Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Včera jsem viděl Tenkrát v Hollywoodu a potvrzuji, že fakt pecka. Já myslim, že každej trochu znalej historie, byl právě napnutej jak Quentin vymyslí ten konec a udělal mi radost, vymyslel to po svém :) . Takže pecka. 

Po dlouhý době sem zase sjel Policajta v Beverly Hills jedničku (dvojka a trojka neni tak dobrá, ale taky se daj) a pořád se na to nechá koukat, je to něco jako náš Švejk, to taky můžeš vidět pořád. Jinak musim potvrdit, že Olda Kaiser jako dabér Márfiho je vynikající a dělá s tim filmem hrozně moc. Maj točit po dlouhý době 4 tak sem zvědavej.

Odesláno

Mýlím si, že pro někoho kdo nehrál hry a nečetl knížky nebude Zaklínač žádný zázrak. Já musím říct, že se mi to líbí :-)

Odesláno

Jo, časem se nám z toho stal film, bez kterýho se na vánoce neobejdem. Letos bude ale změna, nedáme to na ČT, ale sehnal jsem originál s titulkama. Tak jsem zvědavej jaký to bude.

Odesláno

Poradite prosim, jak je to s Netflixem a titulkama? Anglicke maji u všeho, ceske u kolika cca procent?? A titulky u novinek ?

co říkal mladej tak titulek zatím moc není,je prý lepší orig.Netfix než cz Netfix ,tam je toho míń.

Odesláno

Asi budu muset kouknout. Zaklínače jsem hltal jako knížku, seriál mě nezaujal.

Já to mám dnes tématické-nejdřív Kontiki a večer agenta Bourna. A zase mám v hlavě hodinkové temno.

Odesláno

Zaregistroval jsem se na Netflixu na zkušební dobu a dnes jsme s manželkou dali sedm dílů Zaklínače. První díl nuda, ale pak se to rozjede a těšíme se na konec.

Odesláno

Zaklínače jsem sjel a dobrý. Ne skvělý, ale dobrý. Knižně to má větší koule a hlavně obsahově je to ucelený. Tohle mi přišlo jako hezky zpracovanej výcuc. Yennefer méla bejt uhrančivá sněhobílá kráska s havraní hřívou, multikulti z ní udělali cikánku. No a negerský dryády už tu někdo vtipně glosoval. Tohle rasový šílenství mě tahá za oči a likviduje autenticitu příběhu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...