moco Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Lze opískovat nalakovaný karbon? Konkrétně karbonové MTB řídítka? Mám je odřené a chtěl bych je “opracovat” na zaklad a stříknout bezbarvým lakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Mám obavy abys nenarušil povrch vláken. Přece jenom když pískovačka otryská i ocel ,tak u karbonu či (laminátu) ti to může poškodit povrch i pevnost řidítek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října To pískování je takový nešetrný a předpokládám, že by tam udělalo takový to zdrsnění, spíš nějakej barvožrout by byl asi lepší a šetrnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Ano, obava z poškození je asi na místě – tak to řešit nebudu, zas tak hrozný to není a je to kolo sekundární, takže vyvíjet moc energie na to nebudu. Díky, "zozleštím" to šmirglem, aby to nemělo ostré kontury a asi budu spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Nejsem znalec, ale nenarusil by barvozrout treba i ten karbon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Zdarec. Mam prosbu. Kde si nechat v Praze seriozne ocenit zlaty prsten? Melo by jit o bile zlato a "nejake kameny". Diky za tipy. L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října V 20. 10. 2024 v 20:58, moco napsal: Ano, obava z poškození je asi na místě – tak to řešit nebudu, zas tak hrozný to není a je to kolo sekundární, takže vyvíjet moc energie na to nebudu. Díky, "zozleštím" to šmirglem, aby to nemělo ostré kontury a asi budu spoko. hlavně, aby jsi tam neměl mikrotrhliny https://youtu.be/IcqcSuIKcKk?t=29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října V 23. 10. 2024 v 19:43, Lucky Lucaso napsal: Zdarec. Mam prosbu. Kde si nechat v Praze seriozne ocenit zlaty prsten? Melo by jit o bile zlato a "nejake kameny". Diky za tipy. L. Začal bych tady: https://www.puncovniurad.cz/cz/poskytovane-sluzby.aspx 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Ok. Zkusim tam. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Dobrý večer, sháním pro kamaráda někoho, kdo se zabývá dědickým řízením. Byt, chalupa +/- 10 M. Bohužel kamarád má bratra, se kterým není možná jakákoliv rozumná domluva, navíc má ten bratr dluhy, exekuce... Bližší podrobnosti neznám. Pokud by někdo byl ochoten se věci ujmout, ať už radou, nebo aktivněji, moc by se mi ulevilo. Na kamarádovi mi hodně záleží, pár let jsem se s ním plavil na mořích a oceánech a potkat takhle "rovnýho" chlapa je pro mne vždy svátek. Rozhodně nezůstane dlužen, já popravdě ani netuším, jak se tohle honoruje. Díky za SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Pánové, kamaráda bude nakonec po lehkým naléhání zastupovat "můj" právník, tedy další pomoc už není zapotřebí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Tak ať to kamarádovi dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Uz dlouho premejslim, ze si poridim soustruh na drevo, chci zkusit ruzny misky, nadoby, co potrebuju? Diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Nemáte někdo tip na nějaký rozumný stahovač na stahování z Youtube..? Jde mi jen o zvuk, chci si cucnout staré rozhlasové hry, které jinde nejsou k mání. Používal jsem Y2mate, ale ten je už tak prolezlej spam reklamama, že je prakticky nepoužitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Používám ezmp3.cc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října (upraveno) Když URL www.youtube.com/xxxxx změníš na www.yout.com/xxxxx, můžeš video stáhnout nebo převést na MP3. Zdarma je 128 kbit/s, vyšší kvalita je za poplatek. https://yout.com/video/?url=https://www.youtube.com/watch?v=zQcPPeg-H2E Upraveno 30. října uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Díky, to jsem neznal. 128 kbit mi na mluvené slovo stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Neni tu nahodou nekdo, kdo se zabyva celni deklaraci? Jede nam balik z Taiwanu, trosku necekane s DHL a po letmem shlednuti jejich ceniku mne malem omylo. Uctuji si silene poplatky za polozky deklarace deklaraci (skoro dvojnasobek, co Fedex) a opravdu se mi jim to nechce platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Ahoj, po cca roce bezproblémového topení v teplovzdušném krbu jsme včera zatopili trochu víc a vylezly nám tyto tmavé fleky. Máte s tím někdo zkušenost co mohlo nastat, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu (upraveno) Nemá niekto zmysluplnú radu, ako dostanem obrazy z Ríma do Rakúska/na SK? Odrámovanie v tomto prípade úplne nepripadá do úvahy... Prípadne, nejazdí tam niekto autom, aby mi ich za primeranú úplatu doviezol? Upraveno 2. listopadu uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se