Strocek Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 (upraveno) před 6 hodinami, Americkej napsal: Pokud zámečník není kámoš, ale dělá to na kšeft, bude to stát podobně jak solidní ponky od renomovanejch prodejců. Já bral minulej měsíc dva stoly od Rudeta Koupil jsem na bazoši, v dobrým stavu za cca 65% PC. Neber nic z hobbymarketů, je to jak nábytek z Ikey. Ten taky nechceš. Zrovna toho ponku z Hornbachu, bych se vůbec nebál. Brácha ho má a já mám v plánu do něj jít taky, jestli někde něco neseženu z druhý ruky. Obecně ten Hornabach co se týče vercajku a jinýho sortimentu je o několik levelů jinde než ostatní... Upraveno 20. července 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 (upraveno) Hahaa, klasika, kdyz se na neco na internetech zeptas:) To cos vybral je samozrejme nahovno, budto neco za dvojnasobek puvodniho rozpoctu, coz bude o fous min na hovno, nebo si to nechat za trojnasobek vyrobit. A co nechat, vyrob si to! A mas to Upraveno 20. července 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Kurna v kaze vesnici je nejaky vseumel, ktery umi svarovat. Na tom ponku neni nic extra slozityho. Zelezo stoji tasku hrusek a prace na kratke dopoledne. Ale co je hlavni, na tom ponku budou delat jeste tvoje pravnoucata. Jeden takovy mam v garazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Ten prapuvodni Hecht je za 6000. Ja nevim, ale jsem presvedcenej, ze za ty prachy ti nekdo vyrobi tri nesmrtelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Nic vyrábět nebudu, dopadl bych jako Afri... zmrzačil bych se. Teď jsem ještě objednal nějaký regály, tak pak podle místa to nějak poresim. Hecht už ne. Kouknu po nějakém s lepší pracovní deskou, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 59 minutami, Micey napsal: Hahaa, klasika, kdyz se na neco na internetech zeptas:) To cos vybral je samozrejme nahovno, budto neco za dvojnasobek puvodniho rozpoctu, coz bude o fous min na hovno, nebo si to nechat za trojnasobek vyrobit. A co nechat, vyrob si to! A mas to ... aneb "Přišetři a kup Rolex!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 4 hodinami, nickolas napsal: ...Zelezo stoji tasku hrusek... Kde? Kde??? Tady u nás to vylezlo během jara na dvě tašky hrušek a ještě člověk čeká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 5 hodinami, martar napsal: Kde? Kde??? Tady u nás to vylezlo během jara na dvě tašky hrušek a ještě člověk čeká... Dvě? To bych si pískal, tady chtěj celej strom Balkon měl být usazen 17.7. - ještě ho ani nezačli vyrábět a starej už je pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Taky bych byl opatrnej na rady typu "v každé vesnici je někdo, kdo ti to svaří za kastl piv" a podobně. Možná je, ale je sakra těžký ho najít. Spíš mám pocit, že se nikomu moc nechce dělat a komu se chce, ten si to taky nechá zaplatit. Já jsem si teda nechal ponk udělat od stavebního truhláře, kostra z konstrukčních hranolů, deska 2cm prkna. Já teda ani tak nechtěl šetřit, ale chtěl jsem nadstandardní výšku. Je těžkej jak prase a ani se nehne. Mám na něm dva svěráky a brusku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 https://www.hornbach.cz/shop/Pracovni-stul-Kuepper-4-zasuvky-vyska-84-cm/8670391/artikl.html takže minimálně aspoň takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Ještě pěknou lampičku a jako noční stolek dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 33 minutami, Gustaf napsal: https://www.hornbach.cz/shop/Pracovni-stul-Kuepper-4-zasuvky-vyska-84-cm/8670391/artikl.html takže minimálně aspoň takto Di se na něj mrknout a uvidíš, mě by vyhovoval. Já bych podle svých potřeb vzal větší, ale tenhle si myslim, že bude stačit. Jestli máš čas a náladu, šel bych se podívat i na jiný nabídky a podle toho bych si vybral, ale ten Hornbach za mě neni špatnej. Právě teď, VS napsal: Ještě pěknou lampičku a jako noční stolek dobrý. No jestli to hodnotíš podle fotky, tak možná jo, ale na živo je to kus stolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Potřebuju nějakej v pravo bez šuplíku sem zjistil, páč v těch místech mám zásuvku... takže tenhle typ bude vyhovovat. Určitě na něj půjdu mrknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Ta stojna a šuflala jdou prohodit, levá-pravá nehraje roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Pokny sa daju celkom pekne na bazosi, ak na to clovek neponahla, staci si pockat na kus ktory cloveka oslovi, nezriedka tam bude aj zverak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Ahoj kluci, jdu si pro radu. Nevim kam jinam to dat a tady by mohl nekdo vedet. Nastehovali jsme se do starsiho domku, dnes se ochladilo, tak jsem si rekl, ze vyzkousim jak je na tom topeni. No a tohle v podlaze u dveri na terasu netopi. Nikde jsem nenasel jak za zap/vyp nebo cokoli s tim? Jde to nejak rozchodit, nebo proc to muze netopit. Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Co pod tim drevenym rostem je? Zda se mi to jako dve trubky? Cim je to napajene? Elektrina? Voda? (Ustredni topeni). Jak a pokud vubec je to regulovane? Termostaticky ventil? V pripade UT,mas spravny tlak v systemu a v expanzni nadobe? Co filtr? Co cerpadlo? Nebo je to "samotizka"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Diky za odpoved. Jsou tam dve trubky - voda. Podle me je to napojene na ustredni topeni. Regulovatelne to asi nebude, pac jsem k tomu nic nemasel. Cerpadlo a filtr nemam poneti. Tlak si myslim ze bude ok, kdyz se v celem baraku vcetne patra topi. Krom tohoto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Psal sem SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se