Tom4 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Spíš koobouk dolů než potěšilo když si takhle večer veterinářka sežene asistenci a hned operuje desetiletého pesana.Za hodinu dvě snad pojedeme domů a budeme doufat že to dá. Nad obětavostí paní doktorky žasnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Tak snad to dobře dopadlo a pes je v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Zatím se holka drží, vypadá že zůstanu v tomhle vlákně, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Slovenská policie rozšifrovala v květnu utajenou komunikaci Kočnera přes mobilní aplikaci Threema, byť zprávy vymazal.https://www.novinky.cz/clanek/kocnerovy-sifrovane-zpravy-odhalily-spinu-na-nejvyssich-mistech-40292659?section=evropa&parentSection=zahranicniTi naši sousedé musí být vážně profíci, když zvládli ?prý? to nejlepší šifrování v běžně dostupných komunikátorech. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Cestou z dovolene jsem si vyzvedl v Brne nove hodinky a poznal "nahodou" noveho clena. D1cku jsme projeli jak nuz maslem, takze paradni den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Naložil jsem rodinu a vyrazil na dovolenou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 wau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 V 11. 8. 2019 v 17:15, African napsal: Naložil jsem rodinu a vyrazil na dovolenou :-)Máš to málo rezavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 A tahnes to aspon sekackou na travu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 V 11. 8. 2019 v 17:29, Prochy68 napsal: A tahnes to aspon sekackou na travu? :-)Jak jinak.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 V 11. 8. 2019 v 17:15, African napsal: Naložil jsem rodinu a vyrazil na dovolenou :-)Beztak mas technickou, to je nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Sraz jedne vetve rodiny. 50 lidi, hodne flasek vina, prijemna atmosfera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Že mě a celou rodinu, ta moje stará rezavá Majda odvezla v pohodě na dovolenou a zpět domů a korunovala to spotřebou 8,75l plynu. Já mám to auto fakt rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Celou cestou z nemocnice jsem se těšil, že konečně přidám něco do tohoto vlákna. Takže dnes potešili:- pani s kočárkem, která i přes moje protesty přivolala záchranku - měla pravdu, ten kousek domů bych po vlastních nedošel- další paní, která po odjezdu sanity hlídala kolo a čekala, dokud nedorazila moje manželka- oba záchranáři: profesionalita, empatie, klid jako z učebnice. Sem tam vtípek na rozptýlení stresu, tlak 170, klepal jsem se jim na lehátku jak ratlík a oni tu situaci nenásilně a bez medikamentů uklidnili, - sestry i lékaři na urgentním příjmu nemocnice - zrovna měli frmol s motorkářema, ale dostal jsem od nich rychlou profesionální pomoc, v klidu, bez stresu, s milým úsměvem a hlavně - po celou dobu jsem od sestřiček cítil nefalšovaný zájem o můj stav a snahu pomoci- zřízenec, který po chodbách denně přemístí tuny pacientů - po přesunu chirugie-RTG a zpět jsme spolu mluvili jako staří kamarádi. Empatický mladý člověk, evidentně tu práci bere jako poslání.- obsluha RTG se mnou zacházela jako s vlastním synem, a opět s úsměvem a pochopením - náhodný kolemjdoucí na nemocničním parkovišti - když viděl, že se bez pomoci nepřesunu z vozíku do auta, přišel a přenesl mých 83 kilo jako pírko. Dobrovolný hasič, po půl minutě hekání tykačka, borec!- soused - byl na odchodu a spěchal, ale když viděl, jak se plazím z parkoviště, otočil se a zaběhl domů pro berle Bolest z nalomeného obratle částečně kompenzuje zjištění, kolik dobrých lidí se pohybuje v mém okolí. Jsem dojatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Hlavně ,že to dobře dopadlo,tak snad už jen hodně zdraví /štěstí sis vybral,že to byl "jen" naštípnutý obratel :-) /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 A tak by to mělo být :-) Přeji rychlé uzdravení, co jsi blbnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Duku, dej se brzy do pořádku. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Duku, Duku, kdyby ses nas zeptal, rekli bychom ti, ze e-bike je kravina. Ale ty neee, tys to proste musel vyzkouset. No, tak ted uz to vis Hoj se rychle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Duku, držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky