VS Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Někde jich mám plnou krabici. Skutečný bakelit, NOS. Já su bohatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Pokial by to clovek s retrom myslel vazne tak na bazosi do dvoch stoviek nieco zozenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 (upraveno) V 30. 1. 2021 v 11:39, Liqid napsal: Používám VLC a vyhovuje. V 30. 1. 2021 v 11:42, Lynx12 napsal: Mort Player Music V 30. 1. 2021 v 14:19, siwi napsal: Už dlouhá léta Poweramp Díky kluci. Omrknul jsem to, vyzkoušel a nakonec budu používat něco jinýho - Pulsar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.pulsar Je jednoduchoučkej a mě to stačí. Téměř stejnej je Omnia od stejnýho vývojáře, akorát prej používá snad svoje knihovny https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.omnia Třeba to někomu pomuže, kdo je takovej offline, jako já Na PC jedu furt Winamp, ten snad muže zaříznout jenom to, že je 32 bitovej a takový aplikace třeba nebudou mít v budoucnu podporu. Edit: Jo ještě jsem koukal na AIMP, tam se mi líbilo, že je jak pro widle, tak pro droida, ale nějak nemám rád ruský věci (asi osobní předsudky, v tomhle případě asi i neopodstatněný). Upraveno 14. února 2021 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 (upraveno) Ahoj pánové, potřeboval bych radu ohledně psacího stolu do bytu. Potřebuju aby mě ladil s obyvákem, který mám celý ve stylu Boknas nábytku, kde mam velkou americkou knihovnu. Ten jejich psací stůl se mi moc nelíbí. Na druhou stranu mám menší byt něco subtilního, kvalitního. Pokud možno bych chtěl polohovací, ale není to nutně podmínkou. Rozměr desky 125x70 cm asi Líbí se mi toto, ale rodina, všechno, to co se mi líbí sabotuje a říká, že se to nehodí:-( Modesk Bata (je veliký), kdyby to někdo vyrobil v menším BoConcept Halabala Já fakt nevím , PROSIM PORADTE Upraveno 19. února 2021 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Můžete mi doporučit, alespoň značku, koupelnový/WC ventilátor (roura 100mm) se zpětnou klapkou? Tichý, výkonný a s časovačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Značka není důležitá, záleží na tom, kam to foukáš. Zda krátce přes zeď, na to stačí jakýkoliv axiální. Pokud do svislého dlouhého vedení tak bych volil radiální nebo semiradiální kvůli tlakovému spádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 ...a casovac muzes klidne koupit zvlast a umistis ho pod vypinac ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Kapo napsal: Značka není důležitá, záleží na tom, kam to foukáš. Zda krátce přes zeď, na to stačí jakýkoliv axiální. Pokud do svislého dlouhého vedení tak bych volil radiální nebo semiradiální kvůli tlakovému spádu. Je to do bytu(wc a koupelna), kde je to vyústěno nejspíše do společné roury co vede napříč patry, takže to jde dle mě za zeď a pak do svislého dlouhého Nemám s tím ale zkušenosti jak to soudruzi vedou ty trubky (byt z roku 2012). Poslední dobou si manželka stěžovala, že když pustí v kuchyni digestoř, tak to jde cítit i na wc, tak musí pouštět i ventilátor na wc. Upraveno 28. února 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 To vypadá, že nefunguje dobře zpětná klapka na ventilátoru WC (pokud tam vůbec je). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 není, proto hledám tipy na tichý, výkonný s klapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 V tom případě nechápu, že si paní stěžuje až poslední dobou? Ta vlastnoj je tam od počátku. Zajímá mne to, protože právě řeším stejné zadání. Vlastně podobné... WC + Sprcháč spojený 100 mm, 6m vodorovně, pak 2,5m svisle. Časáky dva pod samostatné vypínače. WC mám samostatné, nejsem příznivce koupelno-hajzlíků. Ventilátor bych chtěl ideálně na konci před prostupem střechou. Digestoř mám samostatné krátké vedení ve 150 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Nedokážu ti na to odpovědět, možná to dělá pořád (5let, kdy jsem měnil ventilátor), ale žena při spuštěném digestoři za tu dobu nebyla na záchodě, náhoda je blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Nemáme tady prosím znalce vážné hudby. Snažím se dohledat jméno této půvabné houslistky... záběr je z koncertu Michala Hrůzy v Rudolfinu a tím pádem by se dalo tipnout, že bude členkou České Filharmonie, ale nedohledal jsem ji tam. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Ne filharmonie ale https://www.bonartorchestra.com/ https://www.facebook.com/bonartorchestra/photos/3931070340245407/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 ta zpětná klapka se dá koupit i samostatně, podle průměru potrubí, pokud je vrtulník jinak v pořádku. Jen se vymontuje, do roury se vloží kroužek s klapkou, tuším že to má nějaké těsnění dokola, větrák se dá zpátky a je to vyřešený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Pánové, poraďte mi někdo, kde se u nás dá koupit takovéto nářadí nebo něco čím by se to dalo nahradit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 (upraveno) Vidím že to je nějaký bazmek na foťák, k čemu přesně to slouží? Edit, aha už jsem si dal vyhledat obrázek, otvírák Upraveno 4. března 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Je to nástroj na odšroubování optických přírub, které mají buď zářezy nebo ďurky v čele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Je to sice prasárna, ale zkus starou šupleru. Hroty na měření vnitřních průměrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 No taky možnost, ale chudák šuplera. Napadlo mě zkusit odpichovátko z rýsovací sady, ale myslím, že ty hroty budou moc měkké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se