Liqid Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Poradí mi někdo prosím nějaké zajímavé výlety v okolí Liberce? Počítáme s:- České švýcarsko- ZOO- Ještěď- plavecký bazén Liberec V jakém stavu je Babylon? (od lidí z MB mám info, že je v hodně dezolátním stavu) https://www.turnov.cz/cs/leto-v-turnove/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Poradí mi někdo prosím nějaké zajímavé výlety v okolí Liberce? Za mě namátkou: - Roimund - nejmenší hradní zřícenina široko daleko (taková zídka v lese, jako recese dobrý) - Sloní kameny - Oldřichovské sklály - muzeum (rodný dům) Ferdinanda Porscheho ve Vratislavicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 http://www.dpp.cz/parkoviste-p-r/ https://www.turnov.cz/cs/leto-v-turnove/ Za mě namátkou: - Roimund - nejmenší hradní zřícenina široko daleko (taková zídka v lese, jako recese dobrý) - Sloní kameny - Oldřichovské sklály - muzeum (rodný dům) Ferdinanda Porscheho ve Vratislavicích Děkuji všem pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Já už měl být v malé rybářské vesnici u Makarské. Naštěstí jsem to přesunul na srpen. Naštěstí proto, že ležím s nechodící sadrou doma. Jsem zvedavej, jestli to odřidim v tom srpnu, ale už se těším Jedeš do Bratuše. Moc hezká vesnička, ale už tam bývá dost turistů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Hotel Club Kastalia - TureckoNějaké osobní zkušenosti? Zatím jsem se dočetl dobrých referencí. Bereme to dvě rodiny s dětmi jako last minute a zatím jsme se ničeho lepšího nedopátrali. O víkendu chceme vypadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Ahoj, prosím Vás, nemáte někdo osobní zkušenost (nebo reference od důvěryhodného zdroje), jaký je Club Hotel Torre Moresca na Sardinii? Zajímá mě: úroveň all inclusive, kvalita a čistota pokojů, chování personálu, kvalita úklidu pláže a subjektivní celkový dojem. Hledám spíše klidnou oblast a tohle vypadá fajn. Popř. doporučte alternativu na Sardinii (tamní 4* hotely), popř. Řecko s písečnou pláží. Děkuju kolegové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 (upraveno) Ahoj, prosím Vás, nemáte někdo osobní zkušenost (nebo reference od důvěryhodného zdroje), jaký je Club Hotel Torre Moresca na Sardinii? Zajímá mě: úroveň all inclusive, kvalita a čistota pokojů, chování personálu, kvalita úklidu pláže a subjektivní celkový dojem. Hledám spíše klidnou oblast a tohle vypadá fajn. Popř. doporučte alternativu na Sardinii (tamní 4* hotely), popř. Řecko s písečnou pláží. Děkuju kolegové...Vseobecne je talianske all inclusive ine ako turecke. Voda, pivo, vino, nealko, ostatne za draho. Po 22:00 este aj ta voda je za peniaze. Vidim tu rozne druhy all inclusive, samozrejme taliani su nadradeni nad zvyskom. Teraz som v marina beach Orosei, inak Sardinia ako ostrov je pekny, zeleny, plaze ciste, voda super, uroven hotelov je kolisava. Personal nic moc, kvoli cudzincom sa nepretrhnu, svojich nosia na rukach. Upraveno 9. července 2019 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Sardinii doporucuji spis sever kolem Olbie. Na all in bych se v Italii vykaslal, vsude bambilion vybornych restauraci. All in chapu nekde v Turecku, Egypte... kde se neda vystrcit nos z resortu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 S přítelkyní se chystáme na týden do Krušných Hor (Boží dar). Bereme kola a plánujeme nějakou turistiku + prohlídku dolů v Jáchymově. Je něco, co bychom neměli v okolí vynechat (třeba i na německé straně)? V tomto koutě republiky jsme nikdy nebyli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 (upraveno) Boží Dar je perfektní lokalita. Co určitě nevynechej je bufet na Večerníčkově cestě. Taková plechová pstouška ale naprosto boží koláče na které chodí davy. My se tam vloni chytli skvělé party místních, a ti nás potahali po okolí, sesedli jsme se náhodou hospodě přímo pod radnicí, nevím už jméno. Kuchař nás potom tahal po rašeliništi na sopku...Je to tam vše a všude skvěle znčené, jen si vybrat obtížnost trasy. Jáchymov K.V, Mariánky, Bečov, vše v dosahu. Hory krásné, kůrovec je minul. Jo a je tam kousek nový pivovar. V Daru se taky staví minipivovar ale nevím jak jsou daleko. Klínovec je kousek nebo třeba mořské akvárko v Obru....A co nás ještě Daráci nučili, je chodit do hospy až po osmé, to už skončí nájezdy němců na večeři. Nic proti nim, jsou v pohodě, jen je jich prostě moc. Upraveno 11. července 2019 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 tady jsem před časem zavítal www.stolajohannes.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Dobrý večer všem, asi je to mimo běžné trasy, ale pokud by někdo mohl doporučit cokoliv neturistického (no, přesněji nezmapovaného, turisticky profláklá destinace to furt není) v Uzbekistánu, budu ráda za tipy. Čeká mě trasa Taškent - Samarkand - Buchara - Khiva - Nukus. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 ahoj, loni jsem tam planoval jet, takze neco mam doma vypsaneho ale dostanu se k tomu az zacatkem pristiho tydne, z hlavy me napada jen Monyak coz je mestecko u byvaleho Aralskeho jezere. V Nukusu se pripadne i daji zorganizovat vylety k aktualnimu pobrezi jezera vcetne prohlidly byvalych gulagu. a pro uplne dobrodruhy je tam Kantubek, ale tam te asi nikdo nevezme.. https://www.idnes.cz/xman/styl/kantubek-ostrov-znovuzrozeni-aralsk-7-biologicke-zbrane.A160531_150403_xman-styl_fro dost pomuze projit google mapy, co kde videt Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Doporuceni na Ubud a Lemongan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Hanging Gardens of Bali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Na to jsem koukal, pekny ale 2 petky na noc uz je moc, chtel jsem tak max do petky na noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 V Ubudu jsem bral Puri Wulandari. V ramci lokality mi to prislo jako nejlepsi pomer cena/vykon za private pool a do 10k za noc to myslim bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Segra se mi vrátila po mesični "dovolene" ze Sikandangu (Indonesie) Byla makat v pralese a jeste za to zaplatila cca 30 tisic. Neskutečný zažitek prý. Kdyz jsem videl tu nadhernou přirodu tak jsem sel do kolen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Doporuceni na Ubud a Lemongan?Stejne neni nad Maledivy. Leda tak Bora Bora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se