mondeo2 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 ?Roubíček, vezmou si ten papír.? ?Kohn, já ho nepotřebuji, já jim věřim?. ?Ne, ne, musej si to vzít. To je to Babišovo EET!? ?Kohn, nechaj si to. Já nic nechci.? ?Roubíček, ale je na to nový zákon.? ?Vzpamatujou se, Kohn. My židi a Nový zákon.?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Kdepak soud, prostě vyhláškou zavedou sazebník jako mají policajti v germánii... A teď si vem, jak musejí bejt vykolejení, když někdo použije nadávku, kterou v tou sazebníku nemaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 U nás máme historicky bohatší slovník, takže se k tomu záhy zákonem zafinancuje nový speciální úřad s nonstop bojovou pohotovostí, kde budou akreditovaní znalci z ústavu pro jazyk český provádět instantní kategorizaci sprostot - protože i progresivní němečtí soudruzi už zjistili, že rozdíl mezi "blbá svině" a "stará svině" má až 5-násobný korupční potenciál. A naši státní jazykozpytci se konečně dočkají oficiálního ekonomického zdůvodnění své existence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 A teď si vem, jak musejí bejt vykolejení, když někdo použije nadávku, kterou v tou sazebníku nemaj... Ja som s radosťou zaznamenal, že môj obľúbený "Schweinhund" je v akcii a zdarma, keďže nie je na zozname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 asozialer.. to su mi nadavky pici.. bezny srbsky skolkar za 20 sekund minie zivotne uspory rodicov aj s hypotekou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ja som s radosťou zaznamenal, že môj obľúbený "Schweinhund" je v akcii a zdarma, keďže nie je na zozname Vztahuje se asi i na Scheissekatze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Si nedělejte prdel.. Já zrovna včera psal u nás za ministra dopis Babišovi a v kopii byl nějakej Bureš (ředitel jisté banky) a málem jsem tam napsal Andrej Bureš... :-) Sorry jako Bures je fakt vtipnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Si nedělejte prdel.. Já zrovna včera psal u nás za ministra dopis Babišovi a v kopii byl nějakej Bureš (ředitel jisté banky) a málem jsem tam napsal Andrej Bureš... :-)To by tě buď povýšili za odvahu, nebo by jsi šel na dlažbu, podle barev tvého týmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 No tvl,ten držkopád nevypadá vůbec dobře ,bůh ví jak nakonec skončil.Doufám,že né na vozíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 To je z filmu Hot Rod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 A to jo .Já už si říkal,jestli to ten chudák přežil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Tenhle možná na vozíku skončil pokud přežil. https://www.instagram.com/p/BQA9rb2FZ_v/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Tenhle možná na vozíku skončil pokud přežil. https://www.instagram.com/p/BQA9rb2FZ_v/No, ty woe. Tak to urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Hmm a ti pomocnici mu asi taky moc nepomohli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 ty voe jak ho jenom vodtáhli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky