Tom4 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 před 37 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Ok, vypadá to zatím ještě lépe, než na předloze! Dobrou chuť Nene, žádná předloha, jen foto hotového talíře pod zářivkama, oříznuté a dopsané popisky
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 před 6 minutami, Tom4 napsal: Nene, žádná předloha, jen foto hotového talíře pod zářivkama, oříznuté a dopsané popisky Tak to smekám dvakrát! Slušná práce
montemar Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2023 V 13. 1. 2023 v 7:56, Tom4 napsal: Tohle je docela slušný, zkuste: Květák pro vegetariány: květák doměkka ve vodě s kari a kapkou citrónu, ukrojit na vizáž stromu, opéct na pánvi před podáváním vařená řepa a cizrna půl/půl, rozmixovat, propasírovat, sůl, křen, před podáváním ohřát ředkvičky do sladkokyselého nálevu, hřebíček, skořice, nové koření, pepř, uvařit necelou hodinu, vyndat ředkvičky a oglazovat je na pánvi na másle plus pár lžiček nálevu v kterém se vařily takhle za mě vege moc dobrý díky! výborný
Tom4 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 před 11 hodinami, montemar napsal: díky! výborný Já děkuju, to je pro mě velká pochvala Vypadá to skvěle!
montemar Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 před 7 hodinami, gorlo napsal: Krásnej talíř! Co je to zač? normalní, keramika. zn. tognana
montemar Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 před 11 minutami, Tom4 napsal: Já děkuju, to je pro mě velká pochvala Vypadá to skvěle! ještě jednou děkuu ten květák je fakt moc dobrej. přitom tak jednoduchý - kari, citron
Maxel Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Musim taky zkusit, vypadá to skvěle. Jenom to teda na stopro budu baštit sám, doma se experimentům (bohužel) moc nehoví. Proto také dnes klasika ve formě kuřecí rolády, provensálské omáčky a domácích hranolek.
Tom4 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Děláš si do rolády nějakou směsku s vajíčem nebo je to volně ložené? Moje dnešní cibulajda, uvařil jsem, šel si zaběhat a po návratu do mě spadla jak pětikoruna do studny
Maxel Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Je tam jako vložka-spojka taková "nádivka" ze směsi vajíčka, strouhanka, parmazán, česneková pasta, lanýžový olej a petrželka. Cibulačka epsení! U nás doma ale opět nikomu nejede, a jednu porci si dělat nebudu.
vwtyp11 Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2023 Pokud mohu doporucim tohle panasonic mjl 700 kxe kluci bomba. Výtěžnost jako blazen( odpad z toho množství)Ted jsem to nasel jako zapomenutej dárek na chalupě. (Panaka jízda, bordel hroznej) A jedem pecky. starnu driv se tu chlastalo a ted děláme s doktorama dzus:)) kezby to bylo tak i ráno:))
slabak Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 Prosím, máte někdo tip na koupi dobrého kvašeného zelí? Ideálně Praha nebo velmi blízké okolí. Sám se do toho pouštět nechci a nebudu. Díky moc
VS Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 Tip bych měl, ale Otice jsou daleko od Prahy. Klidně se do toho pusť, nic to není.
Moty Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 před 5 hodinami, slabak napsal: Prosím, máte někdo tip na koupi dobrého kvašeného zelí? Ideálně Praha nebo velmi blízké okolí. Sám se do toho pouštět nechci a nebudu. Díky moc Potřebuješ čistou 3l flašku, na jemno nakrájíš zelí, já dávám ještě mrkev, prsosolíš (35g soli na 1Kg zelí), pak důkladně masíruješ, já to dělám 10 min, 30 min ležet a znova masáž 10min, pak to nacpeš to sklenice, zatížíš šutrem, aby to bylo pod šťávou a za 7-14 dní u okna to už konzumuješ kdekoli
krutor Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 Bez domaciho zeli si zivot neumim predstavit. Nakladam uz roky do asi 20l kameninoveho kvasaku, ted zvazuju koupi druheho na kimchi.
slabak Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 To je vse fajn, ale jak jsem psal, jedna se mi o tip na koupi, ne vyrobu.
lucid Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 Před hodinou, slabak napsal: To je vse fajn, ale jak jsem psal, jedna se mi o tip na koupi, ne vyrobu. Za mne jednoznačně Bystročické zelí, oprávněně pravidelně získávají ceny za nejlepší zelí. Co jsem jej před x lety objevil, přestal jsem sám nakládat. Díval jsem se, že by měli mít v prodeji i někde v Praze.
Tittus Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 Tuším, že mají stánek v Holešovické tržnici v zeleninové hale.
slabak Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 Vyborne, moc dekuji za tip, kouknu tam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se