Jump to content

Dotazy - pelmel

ricous

Recommended Posts

Ahoj, mate prosim nekdo tip na seriozniho prodejce "jetejch" iPhone ?

S manzelkou mame jabka a vyhovovalo by nam prevest na ne i decka. Ale klukum 10 a 12 nechceme kupovat novy drahy stroje. Furt s tim nekde mlatej 😁

Já to obvykle řeším zdejší inzercí. Ale musíš být furt ve střehu :)

Možná nějaké ty repas podniky, Swapie nebo jak se to jmenuje a další. Ale nemám zkušenost, zatím jsem vždy ulovil tady. Případně upgrade svého a pak systém padajícího hovna ;)

• 2 weeks later...

Mam tady takovou hadanku. Byl u mne kamos se 740-kou a na levem (pouze na levem) zadnim blatniku ma takovou chromovanou vec. Ptal sem se ho, co to je a nevi. Pry se ho na to kazdy pta. Ja trosku tipuju na nejaky "tunning" (mysleno zaslepku) po nejake dire, ve ktere byla treba nejaka antena nebo neco jineho. Ale je i teoreticky mozne, ze to tam montovali uz soudruzi z fabriky BMW a ma to nejakou funkci. Pokud nahodou nekdo vite, budu rad za objasneni. I kamos bude rad. Diky.

received_849946350048870.jpeg

Víčko nádržky blinkrové kapaliny. Většina majitelů BMW právě neví, co to je. Ale vážně, nedovedu si představit, že by to takto chodilo z výroby a pokud šlo o zamaskování nějakého předchozího poškození nebo úpravy, tak není moc zdařilé. Ale asi levnější, než díru zadělat a přelakovat.

Spíš se divim, že majitel neví. Tak když to kupuju, tak se zeptám co to je. Nějak se to tam vobjevilo a řekl bych, že z výroby to asi nebude. Už jenom, že mám na autě něco co nevim co je, to bych teda neměl klidný spaní, kort na takový káře :default_smile:

On takove veci neresi. Auto je pro nej uzitna vec, jestli jsou na tom chromovane knofliky nebo ruzovi slonici, je mu to fuk ;-). Jen tim, ze sem byl dalsi z lidi, co se ho na to ptali, vznesl sem vyse uvedeny dotaz.

Tak buď takové věci neřeší, nebo by rád veděl, co to je a řeší se to i na chronomagu... Z kufru se díval, jak to vypadá zevnitř? Vypadá to, že je to zrovna v blbém místě, kde není rovný plech, kdoví, jak je to utěsněné a ošetřené pod tím (voda v autě, koroze kolem toho vředu v řádu měsíců). 

Ano, on takove veci neresi. Ale protoze sem byl dalsi v rade, co se na to ptal a zajimalo mne to, co to je, rekl sem si, ze se tady zeptam. A zaroven bych mu to sdelil (pokud by to bylo neco "jasneho". A pak, kdyz by to zase nekdo dalsi chtel vedet, umel by mu odpovedet. To je cele. 

Edit: z kufru je netkly tapec.

Edited by Xenomorfus