Petr.S Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Já používám PhotoScape a nebo si fotku pošlu do Messengeru na Fb, stáhnu na plochu a už jen vložím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 super uz to mam... Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Vim ze uz to tu bylo, ale najde se mezi nami nekdo, s kym mohu resit povinko na auto? Diky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Zdar Magove, Nemate nekdo nejakou "paku" na urade - dopravce v ramci severomoravskeho kraje? Potrebuju zapsat tazne zarizeni do technicaku, "z ulice" prijit nelze a objednavkove systemy jsou budto vypnute uplne a nebo v radech mesicu. Potrebuju to zapsat do 15.6., to jedu mimo CR s vozikem. Diky za prostor. Xeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Tak vyreseno jinde. Kazdopadne diky za prostor ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Takhle se snažím vydolovat pařez na zahradě a pod rýč se mi dostalo toto. Délka asi 13,5 cm. Co s tím? Vydrbat kartáčkem na zuby a postavit jako suvenýr do dětského pokoje, nebo volat Polizei ať si to odnesou? Nebo zase zahrabat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Ja by som to pravitko radsej zahrabal spat. Ved je to hrozne Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Dárek pro tchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Nevím jak u vás, ale v ČR jsi povinen nález střeliva hlásit PČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Zkusím tu štěstí, nechystáte se někdo na nákup u GasGasBones? Že bych se přifařil s jedním kouskem... Jo, chtěl jsem to vyvěsit do statusů, ale nenašel jsem kudy na to...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Ja by som to pravitko radsej zahrabal spat. Ved je to hrozne Sent via IPoAC Dárek pro tchyni Věděl jsem, že tady najdu tu správnou inspiraci. Nevím jak u vás, ale v ČR jsi povinen nález střeliva hlásit PČR.Tady taky. Zavolal jsem na místní služebnu a ani ne za čtvrt hodiny si pro to přijeli a v pytlíku odnesli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 dobře jsi udělal, ono to není žádná sranda. Mám kamaráda mrcasníka-detektoraře, takže mám nějaký informace. Prý hlavně dřív nadšení sběrači brali kdeco a pak občas někomu u lesa shořelo auto. Pokud by to byl zápalný, tak v něm je fosfor a ten se může samovznítit když to vyschne a přes korozi se k tomu dostane vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 1 hour ago, filo-boxer said: Věděl jsem, že tady najdu tu správnou inspiraci. Tady taky. Zavolal jsem na místní služebnu a ani ne za čtvrt hodiny si pro to přijeli a v pytlíku odnesli. Teraz neviem ci brali to pravitko alebo svokru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 před 3 hodinami, shaggy napsal: Teraz neviem ci brali to pravitko alebo svokru... pařez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Chronomilové, nevíte, jestli může vyšetření EKG poškodit (zmagnetizovat) mechanické hodinky? Byl jsem dneska na vyšetření a ptám se sestry, jestli si mám hodinky sundat. Ona prej, že ne. A pak mi těsně před ně upnula na zápěstí jakýsi snímač. Tak by mě zajímalo, jestli mám očekávat změnu odchylky chodu nebo jsou moje obavy zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Jsou to elektrody, ktere snimaji zmeny elektrickeho napeti pri stahu srdce, takze podle me by to na mechanicke hodinky nemelo mit vliv..... Viz. jak funguje EKG https://vysetreni.vitalion.cz/ekg/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Byl jsem na EKG několikrát a vždy hodinky o.k. možná líp jak hercna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Chronomilové, nevíte, jestli může vyšetření EKG poškodit (zmagnetizovat) mechanické hodinky? Byl jsem dneska na vyšetření a ptám se sestry, jestli si mám hodinky sundat. Ona prej, že ne. A pak mi těsně před ně upnula na zápěstí jakýsi snímač. Tak by mě zajímalo, jestli mám očekávat změnu odchylky chodu nebo jsou moje obavy zbytečné.Nema moznost nijak ovlivnit ani poskodit. Je to jen snimani, mereni, elektricke aktivity. Proste citlivy merak. S mechanickyma hodinkama ekg nasazuji, nebo si i hraju u sebe a nikdy zadny problem. Spis bych byl alergicky na to, ze by mi nekdo hodinky, pri nasazovani ekg klesti, strejchnul :-)Takze muzes byt v klidu, fakt ekg neovlivni nic. Musel by tam byt magnet a nebo velky proud skrz vodic, ktery by magneticke pole vytvoril, ale to uz by ti v takovem pripade bylo uplne jedno (jo vim, takovy proud ani protlacit pres cloveka moc dobre nejde, je to vtip) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Díky za uklidnění, přátelé. Přesně tohle jsem potřeboval slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Panové, nevíte, kdo by uměl v Praze mírně zmenšit dámský norkovy kožich? Nebo případně, jestli se to dá někde prodat? Myslím tím seriózně, ne aukro apod. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se