warann Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Kominsky Method je pecka, my teď jedeme https://www.csfd.cz/film/867768-ted-lasso/prehled/ a pro mě příjemný překvapení, taková pohovka, ale přitom to není pitomý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 před 10 hodinami, Peta-Biker napsal: Bobisky:kde to je online? sleduj serialy online nebo uloz.to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Pánové díky za tip na Kominsky method, je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) je venku druhá ,finální serie Hunters https://www.csfd.cz/film/786177-velky-lov/1083142-serie-2/prehled/ Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Nevím, jestli to tady proběhlo ale za mě hodně slušná severská detektivní minisérie, zkouknuto na jeden nádech. Kaštánek (2021) | ČSFD.cz (csfd.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Kaštánek špatnej nebyl, ale seveřani ke konci nějak vyměkli. Most nebo Půlnoční slunce jsi viděl? https://www.csfd.cz/film/305322-most/ https://www.csfd.cz/film/437387-pulnocni-slunce/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Last of Us na HBO .. první díl pecka, jsem zvědavej na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 KFL - není to až v 8 večer? Já jsem čekal dneska do půlnoci, že bych si to zapl, ale nešlo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 57 minutes ago, Peta-Biker said: KFL - není to až v 8 večer? Já jsem čekal dneska do půlnoci, že bych si to zapl, ale nešlo to... Nene, už od rána to bylo dostupný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Tušíte někdo, kdy bude devátá epizoda páté série Yellowstone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Těsně před vysíláním osmé epizody (mid season finale) bylo oznámeno že zbytek sezóny se ještě ani nezačal natáčet. Zbytek dílů by měl být uveden někdy v létě plus mínus. Takže si bohužel docela počkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Včera na mě vyskočilo na Netflixu "Triple 9". Je to hodně koukatelné. Triple 9 (2016) | ČSFD.cz (csfd.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 už se těším, je to venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Fauda 4 - taky se těším - jeden z mých top seriálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Bosch Legacy, nějak mi tohle pokračování z roku 2022 uniklo. Pohodář v Jeepu se Subama, milovník jazzu. To prostě nemůže být pitomý... https://www.csfd.cz/film/1156040-bosch-odkaz/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Teď jedu z Avatara. Jak jsem fakt fanda 1. Tak jsem dlouhe neviděl větší sračku. Jakože horší jak Mladý Hercules ve 3D. Dlouho jsem nebyl takhle zklamaný cestou z kina. Nemám nic pozitivního, co bych o tom řekl, krom toho, že jsem 30min prospal. Fakt peklo, serie je pro mě tímhle mrtvá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Jinak Kominsky method je nejlepsi vec na netflixu, mam to fakt rad. A diky za upozorneni na Yellowstone a novou serii, to mam falt rad. I se mi libil ten jeho spin off 1883, jsem obecne dost Westenovy. Souhlas s The last of us, zatim fakt pecka. A ja ted nedavno dojel Boys, a to taky muzu jen doporucit. Obskurni, drsny a zabavny seros a po Watchmen fakt dobey superhrdinsky format bez patosu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Jenom jeste doplneni k tomu Avatarovi, za me fakt strasne spatny. Ten film me hrozne stval az jsem vedome radeji usnul. Na 1. jsem byl 3x v kine a asi 10 x jsem ho videl u tehdejsi holky na jejich platne a fakt se mi to moc libilo. Tady me hrozne stval ten pribeh. Ale jakoze strasne. I mi nesedela ta casova linka. Ale jsem vlastne i strasne zklamany z vizualu. Za me hrozny, vlastne pro me momentalne jedna z nejhorsich veci, co jsem videl. Vubec nechapu tech 80+%. Mozna je to tim, ze jsem se fakt tesil. Ale poprve v zivote jsem jeste v kine daval "odpad" hodnoceni hned u titulku. I na csfd a imdb, fakt desive spatny pro me. Az jsem prekvapeny tohle jsem mel vynechat, asi nejvetsi filmove zklamani, co jsem zazil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Vidíš, já 1 díl viděl nedávno na naléhání přítelkyně, že se to jako musí vidět.... Je to asi tím, že jsem od toho nečekal vůbec nic (jinak bych se na to asi podíval dřív) tak mě to neurazilo a ta dvojka je z mýho pohledu dost podobná. Je to taková americká klasika, vezmeme si vaše suroviny, na oplátku Vám rozmrdáme zemi, vnutíme styl života o kterej nestojíte a nějaká modrá omáčka kolem. A abych jim nekřivdil, obecně se jako lidstvo chováme v tomhle směru hrozně, jen málokdo jinej je na to tak hrdej. Takže za mě modrej Rambo celkem dobrý. Víc než jsem čekal a o tom očekávání to asi bude nejvíc, s tím se to poměřuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Jednička byla logikou příběhu v pohodě, příběh byl doplněn vizuálem. Dvojka byla nějaký vizuál (imho nezajímavý), režisér chtěl (s)prostě ukázat svůj oblíbený vodní svět...a příběh s postavami byl jen do počtu. Nedávalo smysl chování modrásků jako bránící síly, ani dementní chování jednotlivých postav v situacích, do kterých je vyloženě scenárista posunul jen tak, aby příběh byl. Kroutil jsem hlavou celou dobu a říkal si, jestli to myslej vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se