Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pešák skoro lepší než originál :-)

jj, dal do toho všechno. A ta ženská za Mládka taky není špatná

Odesláno (upraveno)

Teď jsem to sem chtěl hodit - není nad to když se o naše milióny z daní starají ti nejlépe kvalifikovaní profesionálové  :lol2:

PS: Spíš policejní multi-bourák Kadlec (kterému sice dali zákaz, ale řidičák "ztratil") než pitomec Trpišovský...

PPS: Zbývá otázka co na to "expert na dopravní represe a regrese" Ťok - napařit každému Pandurovi 100 litrů za spáchání nehody kvůli vědomému nedodržení bezpečné vzdálenosti, nebo to se stanickým soudruhem z  Obrany sluníčkově sfouknou jako "objektivní zodpovědnost" za 500, když je teď naše armáda z poloviny nebojeschopná?  <_<

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Tak hlavně není dobrý nápad pouštět do běžnýho provozu sráče, který nebrzdí. Jasně že jde o techniku, na kterou jsou úplně jiný požadavky, na STK to asi nepotkám. V době, kdy mě vyrazej z technický za homologovanej laděnej vejfuk (kterej není zapsanej v TP) považuju za výsměch, že to netahaj na podvalu, pokud to nezvládá nároky silničního provvozu. Stejně jim to zaplatím na daních.

Odesláno

Studuju tady nějaký Speedmastery, v jedné ruce tablet, před sebou knihu. Soustředím se na jeden konkrétní detail neobvyklého modelu. Chci si ho zvětšit takovým tím roztažením dvou prstů, a nic. Na knize to nefunguje :D jsem zvědav, kdy začnu klepat na tištěné obrázky...

Odesláno

Studuju tady nějaký Speedmastery, v jedné ruce tablet, před sebou knihu. Soustředím se na jeden konkrétní detail neobvyklého modelu. Chci si ho zvětšit takovým tím roztažením dvou prstů, a nic. Na knize to nefunguje :D jsem zvědav, kdy začnu klepat na tištěné obrázky...

:lol2: Taky už jsem to zkoušel, nefunguje to ani na klasické tištěné fotografie :-)

Odesláno (upraveno)

Asi se ovládá jiným gestem Martine, nebo bys jí měl reklamovat, ale díky pobavil jsi mě dobře :D

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno (upraveno)

Nakonec sem se k "pandurum" dostal na idnesu (http://budejovice.idnes.cz/nehoda-pandury-tabor-armada-policie-d64-/budejovice-zpravy.aspx?c=A161104_093735_budejovice-zpravy_khr)  nejvic mne dostaly komentare pod clankem:

Tohle vstoupí do dějin Armády ČR jako Bitva u Tábora I.

Taková vozová hradba u Tábora. Tradice je prostě tradice. Ještě, že to nevidí Žižka...

To by nevymyslel ani Švandrlík v Černých baronech...

Nákres pro pojišťovnu bude vypadat jako plán bitvy

Naše armáda je nebezpečnější než se zdálo 

Kaprále, tohle je ta silná a neohrožená armáda?!?

Při brždění se tři vojáci těžce zranili, dva zhmoždili a jeden... zesměšnil 

Kdyz jsou obojzivelne tak proc nepluli radeji po Luznici.

Zacinam verit tomu, ze Svejk mohl opravdu existovat.

Holt existují armády, schopné porazit samy sebe i bez nepřítele.

Nebylo by nakonec lepší pro armádu nakoupit žebřiňáky, potlouct fošnama a dát jim k tomu koně? 

Vyhlíželi na všechny strany a hledali lstivé afghánce a zatím jim tam vjel osobák.

Jo chlapci, s vozovou hradbou taboritu mely problemy i jine armady...

Cirkus " Humberto" na výletě.

Tak inkluze dorazila už i do armády?

Kdyby to viděl Žižka, obrátil by oko v sloup..

Proboha, hlavně ať nemusí ti naši lancknechti do války... 

Naše armáda je nebezpečná hlavně sama sobě.

Edit: Nejak se mi to sepsulo + link

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...