Lynx12 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 @African Není zač, rádo se chcalo ... totiž pardon, stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Nebo zkus v železářství poptat revolverové děrovací kleště.https://www.naradi-inna.cz/eshop-knipex-9070220-kleste-derovaci-2-0-5-0mm-revolverove-pro-kuzi-textil-plast.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 hlasuji pro kleště - i když díra o fí 2 mm asi bude na ten řemínek trochu velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 (upraveno) před 56 minutami, orol napsal: - i když díra o fí 2 mm asi bude na ten řemínek trochu velká. To jistě ne ... Upraveno 12. ledna 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Nažhav nad plamenem tlustou jehlu a propichni to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 No a hlavne se nespal nebo nepropichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 18 minutami, Gustaf napsal: Nažhav nad plamenem tlustou jehlu a propichni to... Moje pořadí : 1.nažhavena jehla, 2. prubojnik, 3. kleště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Ty kleště by se mi mohli hodit i do budoucna, třeba na opasek, když jsem se dál po vánocích na to hubnutí Jehla by nedopadla dobře, Prochy už mě trochu zná Díky všem za rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 2 hodinami, Petr R napsal: Přátelé, nemá někdo tip na firmu schopnou vyrobit vestavěné skříně? Dům je v Praze. Není to obdélník, ale zase nic moc složitého a je toho víc. Bohužel, moji dvorní dodavatelé evidentně díky téhle době najímají blbce a já nejsem zvědavý na servis uděláme vám navrh za týden a když je potom blbě, tak zas za týden se k tomu mužem vrátit. Takže za 14 dnů se nedostaneme nikam, ale cenu nasadí, jako by to bylo z masivu….. Shanim tedy lidi, kteří rozumí dvě práci, víc nepožadují…. Děkuji. Tahle firma mi před lety vyrobila dvě vestavěné skříně přes celou stěnu a ještě knihovnu. S kvalitou práce jsem byl a vlastně pořád jsem spokojený. Snad se nezkazili... http://www.praha-vestavene-skrine.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Ty kleště by se mi mohli hodit i do budoucna, třeba na opasek, když jsem se dál po vánocích na to hubnutí Jehla by nedopadla dobře, Prochy už mě trochu zná Díky všem za rady...Tak jsem to nemyslel, ja jen ze opatrnosti neni nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 13 hodinami, moco napsal: Může mi zde někdo poradit, kde sehnat ovladač na osvětlení ("lustr" v obýváku nejspíše Ikea)? Jak je to s těmito ovladači? Jsou to univerzální zařízení, nebo má každé světlo nezaměnitelný ovladač? Stačí zajít do elektra? Nechce se mi kvůli vadnému tlačítku kupovat nové světlo. Děkuji za ušetřený čas a peníze. A co ten ovladač, chlapi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) Zdravím pánové, mám dotaz- není zde prosím někdo z vás starosta menší obce či pracovník samosprávy? Potřebuji nasosat nějaké informace ohledně práce na účelové komunikaci a znemožnění vjezdu ke své nemovitosti? Me znalosti podobného charakteru na toto nestačí. Předem děkuji za SZ, moc by mi to pomohlo. Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AweOne Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 2 hodinami, moco napsal: A co ten ovladač, chlapi? ja mám teraz na "novom" byte svetlo na diaľkové a pri ovládaní telky to svetlo bliká ... čiže z toho usudzujem, že to je totožná technológia a akýkoľvek lacný univerzálny ovládač tvoj problém vyrieši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Kluci sháním pružinovou ocel průměr 3,5mm ,rovné tyčky ,tak 12ks po 120 mm . Nedělá někdo s pružinovkou,nebo neví kde sehnat ? Motanou na cívce mám,ale potřebuju rovnou, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Vlhkost v mobilu - mobil funguje - na čočkách fotoaparátu byly drobné kapičky, oschlo to ale zůstaly fleky Je nějaké jiné řešení než servis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Kluci někde tu byly takové ty sady mikrobitů ( Aliexpress?), potřeboval bych držák ( šroubovák) na tyto bity 5/32 ,teda 4 mm . Dá se někde sehnat ? Případně dejte link na tu celou sadu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Mam neco takoveho https://2energy.cz/produkt/hodinarsky-sroubovak-pro-mobilni-telefony-110ks-kd10952/ Bral sem to normalne u nas, stalo to taky takhle nejak a za dva dny to bylo doma. Kdyz sem na neco podobneho koukal na Aliku, nebyl to takovy cenovy rozdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 A dá se sólo koupit ten šroubovák na ty malé bity ? Táta dostal sadu a bez šroubováku jsou mu na prd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Tato sada se dá vyhledat podle klíčových slov Xiaomi Wiha, mám ji, je výborná + je to taková stylovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Taky mívají sady s malými bity celkem často v Lidlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se