bacil.357 Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Pánové, poradil by někdo, přes který web se nejlépe nahlíží do Evidence exekucí? Chtěl bych se podívat na jednu osobu. Ale to je samé zaplať za vstup, zaplať za tohle a ještě za tohle... Ať rovnou na začátku napíšou kolik to bude stát. Ta salámová metoda plateb na některých stránkách ve mě nebudí seriózní dojem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Jinak to asi nepůjde, já takhle poslal pár set kvůli baráku v sousedství. Po první platbě to tuším vyhodilo seznam exekucí, po druhé jejich čísla s jménama exekutorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 V 26. 2. 2023 v 16:05, bacil.357 napsal: Pánové, poradil by někdo, přes který web se nejlépe nahlíží do Evidence exekucí? Chtěl bych se podívat na jednu osobu. Ale to je samé zaplať za vstup, zaplať za tohle a ještě za tohle... Ať rovnou na začátku napíšou kolik to bude stát. Ta salámová metoda plateb na některých stránkách ve mě nebudí seriózní dojem.. Insolvence jsou tady a zdarma www.justice.cz Prověřený web (zpoplatněný) na exekuce je www.exekuceinfo.cz (zdroje z VŠ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Skusim to este tu. Niekto kto by vedel pozriet servisnu historiu VW? Prisiel som o svoj kontakt (zmenil posobenie), potrebujem pomoct znamym vybrat auto. Dakujem vopred. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 V 28. 2. 2023 v 9:44, eskimak napsal: Skusim to este tu. Niekto kto by vedel pozriet servisnu historiu VW? Prisiel som o svoj kontakt (zmenil posobenie), potrebujem pomoct znamym vybrat auto. Dakujem vopred. Nemôžeš zavolať napríklad do tvojho lokálneho VW a opýtať sa priamo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 20 hodinami, huno napsal: Nemôžeš zavolať napríklad do tvojho lokálneho VW a opýtať sa priamo? Ahoj, neverim ze mi o cudzom aute povedia co sa s nim dialo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 (upraveno) před 2 hodinami, eskimak napsal: Ahoj, neverim ze mi o cudzom aute povedia co sa s nim dialo. Ale poví...já když jsem měl v plánu koupit ženě Fiata 500, tak jsem si také jednoho vyhlídl a napsal do servisu, ochotný pan volal zpět a vše mně řekli. Dokonce mně i sdělili, na co si dát u konkrétních případu pozor. Upraveno 2. března 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Ale poví...já když jsem měl v plánu koupit ženě Fiata 500, tak jsem si také jednoho vyhlídl a napsal do servisu, ochotný pan volal zpět a vše mně řekli. Dokonce mně i sdělili, na co si dát u konkrétních případu pozor. před 3 hodinami, eskimak napsal: Ahoj, neverim ze mi o cudzom aute povedia co sa s nim dialo. Noo, ja mám podobné skúsenosti ako Gustaf. A nič za to nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Dakujem vam, niekedy velmi davno (takmer 20r dozadu) som to skusal s Fordom vo viacerych servisoch a nic. Odvtedy som to vzdy riesil cez znamych, no vw teraz neviem. Skusim, uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Mraky lidi tady a tak mi třeba někdo poradí? Umite se mi prosím někdo podívat na sluchátka? Druhá strana od drátu mi nehraje . Vůbec. Ticho. Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Longu, pokud Ti to neopravi nekdo z blizkosti Tveho pusobiste, posli mi je. Zbytek via SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Zdarec, rozumí tu někdo wallboxum? Nemusí být nijak do hloubky, jen bych si rád ověřil, že mi nenabízejí shit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Pánové, prosím o radu. Potřebuji poslat stovky dopisů. Musím mít potvrzení, že jsem to odeslal na danou adresu. Doposud jsem řešil max desítky dopisů v rámci jednoho podání a to vždy klasicky doporučenou poštou. Zkoušeli jsme dopis online, ale s edodejkou to vychází ještě dráž než klasicky. Nemáte nějaké doporučení? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 (upraveno) Datovka ? Upraveno 13. března 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Většina je fyz. osob bez datovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Inzeruju tu na chronomagu Citizeny asi za 6k a ozval se mi kluk z Rumunska, pise anglicky .. cekal jsem nejakej vojeb ale vse se zda byt legit, penize mam uz na Revolutu. Je neco co nevidim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Pánové, potřebuju dva tři atypické prahy, nejlíp z buku nebo podobně tvrdého dřeva. Není tu někdo, kdo by mi to byl schopen/ochoten vyrobit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Příští týden budu na sebe přihlašovat auto, které bylo prvním majitelem koupeno v ČR jako nové od ofiko dealera, v provozu je od 09/2022 Před měsícem bylo auto prodáno do bazaru a prošlo evidenční kontrolou STK Musím před přihlášením jet na STK pro novou evidenční kontrolu? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 5 minutami, Duke650 napsal: Příští týden budu na sebe přihlašovat auto, které bylo prvním majitelem koupeno v ČR jako nové od ofiko dealera, v provozu je od 09/2022 Před měsícem bylo auto prodáno do bazaru a prošlo evidenční kontrolou STK Musím před přihlášením jet na STK pro novou evidenční kontrolu? Děkuji Od brezna plati evidencka 1 rok, takze pokud k autu dostanes i protokol o evidencce / STK, nemusis tam jezdit znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se