Bukoowsky Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Já zase objevil oheň a s paní jedeme Peaky blinders https://www.csfd.cz/film/330877-gangy-z-birminghamu/prehled/ Po Sons of anarchy další kousek, který adoruje bandu grázlů a vrahů...a já jsem s tím naprosto v míru a baví mě to Epický výkony některých mých oblíbenců (Hardy) a skvostný britský dialekt, až se tlemíme stále dokola 1
guzmic Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna V 5. 1. 2025 v 18:10, redd napsal: Sisu je teda dost píčovina... dal bych tomu tak 40 %. Sem tam to hraničilo až s parodií... Rozšířit A mě se to líbilo, je to kombinace Hanebných parchantů a Ramba 3 jestli viděl Silvestr tu scénu s krumpáčem, musel si cvrknout.
AndyAaron Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Mne u Sisu vadilo, ze v konecnem dusledku se to bralo strasne vazne. Asi jsem k tomu blbe pristupoval. Tesil jsem se na to a bral jsem to prave jako takovou odlehcenou zalezitost na styl Hanebnych panchartu, ale jak film plynul, tak se mi to libilo min a min.
KFL Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Sisu je fajn oddechovka, dost se u toho nasměju . Přes svátky jsem viděl Kaskadéra. Taky bezva relax - zábavnej, našláplej akcí, hláškama a bez hlubší myšlenky. Pohoda. Když jsem se díval, říkal jsem si, že mi některý záběry přijdou povědomý a cca ve třetině filmu mi došlo, že je to celý reminiscence na starej seriál s Lee Majorsem, kterej jsem sledoval jako teenager těsně po revoluci na PRO7 nebo RTL, už nevim . A taky jo, jak se ukáže během závěrečnejch titulků. No a taky jsem se díky tipu dostal znovu k Čarodějovu učni. Z dětství si to moc nepamatuju, ale teď jsem to dal třikrát během volna a musím říct, že bezvadný. Animace, kresby, Moučka jako padouch (Mlýn opět mele, ha ha ha!), Munzar jako hlavní hlas. Je to trochu strašidelný i dneska, atmosféra bezvadná. K dispozici na YouTube celý.
redd Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna (upraveno) V 6. 1. 2025 v 8:25, guzmic napsal: A mě se to líbilo, je to kombinace Hanebných parchantů a Ramba 3 jestli viděl Silvestr tu scénu s krumpáčem, musel si cvrknout. Rozšířit Hanbeným parchantům to nesahá ani po kontníky… Divné herecké výkony, žádné zajímavé dialogy, přiběh plochý bez napětí, někdy zbytečné dlouhé záběry, žádná gradace… ke konci trapnost za trapností. Fakt ztráta času, ale dnes si dám ty Hanbený parchanty, to je úplně jiná filmařina Upraveno 6. ledna uživatelem redd 1
obrbobr Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Já dal skoro o Vánoce https://www.csfd.cz/film/1432174-klaunovy-vanoce/prehled/ Naprostá a brutální vyvražďovačka. Jsem rád, že si někdo, v týhle době, dovolí tohle natočit. Varování: je to opravdu jen pro otrlé ... (všechny díly)
gunman Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Teď na to koukám, takový 80-tý léta natočený současnou technikou takže dobrý Když už jsme u těch pokleslejších žánrů, autor Lidské stonožky natočil film The onania club, ale nikdo mu to nechtěl pustit do kina ani jinam. Je to někde ke stažení?
warann Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Se zpožděním jsem díky iVysílání objevil https://www.csfd.cz/film/1124938-responder/prehled/ a docela dobrý. Jen na to musím koukat sám, žena po prvním díle odmítla pokračovat, že z toho má depky. Vlastně se jí ani nedivím. Každopádně Freeman výbornej.
warann Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna @KFL diky za tip, resp. pripominku. Dokonce jsem vystrachal DVD.
obrbobr Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 18:14, gunman napsal: Teď na to koukám, takový 80-tý léta natočený současnou technikou takže dobrý Když už jsme u těch pokleslejších žánrů, autor Lidské stonožky natočil film The onania club, ale nikdo mu to nechtěl pustit do kina ani jinam. Je to někde ke stažení? Rozšířit To vypadá "zajímavě" Podívám se po tom
Kotlick Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 4. 1. 2025 v 20:39, Muffik napsal: Koukáte někdo na tohle? Měl jsem příliš vysoká očekávání, drsňák, který si spocenou košili nesvléká, přiblblá hysterická ex, OnlyFans dceruška, hrdinný zachránce mexických vdov,... Logiku zápletek, aby člověk taky pohledal. Asi dokoukám, ale zrychleně, škoda. Rozšířit Mě to dost baví, po celém Yellowstonu +1883+1923 se mi Sheridanovy seriály líbí. Jo je tam zbytečně moc odboček, ale na druhou stranu to dobře ukazuje ty kontrasty. Práce těžařů, asi dobře zaplacená, ale vcelku hnusná a náročná, do toho děcka, které nemají tucha kde se ty prachy berou a žijou jinak (dcera, částečně manželka) problémy s hranicí a drogama (kartely), latinos. Na druhé straně majitelé, politici a právníci... Baví mě to, ale mohlo to být zpracované líp, možná ještě syrověji. Třeba 2. řada přinese lepší výsledek.
organic Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna (upraveno) Přes Vánoce jsem zkouknul dvě WTF podivnosti. V obou hraje Emma Stone, na kterou se hezky dívá. No a Margaret Qualley, kterou miluju od Substance. https://www.csfd.cz/film/1431651-the-curse/prehled/ https://www.csfd.cz/film/1241920-mile-laskavosti/prehled/ Upraveno 7. ledna uživatelem organic
milda21 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 9:35, KFL napsal: No a taky jsem se díky tipu dostal znovu k Čarodějovu učni. Z dětství si to moc nepamatuju, ale teď jsem to dal třikrát během volna a musím říct, že bezvadný. Animace, kresby, Moučka jako padouch (Mlýn opět mele, ha ha ha!), Munzar jako hlavní hlas. Je to trochu strašidelný i dneska, atmosféra bezvadná. K dispozici na YouTube celý. Rozšířit Pamatuji si velmi dobře. V dětství se mi o tom zdálo. Dodnes si vybavím: "Krabate, poslechni hlas mistra." 1
vraby Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Včera na Voyo první díl Studna. Zatím líbilo tak uvidíme.
tommi_d Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Smršť od Petra Bebjaka... mne sa to páčilo... https://www.csfd.sk/film/1395777-smrst/hraju/
Humanzero Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V Sobotu v kině Dolby ATMOS Nosferatu. Super doporučuji
Humanzero Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 12. 1. 2025 v 5:54, Josef01 napsal: Taky se mi to líbilo, parádní atmosféra... Rozšířit Přesně film do kina. Plno, všichni zticha, žádný chroupáni…
berczo Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 6. 1. 2025 v 6:19, Bukoowsky napsal: Já zase objevil oheň a s paní jedeme Peaky blinders https://www.csfd.cz/film/330877-gangy-z-birminghamu/prehled/ Po Sons of anarchy další kousek, který adoruje bandu grázlů a vrahů...a já jsem s tím naprosto v míru a baví mě to Epický výkony některých mých oblíbenců (Hardy) a skvostný britský dialekt, až se tlemíme stále dokola Rozšířit Peaky Blinders je moje srdcovka a těším se na druhé zhlédnutí. Pokukuji teď ale po Pluku mizerů (od tvůrce Peaky B.) tuším že na HBO, které si nesmím koupit pač se musím učit na ZP a času málo Dost mně ještě bavil nedávno shlédnutý Yellowstone (C. Costner) a Reacher (amazon prime).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se