zceyee Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Daji se nekde v nejakym retezci koupit fakt dobry vejce? Vyjma mist (vetsinou masny, pekarny) kde maji dodavatele co ma lokalni chov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Mám naprosto lamózní dotaz: večer jsem byl pověřen úkolem vytvořit "cd" s muzikou pro řidičku na 5 hodin dnešní jízdy. Stáhnul jsem nějakých 80 písniček z YT přes YTmp3.nu, a teď mám na flešce vzorně seřazené, očíslované a pojmenované mp3 soubory. Přehraje to z té flešky auto samo v pořad, jaké jsem vytvořil? Nebo musím přes nějaký soft vytvořit seznam audiostop? Jde mi jednak o pořadí a hlavně aby rádio v autě přehrávalo písničky postupně, bez obsluhy. Aby zkrátka nehrálo tu první furt dokola. Tohle je první auto bez cd, jen s USB, tak prostě nevím Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 ako to na tej fleske je, tak to prehra, vratane adresarov, podla poradia alebo abecedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Asi taky záleží na autě a jeho infotainmentu, většinou se Tě sám zeptá, jak chceš skladby řadit, nebo jestli je chceš přehrávat náhodně. Nejsem si jistej, jestli všechny umí pracovat s čísly, většinou spíš s abecedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Hlasim ze v Octe kombi 2017 to funguje bezvadne - pres media to rovnou prehrava ciselne serazeny playlist. Hodil jsem na flesku cislovane (01,...) mp3 volne, cislovane mp3 do folderu a abecedne indexovane (Aa,...) do folderu. Vzalo to bez reci ty volne ulozene. Vsem diky za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Vážení, řeším problém v rodině. Konkrétně jak neuškrtit švagra. Švagrovi pravděpodobně m*dlo a s vidinou nějakého kryptopřivýdělku (což je tu nepodstatné, byla to prostě mrkvička na klacíčku) pěkně potichoučku, polehoučku, bez sebemenšího náznaku dotazu naletěl nějakým kyberšmejdům a zřídil v bance půjčku na X set tisíc, kterou následně online vysypal do kapsičky šmejdům a neobdržel ani kouzelnou fazoli, natož kriplto. Šmejdi pak ještě prostřednictvím v počítači nastražené pastičky na něj (podle všeho bez jeho vědomí, krádeží identity) vysosli dalších x set tisíc tentokrát z Home Kurevditu. Celková škoda po splátkách s úroky jde hrubě přes milion. Dosud podniknuto (pokud jsem z kusých informací vyrozuměl správně): Začal platit splátky, zaplatil asi 2, než to „prasklo“ protože nebyl schopný přispívat do rodinného rozpočtu jako dříve. (Splátky jsou někde k 70 % jeho platu.) Ze strachu, aby po něm nešly banky. Když to prdlo, tak nahlášeno na policii, kápnuto, co a jak se stalo. Aktuálně se prý pracuje na „reklamaci“ půjčky v bance ve snaze docílit nižších úroků. ??? Nějaký osobní bankrot prý je finančně nevýhodný oproti prostému splácení. Protože sám nejsem ohledně finančnictví bůhvíjaký expert, prosím o rady a tipy, nad čím by bylo možné koumat, v čem a jak by bylo možné konat, případně kontakty na někoho, kdo by poradil, jak ten megaprůser alespoň trochu zredukovat. Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Ahoj. Mam dotaz z uplne jineho ranku nez pisatel prede mnou. Mate nejakej tip kam vyrazit s dvouma klukama (9 a 6 let) na vylet? Muzeum veteranu zavreno, Kbely a Lesany taky zavreno. Asi pujdem do technickyho, ale tejden je dlouhej. Diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 (upraveno) Do bazenu/aquaparku.. my mame radi treba Kolin, nebo pokud se chces rozspoupnout, Aquapalace Cestlice. Vedle je ten “hop park”, tam jsme nebyli, ale prej dobry. Jestli jsou na zviratka, ZOO Chleby neurazi. Planetarium, pripadne trochu dal, IQ landia v Liberci nebo Techmania v Plzni, v obojim ste po dalnici za chvilku.. Upraveno 12. února 2024 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 @Lucky Lucaso Za "naši" Techmanii se přimlouvám. Součástí je i 3D planetárium. Konkrétní program na jednotlivý dny hier: Aktuální program | Techmania Science Center Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Diky. Zrovna na to koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 14 hodinami, hufnor napsal: Vážení, řeším problém v rodině. Konkrétně jak neuškrtit švagra. Švagrovi pravděpodobně m*dlo a s vidinou nějakého kryptopřivýdělku (což je tu nepodstatné, byla to prostě mrkvička na klacíčku) pěkně potichoučku, polehoučku, bez sebemenšího náznaku dotazu naletěl nějakým kyberšmejdům a zřídil v bance půjčku na X set tisíc, kterou následně online vysypal do kapsičky šmejdům a neobdržel ani kouzelnou fazoli, natož kriplto. Šmejdi pak ještě prostřednictvím v počítači nastražené pastičky na něj (podle všeho bez jeho vědomí, krádeží identity) vysosli dalších x set tisíc tentokrát z Home Kurevditu. Celková škoda po splátkách s úroky jde hrubě přes milion. Dosud podniknuto (pokud jsem z kusých informací vyrozuměl správně): Začal platit splátky, zaplatil asi 2, než to „prasklo“ protože nebyl schopný přispívat do rodinného rozpočtu jako dříve. (Splátky jsou někde k 70 % jeho platu.) Ze strachu, aby po něm nešly banky. Když to prdlo, tak nahlášeno na policii, kápnuto, co a jak se stalo. Aktuálně se prý pracuje na „reklamaci“ půjčky v bance ve snaze docílit nižších úroků. ??? Nějaký osobní bankrot prý je finančně nevýhodný oproti prostému splácení. Protože sám nejsem ohledně finančnictví bůhvíjaký expert, prosím o rady a tipy, nad čím by bylo možné koumat, v čem a jak by bylo možné konat, případně kontakty na někoho, kdo by poradil, jak ten megaprůser alespoň trochu zredukovat. Předem děkuji S tím prvním asi nic, udělal to dobrovolně a osobně. Ten úvěr u Homecreditu by snad mohl jít nějak řešit, vzhledem k tomu, že si oni nepohlídali identitu člověka, tam by snad mohl být problém víc na jejich straně (ale nejsem v tomto kovanej). Těch případů je teď mraky a holt jsou lidi důvěřiví idioti, když si myslí, že nim někdo dá jen tak pro nic za nic šanci pohádkově zbohatnout, stačí si na to jen půjčit a nastrkat prachy do automatu (připomíná mi to výzvu jistého politika a lidi co prosázeli svoje sociální dávky). Jediný co pomůže jsou vzdělávání a zlepšování povědomí a nebo holt zbavení svéprávnosti (třeba u prarodičů), byť je to teda hodně drsný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 "A pamatujte: Chybama se člověk učí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 5 hodinami, geometr napsal: "A pamatujte: Chybama se člověk učí." A to mi řekni, k čemu sem teď postuješ tuto hraběcí radu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 To je citát z filmu Slavnosti sněženek, Ty hraběcí rado. Proto je to v uvozovkách. A bylo to takové doplnění poslední věty příspěvku nad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Geometr má recht, někdy se hold nedá dělat nic jinýho.... upřímně nejhorší je, když je člověk nepoučitelnej, pak už nezbývá fakt nic jinýho jak omezení svéprávnosti... A raději mi poraďte jestli někdo tuší k čemu je tento vehykl a komu to můžu věnovat, nebo jestli to mám sprostě vyhodit do sběrnýho dvora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 (upraveno) Hoď fotky na http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums, něco se dozvíš a možná někoho potěšíš. Upraveno 13. února 2024 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 (upraveno) Nevíte. co to je? Asi 1 m velká betonová kostka se značkou nahoře. Vzadu je vidět druhá. Upraveno 13. února 2024 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 To budou body pro kalibraci leteckého laserového skenování, nebo snímkování (i když ty by byly na zemi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 (upraveno) Jo, vypadá to jako nějaká komparační základna - tam by ale ty kostky neměly jen ležet na zemi, nebo pokud leží, může to být něco dočasného. Pokud je tam uprostřed nějaký závit, díra nebo něco podobného, bude to pro terestrické měření, jinak třeba pro fotogrammetrii (letecké snímkování) nebo opravdu skenování. Kde to je? Upraveno 13. února 2024 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se