Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nenašel jsem zde, tak mi bude velkým potěšením vlákno založit.

Bezproblémová komunikace, vstřícné jednání a rychlá platba. Vše bez problémů, jak dohodnuto, tak uděláno. Děkuji !

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 111
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Vše v naprostém pořádku. Popis a stav inzerovaného zboží plně odpovídal skutečnému stavu. Transakce realizována dle dohody. A navíc prima pokec. Moc díky! ;-)

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Věděl jsem, že toto je takové gentleman fórum, ale Maxel dodal slovu gentleman absolutně nový význam. Perfektní přístup, komunikace, rychlost, vstřícnost a hlavně důvěra. 

• po měsíci...
Odesláno

Vše dle inzerce a následné dohdoy proběhlo perfektně, fajn pokec, i když mám pocit, že sem mlel hlavně já;-)

Díky a určitě doporučuji

• po 5 týdnech...
Odesláno

Blesková komunikace, perfektní přístup, bezproblémové jednání, rychlost a kvalita balení při odeslání, zboží v naprostém pořádku. Jednoznačně doporučuji a tímto Maxelovi ještě jednou děkuji.

Návštěvník včelka
Odesláno

Vše na výbornou.Za vše moc děkuji a Radka všem doporučuji :)

Odesláno

I já můžu Radka doporučit a to všemi deseti. Udělal jsem s ním i drobný obchod, který byl naprosto v pořádku, ale to hlavní, proč píšu hodnocení je, že se mi sám nabídl s pomocí ohledně jedné nehodinkové věci, vše dotáhl až do konce a to se mi líbí. Líbí se mi, že je tu někdo tak ochotný a když může, tak pomůže, to v dnešní době hodnotím opravdu vysoko.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Veškerou chválu mohu potvrdit, výborný pokec přes SZ, domluva na 1 a peníze druhý den na účtu, takže za mne palec nahoru a Radka mohu jen doporučit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...