obrbobr Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 V 25. 8. 2020 v 10:30, Waya03 napsal: Moc dobrý, jak nože tak pouzdro a provedení! Snad jen by to ještě chtělo pěnu do víka aby nemohly nože při přenosu vypadnout. jasně, tahle fotka je hned po té co jsem vyřezal tu výplň. Plánuju na víko nějak uchytit COA k nožům. Tu pěnu do víka mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Tak ten mi dřív taky dlouho dělal společnost, dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 před 11 hodinami, Honza.manta napsal: Já neumím v kompu dát přehlasovaná písmena, ale je to Boker s přehlasovaným o. Mám krátce Böker Caracal plus - za cca 2.600,-Kč to je fajn robustní nůž (ocel D2, střenky G-10, cca 160 gramů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Tak dneska přišel zelený prcek Tak jsem ho dal k ostatním ,(microtech mám u motorky a pro ten jsem nešel), aby bylo vidět, jak je prťavý ... Tak moc jsem to ani nečekal, ale je to dobře, ostatní mám spíš macky... Je fakt hrozně lehký. Myslím, že s ním bude fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Pěknej žabák. Hannibal by ho asi neunosil, ale jinak je to fešák. Já teď točim nejčastěji tudle trojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 (upraveno) Viete prosim poradit, kde zohnat skrutky/capy na noz? Upraveno 28. srpna 2020 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Co jatagan.eu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Vdaka, no zial nenasiel som tam co hladam. Mam taky blby pocit, ze to nenajdem nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Co oslovit přímo výrobce? Podobný postup "na drzáka" se mi už několikrát vyplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 U solidních značek snad, ale v případě "Böker" za pětikilo by fakt bylo jednodušší zaměřit odpadkáč a obratem koupit něco jiného, protože i čas jsou peníze... PS: před chvílí mi synátor donesl ostatky NERFky, kterou v nepochopitelném záchvatu kreativity rozebral - takže jsem na Číňany a jejich shitové lagrice mimořádně nakrklej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 jj, ide o ten boker. ale sranda je, ze som ho nosil viac ako kershaw... mne to drevo, a zvlast ked som ho nafermentoval a chytilo tmavsi odtien, sedi nejak viacej... ale asi to skonci tak ako vravis. skusim este daky bauhaus alebo co a uvidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 V 20. 8. 2020 v 7:20, 5etter napsal: Přemýšlel jsem i o Ruike 801, ale nakonec jsem vybral Ganzo FH13. No tak to trvalo asi týden a už mám oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Tak jsem si taky jeden po delší době koupil. Hlavně kvůli tomu pocitu svobody, že můžu. Protože to jde normálně koupit a normálně nosit a normálně to přivezla pošťačka. Je nádhernej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Mně Outback taky občas přijde na mysl, ale zatim jsem to dycky zaplašil. Dobřes udělal, pěkná radost. Jo a tenhle švýcarák mám taky, asi 20 let..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Mám ho taky tak nějak dlouho. Dal jsem ho pro porovnání velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 před 23 hodinami, 5etter napsal: No tak to trvalo asi týden a už mám oba A jak si vedou ve srovnání? (Já mám zatím jen to Ganzo... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Mně se zatím víc zamlouvá Ganzo. Na Ruike mi nevyhovuje pár drobností. Víc jsem se o tom rozepsal tady. A jinak bacha hoši při tom flipování. Z noža bolí koža Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Když jsem držel v ruce FH11 a FH41, sáhl jsem po 41, protože mi přišel praktičtější do řezu. Nicméně tvary 11 jsou supr ať už s tou dutě klenutou rukojetí z G10 nebo tady v tom omláceným stonewashi FH13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 https://www.svetnozov.sk/magnum-baron-01el011/Pani, hladam nahradu za ten baron. Drevo, cepel 7cm, nie D2, nie backlock, flipper a/alebo kolik. Nieco pekne le tak do 70-80 eur.Nejake napady prosim? Noze-nuz.com som presmejdil cele...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 http://www.noze-nuz.com/qsp-knife/QS131B.php http://www.noze-nuz.com/cudeman/CUD384G.php http://www.noze-nuz.com/browning/BR0178.php http://www.noze-nuz.com/browning/BR0304.php http://www.noze-nuz.com/puma/PU6503530.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se