Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na základě knižní série o Robokatovi od Marthy Wells udelal AppleTV první sérii, aktuálně vyšla 7 knížka, čte se to dobře, je to takový sarkastický akční sci-fi

Odesláno

Za mě zklamání roku. Strašně jsem se na to těšil. Začátek vypadal nadějně, když okopírovali jedničku. Pak už všechno špatně, nelogický, samý oslí můstky. Na spadenou obří loď, která nabourá do obřích mrakodrapů vyšlou 8 vojáků a medika. Nikomu nejdou vysílačky..
Pak tam pošlou děti v robo tělech... ta okatá chobotnička je jak od Pixaru...no ještě vesmírný klíště přidali, aby toho nebylo málo...pak klišé rozmazlenej geniální miliardář....Vetřelec je tady uplně OP, zatím co v jedničce zabíjel posádku postupně, tak tady zmasakruje 4 mariňáky během vteřiny...ale když honí toho ubohýho medika, tak je zrovna pomalej... všechny ty záběry, jak je vetřelec skrytej v pozadí, už jsme několikrát viděli v původních filmech...

A všechno hrozně CG...je to jak cutscena z videohry...

No nic😅😁

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, Anton_ napsal:

Za mě zklamání roku. Strašně jsem se na to těšil. Začátek vypadal nadějně, když okopírovali jedničku. Pak už všechno špatně, nelogický, samý oslí můstky. Na spadenou obří loď, která nabourá do obřích mrakodrapů vyšlou 8 vojáků a medika. Nikomu nejdou vysílačky..
Pak tam pošlou děti v robo tělech... ta okatá chobotnička je jak od Pixaru...no ještě vesmírný klíště přidali, aby toho nebylo málo...pak klišé rozmazlenej geniální miliardář....Vetřelec je tady uplně OP, zatím co v jedničce zabíjel posádku postupně, tak tady zmasakruje 4 mariňáky během vteřiny...ale když honí toho ubohýho medika, tak je zrovna pomalej... všechny ty záběry, jak je vetřelec skrytej v pozadí, už jsme několikrát viděli v původních filmech...

A všechno hrozně CG...je to jak cutscena z videohry...

No nic😅😁

Dobre shrnuti, vidim to podobne. Trochu jsem se probral na vecirku, ktery poradal ten Chevalier v paruce. No a pak si ten android xena uspal, dal do pytle a hodil na rameno. Ale z povinnosti jsem dojel oba dily a z povinnosti postupne dokoukam aj zbytek. Prece jen, horsi nez prometeus a covenant to zatim neni. A chybi mne tam naky znamy ksicht, timothy to nezachrani.

Odesláno

Dnes návštěva kina a Bláznivá střela...skvělá oddechovka s vkusnými odkazy na původní trilogii. Hlavní protagonisté nezklamali, chemie funguje. Je dobře, že tento typ komedii nevymřel a že je odvaha je pustit do výroby. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Byl jsem na tom F1 v kině. Jako dobrý, Zimmer skvělá hudba a zvuk pecka......ale jinak jako příběh staryho psa, kterej všem ukáže, jak umí dělat svinarnicky a mladej ho nejdřív nesnáší a pak ho miluje? Hmmmm no. Nuda. Pitt dobrej, ale bral se moc vážně, žádná prdel. Takže ja zůstávám u Rivalů a LeMans 🙂 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dnes Inland Empire....ti kdo mají zmatek v hlavě, zjistí, že jsou na tom vlastně dobře🙃 Skvělé herecké výkony a vypnutý mozek...(poněkolikáté)...opět pozor na šroubováky🤭

Upraveno uživatelem Humanzero
Odesláno

Včera na Nově začala sedmá řada Kriminálky Anděl - Cena eutanazie. Jak jsem se na to docela těšil, tak jsem bohužel asi po dvaceti minutách usnul asi i vinou pivka po večeři. Myslím, že tak nějak nic moc na rozjezd, na CSFD v hodnocení někdo dal dokonce odpad a někdo napsal, že kvalita stále klesá .... I ta partička na obrázku to posouvá spíš trochu do komična ....

KriminlkaAndl.jpg.4d4254c199408f514b1b0eb87f23d02c.jpg

Odesláno

Já vzal dneska prcky na novou Bláznivou střelu. Měl jsem lehčí obavy a přes poměrně slušný hodnocení na film šel s nízkým očekáváním. Původní klasiku mám rád a i dneska se na ní občas podívám, když ji dávají.

Novej film ani vzdáleně původní úrovně nedosahuje, Neeson se mi do role vůbec nehodil (proti Nielsenovi měl navíc málo bílý zuby), ale nakonec to nebylo tak strašný, jak jsem se bál. Pár opravdu vtipnejch momentů se našlo, spousta referencí na události a lidi, running jokes přes celej film taky, ale paradoxně nejvíc jsme se zasmáli u závěrečnejch titulků a songu ze studia.

Což nevim, jestli je vlastně dobrý, nebo špatný hodnocení :D.

Odesláno (upraveno)

Zítra by měl být:

Jsem hodně zvědavý.
Akorát, když vidím vedle sebe Helen Mirren a Pierce Brosnana, vybavuje se mi okamžitě MobLand :default_cool:

Upraveno uživatelem Muffik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...