instant Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Je to frajer. Pokud jsem to dobře pochopil, spaceman bude pár hodin na obdiv na oběžné dráze země a pak se vydá směrem k Marsu kam by měl dorazit za 39-280 dnů..? "Elon Musk?s Tesla roadster, which launched on top of SpaceX?s Falcon Heavy earlier today, is going farther out into the Solar System than originally planned. The car was supposed to be put on a path around the Sun that would take the vehicle out to the distance of Mars? orbit. But the rocket carrying the car seems to have overshot that trajectory and has put the Tesla in an orbit that extends out into the asteroid belt between Mars and Jupiter." link rozhodne tam mal radsej prigurtnovat SUV kazdopadne, ma titul prveho autoastronauta a nie je to Herbie, co vsetci vedia ze je hnusny skopcak.
clockyclock Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Momentka z Ikey Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hufnor Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Tak to bude na silnici živo :-)Spíš mrtvo ...
martinzberatel Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Taky myslím...tak siroke parkovni mista nejsou... ;-)
VS Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Já bych je nepodceňoval. Všimněte si, kde jsou zadní kola. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Na tohle jsou mistři v Rusku a podobnejch zemích. No a Asie, samozřejmě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Ale tak auta jsou od toho, aby sloužila...jen bych chtěl vidět, co se stane, když to drcne na retardéru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Jó, "rudý auto s koněm", to je už klasika... :-) A co tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ? :-)
AndyAaron Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 (upraveno) To je jinej level [emoji3] Upraveno 7. února 2018 uživatelem AndyAaron
McStinger Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Foto bohužiaľ nemám, ale raz oproti mne vyšiel z lesa zelený Žigulík kombi, v kufri mal naložený kmeň asi osemmetrového stromu a korunu ťahal za sebou. Zima, sneh, šofér spokojne pofajčieval. Ja som bol rád, že som sa stihol korune vyhnúť. Lokalita kdesi medzi Vechecom a Herľanmi, kto pozná.
Marhi Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 (upraveno) Karel SlezákAle že se ty boží mlýny umí hecnout. Vtipný to není, jen smutný. A že to vezme takovej sluš to je minimálně k zamyšlení. Upraveno 8. února 2018 uživatelem Marhi
wizard-ov Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Hahaha to je ale vtip - směji se, až se za břicho popadám. Včera si sousedka (starší paní) zlomila venku nohu, třeba to byla taky svině... zkusím udělat fotky ať se všichni zasmějeme.
dr.sphinx Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 (upraveno) OT k tomu Slezákovi: Týpek to přehnal, dal někomu do držky a tak k němu mělo být přistupováno. Místo toho ho onálepkovali a zlynčovali ve veřejným prostoru.Furt mě bude udivovat, jak tyhle dehonestační bolševický praktiky jdou dnes napříč spektrem, a nejsou cizí ani novinářský "kavárně".Ŕidič černého BMW, postarší myslivec, podnikatel, zemanovec atd... je to nechutný tohle kádrování. Upraveno 8. února 2018 uživatelem bandicoot
Klotzman Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 No já teda Slezáka neznal, nevím co byl zač. ale viděl jsem to video a několikrát tam docela normálně novinářům řekl, ať uhnou. Ale to ne - furt tam strkali pracky s mobilama a kamerama, jen zašoupl jedny dveře tak vlezli vedle, klasický hyeny. A s tou kamerou Novy - sklonil mu ji lehce dolů a týpek ji pustil na zem. Tak jsem to viděl já.Jestli zakalil následkem toho, že mu dávali sodu a vykopli ho ze Svazu novinářů nebo odkaď, tak to potěš, to by musel být super hajzl, aby si to zasloužil
Doporučené příspěvky