Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Já zase objevil oheň a s paní jedeme Peaky blinders https://www.csfd.cz/film/330877-gangy-z-birminghamu/prehled/

Po Sons of anarchy další kousek, který adoruje bandu grázlů a vrahů...a já jsem s tím naprosto v míru a baví mě to :)

Epický výkony některých mých oblíbenců (Hardy) a skvostný britský dialekt, až se tlemíme stále dokola 

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, redd napsal:

Sisu je teda dost píčovina... dal bych tomu tak 40 %. Sem tam to hraničilo až s parodií...

A mě se to líbilo, je to kombinace Hanebných parchantů a Ramba 3 jestli viděl Silvestr tu scénu s krumpáčem, musel si cvrknout. 😁

Odkaz ke komentáři

Mne u Sisu vadilo, ze v konecnem dusledku se to bralo strasne vazne. Asi jsem k tomu blbe pristupoval. Tesil jsem se na to a bral jsem to prave jako takovou odlehcenou zalezitost na styl Hanebnych panchartu, ale jak film plynul, tak se mi to libilo min a min.

Odkaz ke komentáři

Sisu je fajn oddechovka, dost se u toho nasměju :D.

Přes svátky jsem viděl Kaskadéra. Taky bezva relax - zábavnej, našláplej akcí, hláškama a bez hlubší myšlenky. Pohoda.

Když jsem se díval, říkal jsem si, že mi některý záběry přijdou povědomý a cca ve třetině filmu mi došlo, že je to celý reminiscence na starej seriál s Lee Majorsem, kterej jsem sledoval jako teenager těsně po revoluci na PRO7 nebo RTL, už nevim :D. A taky jo, jak se ukáže během závěrečnejch titulků.

No a taky jsem se díky tipu dostal znovu k Čarodějovu učni. Z dětství si to moc nepamatuju, ale teď jsem to dal třikrát během volna a musím říct, že bezvadný. Animace, kresby, Moučka jako padouch (Mlýn opět mele, ha ha ha!), Munzar jako hlavní hlas. Je to trochu strašidelný i dneska, atmosféra bezvadná. K dispozici na YouTube celý.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, guzmic napsal:

A mě se to líbilo, je to kombinace Hanebných parchantů a Ramba 3 jestli viděl Silvestr tu scénu s krumpáčem, musel si cvrknout. 😁

Hanbeným parchantům to nesahá ani po kontníky… Divné herecké výkony, žádné zajímavé dialogy, přiběh plochý bez napětí, někdy zbytečné dlouhé záběry, žádná gradace… ke konci trapnost za trapností. Fakt ztráta času, ale dnes si dám ty Hanbený parchanty, to je úplně jiná filmařina :)

Upraveno uživatelem redd
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Teď na to koukám, takový 80-tý léta natočený současnou technikou 🙂 takže dobrý

Když už jsme u těch pokleslejších žánrů, autor Lidské stonožky natočil film The onania club, ale nikdo mu to nechtěl pustit do kina ani jinam.

Je to někde ke stažení?

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, gunman napsal:

Teď na to koukám, takový 80-tý léta natočený současnou technikou 🙂 takže dobrý

Když už jsme u těch pokleslejších žánrů, autor Lidské stonožky natočil film The onania club, ale nikdo mu to nechtěl pustit do kina ani jinam.

Je to někde ke stažení?

To vypadá "zajímavě"

Podívám se po tom

Odkaz ke komentáři

V 4. 1. 2025 v 21:39, Muffik napsal:

Koukáte někdo na tohle? Měl jsem příliš vysoká očekávání, drsňák, který si spocenou košili nesvléká, přiblblá hysterická ex, OnlyFans dceruška, hrdinný zachránce mexických vdov,... Logiku zápletek, aby člověk taky pohledal. :suicide_anim: Asi dokoukám, ale zrychleně, škoda.

Mě to dost baví, po celém Yellowstonu +1883+1923 se mi Sheridanovy seriály líbí. Jo je tam zbytečně moc odboček, ale na druhou stranu to dobře ukazuje ty kontrasty. Práce těžařů, asi dobře zaplacená, ale vcelku hnusná a náročná, do toho děcka, které nemají tucha kde se ty prachy berou a žijou jinak (dcera, částečně manželka) problémy s hranicí a drogama (kartely), latinos. Na druhé straně majitelé, politici a právníci... Baví mě to, ale mohlo to být zpracované líp, možná ještě syrověji. Třeba 2. řada přinese lepší výsledek.

Odkaz ke komentáři

V 6. 1. 2025 v 10:35, KFL napsal:

No a taky jsem se díky tipu dostal znovu k Čarodějovu učni. Z dětství si to moc nepamatuju, ale teď jsem to dal třikrát během volna a musím říct, že bezvadný. Animace, kresby, Moučka jako padouch (Mlýn opět mele, ha ha ha!), Munzar jako hlavní hlas. Je to trochu strašidelný i dneska, atmosféra bezvadná. K dispozici na YouTube celý.

Pamatuji si velmi dobře. V dětství se mi o tom zdálo. Dodnes si vybavím: "Krabate, poslechni hlas mistra."

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 6. 1. 2025 v 7:19, Bukoowsky napsal:

Já zase objevil oheň a s paní jedeme Peaky blinders https://www.csfd.cz/film/330877-gangy-z-birminghamu/prehled/

Po Sons of anarchy další kousek, který adoruje bandu grázlů a vrahů...a já jsem s tím naprosto v míru a baví mě to :)

Epický výkony některých mých oblíbenců (Hardy) a skvostný britský dialekt, až se tlemíme stále dokola 

Peaky Blinders je moje srdcovka 🙂 a těším se na druhé zhlédnutí. Pokukuji teď ale po Pluku mizerů (od tvůrce Peaky B.) tuším že na HBO, které si nesmím koupit pač se musím učit na ZP a času málo 😄

Dost mně ještě bavil nedávno shlédnutý Yellowstone (C. Costner) a Reacher (amazon prime).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...