Vladan Synek Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Sic je prodávám, ale místo zde si zaslouží a řekl bych, že vypadají parádně s tou kůží ... B - SuperOcean 44 Ja jsem na Brajtle nikdy nebyl, spis me hodne iritovaly, ale ty SO se mi zacinaji dost libit.... vypadaji skvele a super foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Děkuji. Fotili a pracovali jsme na tom sice dva, ale velké díky patří také Vojtovi a.k.a. Siwimu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Sic je prodávám, ale místo zde si zaslouží a řekl bych, že vypadají parádně s tou kůží ... B - SuperOcean 44 Béčka na kůži vypadají vždycky skvěle. Až se mi zastesklo po mých Coltech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 (upraveno) Děkuji. Fotili a pracovali jsme na tom sice dva, ale velké díky patří také Vojtovi a.k.a. Siwimu . Děkuji, děkuji, ale v tom případě si dovolím ještě jednu fotku, kde je řemen také krásně vidět: Upraveno 27. února 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Nádhera, Vojto ehm... vsadím se, že na sponě řemenu je taky fólie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 a teď pro změnu jedna live low-end: Mako na zulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Velmi hezká fotka, to zulu jim padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Nádhera, Vojto ehm... vsadím se, že na sponě řemenu je taky fólie.... A víš, že ani netuším? Martine. Ale nedivil bych se :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Nové letní obutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Paráda !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 První fotopokusy s Monstry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 supr kombinace řepino :-)já přidávám dnes došlý kožený zulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafakpo Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Co tak skusit mesh ??? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Tenhle řemen od Oty mám doma už dlouho, ale až teď mě napadlo ho nasadit na bondovky. A nepřijde mi to úplně blbý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Co tak skusit mesh ???Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalkaz bude teplo... vsak uz se na nej tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) Tak se mě líbí Upraveno 25. března 2015 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 ... Monster Tuna & Maori Howädo & Fat spring bar ... (jen pro poradek: kozka na potapky nepatri ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Ux poprvé u mě na kůži.Myslím, že to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Dnes jsem přezul na světlou kožku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Ux poprvé u mě na kůži.Myslím, že to fungujeNefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se