Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Člověk co získá bakalářský titul v cuku letu, pak nám z televizní obrazovky s ledovým klidem říká, že tam kde měl být, vůbec nebyl. Pak s ledovým klidem napráší lidi, s kterými tam byl i když tam vlastně nebyl. A jeho obliba je zatím pěkných 40,3%. Někdy umíme i druhé potěšit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 1. 2016 v 19:13, KFL napsal:

Dnešní cestování po okolí autem. Totální odvaz :D.

Stálo to za to, malém jsem dvakrát trefil patník ale to jen protože jsem dělal pi!oviny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

zato dnes to je mazec. Silničáři z toho udělali NHL. Kdyby radši seděli doma a nedělali nic, bylo by to lepší. V noci stoupla teplota a oni ten rozměklý sníh hezky rozmázli po promrzlém povrchu. Je to vyleštěný jak od rolby na stadioně, jeden kus ledu. S pohonem na dvě kola by se asi nedalo hnout z místa, čtyři kola se trošku chytají, baletí to ze strany na stranu podle toho kde který kolo zrovna zabírá. Z kopce na dvojku bez plynu, jak soutěž v krasobruslení. Někde na plácku by to byla sranda ale zmítat se od příkopu k příkopu, od patníku k patníku a nevědět co to udělá, nic moc.

Odkaz ke komentáři

no vlastně jo, člověk si tak nějak zkusí co všechno jde. Horší už to asi nemůže být a ono se po tom pořád dá jet. Celkem je to i zábava. Ale chápu že někteří to nemají rádi a kdybych musel jezdit pracovně, na čas, asi bych z toho taky nadšený nebyl.

Odkaz ke komentáři

Po roce a něco hry na kytaru jsem si pořídil v pátek vysněný akustický kousek od České značky z masivu. :-) Je to nádherný výrobek. Potěšilo mě, že v podnikové prodejně mi paní dala ke kytaře i kufr za hrozný peníze který dávají jen k top modelům a vůbec celý nákup byl zážitek kdy jsem si pohrál s 10 nástroji a vybral ten, který mi padl. 

Odkaz ke komentáři

V 24. 1. 2016 v 8:30, exBURN napsal:

Po roce a něco hry na kytaru jsem si pořídil v pátek vysněný akustický kousek od České značky z masivu. :-) Je to nádherný výrobek. Potěšilo mě, že v podnikové prodejně mi paní dala ke kytaře i kufr za hrozný peníze který dávají jen k top modelům a vůbec celý nákup byl zážitek kdy jsem si pohrál s 10 nástroji a vybral ten, který mi padl. 

A foto nebude ? 

Odkaz ke komentáři

V 24. 1. 2016 v 8:30, exBURN napsal:

Furch?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...