil, tak to sem frcnu. Round 1: Kridla v horcicno, worchester, medovy majoneze s parmazanem, petrzel a limeta, grilovana paprika, bageta s olivacem, bojem jeste grilovany rajcata Round 2: svickova v masle s rozmarynem Round 3: pri cekani na rohlici - klasicka whiskey sour s visni a kurou, s domacim simple syrupem - zkusil sem Bullet bourbon a jako dobry. Round 4: rohlici
marosh Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Ta vlna domácího pečení pečiva a chleba je mi veskrze sympatická.Dobře Vy, kluci - kuchyňští pekaři.
mAra_ Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 My jsme si včera naložili a dneska upekli husu...Ježíš, mě je těžko, kolik jsem toho sežral...
bohus76 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Běžte s tím do pr...e , já tloustnu jen se na to dívám :-)
M3maniac Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Mé ženě dnes volala kámoška, že ji manžel dovezl frgál. Tak dostala takovou chuť, že ho poprvé zkusila upéct a fantazie :-) Něco tak dobrého jsem dlouho nepapal.
ax38 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Velký pátek!Tak to máte všichni s tím masem za 8x otčenáš a 6x zdrávas Maria.
Bert Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Velký pátek!Tak to máte všichni s tím masem za 8x otčenáš a 6x zdrávas Maria.Ale fuj ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se