leebauer Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 No já vždycky ráno vyndám pravou nohu zpod peřiny a preventivně kontroluji palec, jestli tam není cedulka.Kurňa, teď jsi zase dostal mě. Na to si musím už asi taky dávat bacha. HaHa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dnes mě potěšil tento nález. Naštěstí mám ve zvyku kontrolovat dokumenty co mi manželka dá na skartování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tohle vyhodit by byl smrtelnej hřích! Na druhou stranu manželku chápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Mě dnes potěšilo, že v pokrokové Dubaji jsem si mohl zakouřit cigaretu v taxiku...při přejíždění křížem krážem městem ze schůzky na schůzku a díky zácpám jsem fakt neměl kdy popustit uzdu vášni a taxikáři s tím nemají problém... no ono se tady vesměs kouří dost všude. Dokonce i na hotelu mi nanutili kuřácký pokoj (ale zase takový masochista nejsem - příště ho odmítnu a spokojím se s balkonem či terasou ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dnes mě potěšil tento nález. Naštěstí mám ve zvyku kontrolovat dokumenty co mi manželka dá na skartování. K nálezu gratuluji, také bych si přál mít ten svůj....měl jsem za to, že se odevzdával při nástupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Já to měl do Pardubice na Hůrky v roce 1974. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 To Tondaa73: tak asi jo, ale sloužil zároveň jako jízdenka tam i zpět, tak ho asi pak museli na zpáteční cestu vracet, ne? Ale už si to fakt nepamatuji. Hlavně budu muset manželku podrobit výslechu aby mi prozradila co udělala s vojenskou knížkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak tu taky nemám...a z cesty domů mi zůstala jen ta trikolórová kytka z klopy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak výborné počasí na nejvyšším kopci ČR dlouho nepamatuji :-)To moje zkušenosti jsou spíše takové Cesta s kamarády na východ sluncePřed východem:Po východu: O cca měsíc později teambuilding na Luční a takto:No ale nakonec se přece jen vyčasilo: No ale víkend byl super a šéf posílal foto z letadla: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak tu taky nemám...a z cesty domů mi zůstala jen ta trikolórová kytka z klopy... Tak to je zas jediny, co zustalo me. Znamku v ni jsem nemel nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 A mě vždycky potěší tenhle pohled :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Patprom - hezka provokace :-)), mam tu +4 a vsechno taje.Zavidim ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 African, vojta1pánové klobouk dolů, super fotky, tam se to málokdy povede. Díky. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 No jo, Martine...bejvávalo... Potěšilo mne, že jsem si konečně objednal dva NATO strapy, které mi už dlouho ležely v hlavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Patprom - hezka provokace :-)), mam tu +4 a vsechno taje.Zavidim ti.Kdepak provokace. Jen jsem chtěl přenést trochu tepla a poklidné nálady do toho našeho českého zamračena :-) A teď ještě trocha onoho pověstného fotografického kýče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Chtěl sem napsat jak krásná je to fotka, ale pořád mi to píše běž s tou provokací do pr.de.le.Tiše závidím a čučím z okna na hnus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Chtěl sem napsat jak krásná je to fotka, ale pořád mi to píše běž s tou provokací do pr.de.le.Tiše závidím a čučím z okna na hnus.. +1:-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Kdepak provokace. Jen jsem chtěl přenést trochu tepla a poklidné nálady do toho našeho českého zamračena :-)A teď ještě trocha onoho pověstného fotografického kýče Fotka má špatnou kompozici. A vůbec, koupačka u té elektrárny s komínem rozhodně v nikom závist nevyvolá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 .... manželku podrobit výslechu aby mi prozradila co udělala s vojenskou knížkou. Já ji našel, ale povolávací jen na cvičení, kterému jsem se naštěstí vyhnul. A během vojny jsem povýšil z bigoše na topiče. To byla paráda, kotelna pod kuchyní, nemusel jsem chodit do služeb a na rozcvičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ty jsi byl ale hezký chlapec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky