ragu Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Ahoj, mám dotaz ohledně datové schránky. Už pár let mám zřízenou datovku fyzické osoby. Teď mi úřady, nebo jakej kretén do té datovky poslali zprávu, že mi zřídili datovou schránku fyzické osoby. Jedná se o jinou schránku s jiným přístupovým jménem, ovšem také na mou osobu. Obě schránky jsou funkční. Dá se jedna z nich deaktivovat, abych měl pouze jednu? Případně dohledat debila, který je zodpovědný za vzniklý bordel? Kterou z nich bude považovat státní moc za prioritní? Asi už z tý vynucovaný digitalizace ouřadům mrdá...Mám taky dvě - jedna jako Fyzická Osoba a jedna jako podnikající fyzická osoba. Přihlášení mám přes bankovní identitu, takže autentiuace probíhá tam, stejným heslem a ID a pak mi to na stránkách datovek nabídne, do které se přepnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 8 hodinami, Americkej napsal: Mylná domněnka. Jsem osoba nepodnikající, toliko fyzická. V takovém případě hádám, že je to v pozastavené živnosti... Debila zodpovědného za vynucovanou digitalizaci asi netřeba jmenovat, příslušný ministr je snadno dohledatelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Máte pánové všichni pravdu. V devadesátkách jsem si udělal živnosťák, to byla tehdy móda. Nikdy jsem ale žádnou živnost neprovozoval, tedy ani daňový přiznání nepodával. Popravdě ŽL už dávno skončil ve smetí a já na něj dočista zapomněl. Až teď po více než 25ti letech si nějaká databáze vzpomněla a zaskočila mne netušícího oč jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 38 minutami, Americkej napsal: Máte pánové všichni pravdu. V devadesátkách jsem si udělal živnosťák, to byla tehdy móda. Nikdy jsem ale žádnou živnost neprovozoval, tedy ani daňový přiznání nepodával. Popravdě ŽL už dávno skončil ve smetí a já na něj dočista zapomněl. Až teď po více než 25ti letech si nějaká databáze vzpomněla a zaskočila mne netušícího oč jde. Nejde o nic... nezrušil si ho, tak si tě našli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Panove, nestraste me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 (upraveno) Jasný Gusto, pouze logika principu (kdy do mojí datovky přišlo oznámení o zřízení mojí datovky) mi připomněla J. Hellera. V prvním okamžiku jsem si to s kdysi ŽL vůbec nespojil. Už jsem se dnes posunul k dalšímu stresu, aktuálně řeším ceny a dostupnost suchýho palivovýho dříví na Jihočeský burze Upraveno 6. února 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 13 hodinami, nettopejr napsal: On možná bude zakopanej pes v tom, že jednu budeš mít jako občan a druhou jako osoba podnikající . To jsou podle úředníků dvě osoby . Jaký to má smysl bych taky rad věděl Asi tak stejnej, jako např. když máš jeden bankovní účet soukromej a jeden podnikatelskej/firemní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 ano , jak píšu, podle úředníka jsi buď IČO nebo RČ. Ale smysl v tom nevidim (v případě OSVČ - firma je něco jiného). Ale to neznamená, že nekdo jiný ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Pánové, poradíte mi nějakou, nejlépe vyzkoušenou, kurýrní službu, přes kterou bych mohl poslat v Brně kytku? Nemyslím květinářství s rozvozem, jen toho kurýra, ale aby to dopravil v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Také se přidám s prosbou o pomoc. Může někdo doporučit lepidlo na kov? Konkrétně spoj hliník - tvrzená ocel. Kontaktní plocha bude mít šířku 1 cm a délku přibližně 1 m, nejedná se tedy o prasklinu, ale spoj musí být odolný vůči smyku. Jedná se o pojezd pracovního stolu formátovací pily. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 (upraveno) před 25 minutami, Gulas napsal: Také se přidám s prosbou o pomoc. Může někdo doporučit lepidlo na kov? Konkrétně spoj hliník - tvrzená ocel. Kontaktní plocha bude mít šířku 1 cm a délku přibližně 1 m, nejedná se tedy o prasklinu, ale spoj musí být odolný vůči smyku. Jedná se o pojezd pracovního stolu formátovací pily. Díky! Mám dobré zkušenosti s UHU 300 https://www.uhu.cz/uhu-plus-endfest-300-epoxy-24-ml-25-g.html Upraveno 9. února 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 @Lynx12 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Možná spíš dotaz na Kuncáka. P10, Kralická ulice, havárie vodovodu/přípojky do baráku. Vykopali jámu, opravili, zahrabali, ale místo vyasfaltování použili velké žulové dlažební kostky. Zatím všechny opravy chodníků v blízkém okolí byly asfaltovány. Budou Strašnice za chvíli jako Staré Město? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Jako provizorium se dávají i kostky. Řekl bych co je zrovna po ruce. Navíc nevím jaký tam máte teploty, ale v zimě se všeobecně moc dobře neasfaltuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 před 23 hodinami, slabak napsal: Možná spíš dotaz na Kuncáka. P10, Kralická ulice, havárie vodovodu/přípojky do baráku. Vykopali jámu, opravili, zahrabali, ale místo vyasfaltování použili velké žulové dlažební kostky. Zatím všechny opravy chodníků v blízkém okolí byly asfaltovány. Budou Strašnice za chvíli jako Staré Město? Ne, nebude, neboj. Jak se píše výše- v zimě se tohle používá jako náhražka ( jen se na to nesmí zapomenout ) a teď tu máme jinou havárii- Na Královce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 (upraveno) Na Královce - Rybalkova . Na to taky padne par dlazebnich kostek Upraveno 14. února 2023 uživatelem mamenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Ahoj Kolegové kdo ze zdejších měl pod palcem značku Junghans? Nevzpomínám si a asi bych si tam něco vybral. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 už jsem našel MarvinX,ale ten tady asi skončil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 @vraby No a co zde kdysi celkem populární Chronoshop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 před 2 minutami, Radek124 napsal: @vraby No a co zde kdysi celkem populární Chronoshop? Prolezl jsem asi všechny cz prodejce,ale ta cena Zatím to vidím přímo z Němec na Chrono 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se