Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Lze opískovat nalakovaný karbon? Konkrétně karbonové MTB řídítka?

Mám je odřené a chtěl bych je “opracovat” na zaklad a stříknout bezbarvým lakem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, obava z poškození je asi na místě – tak to řešit nebudu, zas tak hrozný to není a je to kolo sekundární, takže vyvíjet moc energie na to nebudu. Díky, "zozleštím" to šmirglem, aby to nemělo ostré kontury a asi budu spoko. 

Odkaz ke komentáři

V 20. 10. 2024 v 20:58, moco napsal:

Ano, obava z poškození je asi na místě – tak to řešit nebudu, zas tak hrozný to není a je to kolo sekundární, takže vyvíjet moc energie na to nebudu. Díky, "zozleštím" to šmirglem, aby to nemělo ostré kontury a asi budu spoko. 

hlavně, aby jsi tam neměl mikrotrhliny https://youtu.be/IcqcSuIKcKk?t=29

Odkaz ke komentáři

V 23. 10. 2024 v 19:43, Lucky Lucaso napsal:

Zdarec. Mam prosbu. Kde si nechat v Praze seriozne ocenit zlaty prsten? Melo by jit o bile zlato a "nejake kameny". Diky za tipy. L.

Začal bych tady:

https://www.puncovniurad.cz/cz/poskytovane-sluzby.aspx

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Dobrý večer, sháním pro kamaráda někoho, kdo se zabývá dědickým řízením. Byt, chalupa +/- 10 M. Bohužel kamarád má bratra, se kterým není možná jakákoliv rozumná domluva, navíc má ten bratr dluhy, exekuce... Bližší podrobnosti neznám. Pokud by někdo byl ochoten se věci ujmout, ať už radou, nebo aktivněji, moc by se mi ulevilo. Na kamarádovi mi hodně záleží, pár let jsem se s ním plavil na mořích a oceánech a potkat takhle "rovnýho" chlapa je pro mne vždy svátek. Rozhodně nezůstane dlužen, já popravdě ani netuším, jak se tohle honoruje. Díky za SZ. 

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo tip na nějaký rozumný stahovač na stahování z Youtube..? Jde mi jen o zvuk, chci si cucnout staré rozhlasové hry, které jinde nejsou k mání. Používal jsem Y2mate, ale ten je už tak prolezlej spam reklamama, že je prakticky nepoužitelný.

Odkaz ke komentáři

Neni tu nahodou nekdo, kdo se zabyva celni deklaraci? Jede nam balik z Taiwanu, trosku necekane s DHL a po letmem shlednuti jejich ceniku mne malem omylo. Uctuji si silene poplatky za polozky deklarace deklaraci (skoro dvojnasobek, co Fedex) a opravdu se mi jim to nechce platit.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, po cca roce bezproblémového topení v teplovzdušném krbu jsme včera zatopili trochu víc a vylezly nám tyto tmavé fleky.

Máte s tím někdo zkušenost co mohlo nastat, prosím?

462536064_935015721779946_6084240804060866996_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Nemá niekto zmysluplnú radu, ako dostanem obrazy z Ríma do Rakúska/na SK? Odrámovanie v tomto prípade úplne nepripadá do úvahy... Prípadne, nejazdí tam niekto autom, aby mi ich za primeranú úplatu doviezol?

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...