Frostie Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Pešák skoro lepší než originál :-)jj, dal do toho všechno. A ta ženská za Mládka taky není špatná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) To mi připomnělo: https://www.youtube.com/watch?v=Y970a7nqYU8 Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 To mi připomnělo:Akorat ze todle neni legracni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 titulky Násilník požadoval po dívce orální sex, nakonec ho honili dva mladíci Vlk se nažral a koza zůstala celá. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 hustej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 https://www.novinky.cz/krimi/419623-v-tabore-se-srazilo-pet-panduru-11-lidi-je-zraneno.html Trpisovsky ma zas ridicak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 https://www.novinky.cz/krimi/419623-v-tabore-se-srazilo-pet-panduru-11-lidi-je-zraneno.html Trpisovsky ma zas ridicak?Vybržďovat Pandury není dobrý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Teď jsem to sem chtěl hodit - není nad to když se o naše milióny z daní starají ti nejlépe kvalifikovaní profesionálové PS: Spíš policejní multi-bourák Kadlec (kterému sice dali zákaz, ale řidičák "ztratil") než pitomec Trpišovský... PPS: Zbývá otázka co na to "expert na dopravní represe a regrese" Ťok - napařit každému Pandurovi 100 litrů za spáchání nehody kvůli vědomému nedodržení bezpečné vzdálenosti, nebo to se stanickým soudruhem z Obrany sluníčkově sfouknou jako "objektivní zodpovědnost" za 500, když je teď naše armáda z poloviny nebojeschopná? Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 ale je to chudák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Tak hlavně není dobrý nápad pouštět do běžnýho provozu sráče, který nebrzdí. Jasně že jde o techniku, na kterou jsou úplně jiný požadavky, na STK to asi nepotkám. V době, kdy mě vyrazej z technický za homologovanej laděnej vejfuk (kterej není zapsanej v TP) považuju za výsměch, že to netahaj na podvalu, pokud to nezvládá nároky silničního provvozu. Stejně jim to zaplatím na daních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Studuju tady nějaký Speedmastery, v jedné ruce tablet, před sebou knihu. Soustředím se na jeden konkrétní detail neobvyklého modelu. Chci si ho zvětšit takovým tím roztažením dvou prstů, a nic. Na knize to nefunguje jsem zvědav, kdy začnu klepat na tištěné obrázky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Studuju tady nějaký Speedmastery, v jedné ruce tablet, před sebou knihu. Soustředím se na jeden konkrétní detail neobvyklého modelu. Chci si ho zvětšit takovým tím roztažením dvou prstů, a nic. Na knize to nefunguje jsem zvědav, kdy začnu klepat na tištěné obrázky... Taky už jsem to zkoušel, nefunguje to ani na klasické tištěné fotografie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Asi se ovládá jiným gestem Martine, nebo bys jí měl reklamovat, ale díky pobavil jsi mě dobře Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Ta dnešní mládež - na fotky nejsou určená dotyková, ale optická gesta!Vás snad zamlada neučili jak si udělat z dlaní kukátko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) https://www.novinky.cz/krimi/419623-v-tabore-se-srazilo-pet-panduru-11-lidi-je-zraneno.html Trpisovsky ma zas ridicak? Nakonec sem se k "pandurum" dostal na idnesu (http://budejovice.idnes.cz/nehoda-pandury-tabor-armada-policie-d64-/budejovice-zpravy.aspx?c=A161104_093735_budejovice-zpravy_khr) nejvic mne dostaly komentare pod clankem: - Tohle vstoupí do dějin Armády ČR jako Bitva u Tábora I.- Taková vozová hradba u Tábora. Tradice je prostě tradice. Ještě, že to nevidí Žižka...- To by nevymyslel ani Švandrlík v Černých baronech...- Nákres pro pojišťovnu bude vypadat jako plán bitvy- Naše armáda je nebezpečnější než se zdálo - Kaprále, tohle je ta silná a neohrožená armáda?!?- Při brždění se tři vojáci těžce zranili, dva zhmoždili a jeden... zesměšnil - Kdyz jsou obojzivelne tak proc nepluli radeji po Luznici.- Zacinam verit tomu, ze Svejk mohl opravdu existovat.- Holt existují armády, schopné porazit samy sebe i bez nepřítele.- Nebylo by nakonec lepší pro armádu nakoupit žebřiňáky, potlouct fošnama a dát jim k tomu koně? - Vyhlíželi na všechny strany a hledali lstivé afghánce a zatím jim tam vjel osobák.- Jo chlapci, s vozovou hradbou taboritu mely problemy i jine armady...- Cirkus " Humberto" na výletě.- Tak inkluze dorazila už i do armády?- Kdyby to viděl Žižka, obrátil by oko v sloup..- Proboha, hlavně ať nemusí ti naši lancknechti do války... - Naše armáda je nebezpečná hlavně sama sobě. Edit: Nejak se mi to sepsulo + link Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Slyšel jsem to jinak.Prý ta škodovka musí být pořádné auto,když zneškodní pět Pandurů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 asi budem nakupovat nový Pandůry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Však nějaký borec psal, že spočítal, že na zničení české armády stačí 34 škodovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky